yoruldum hayattan :(

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
bıktım kendimden.uğraşıyorum uğraşıyorum olmuyor.düzene sokamıyorum hayatımı.yaşımda geçti evlenemedim.utanıyorum artık insan içine çıkmaktan.sanki herkes bana evde kaldı gibi bakıyor gibi geliyor.
ne zor bu hayat geleceğe umutla bakamıyorum.her kapı yüzüme kapanıyor.neye elime atsam kuruyor.hep çabala çabala çok yoruldum.ecelimin gelmesini bekliyorum.

bıktım kendimden.uğraşıyorum uğraşıyorum olmuyor.düzene sokamıyorum hayatımı.yaşımda geçti evlenemedim.utanıyorum artık insan içine çıkmaktan.sanki herkes bana evde kaldı gibi bakıyor gibi geliyor.
ne zor bu hayat geleceğe umutla bakamıyorum.her kapı yüzüme kapanıyor.neye elime atsam kuruyor.hep çabala çabala çok yoruldum.ecelimin gelmesini bekliyorum.

emin ol senin gibi binlerce insan biride ben oluruna birak bence ben oyle yapiyorum zorlamayla da bise olmaz is olacagina varirmis..

evlenen pişman evlenmeyen bin pişman, neden bu kadar üzdün kendini arkadaşım dünyaya evlenmeye gelmedik ki, bir birey olmamız mutlu olmamız için iki kişi olmamız şart değil...

Sormasi ayip yasiniz kac acaba? Hic mi sevgiliniz olmadi yoksa oldu da evlilige gidecek gibi mi degildi?
Belki de su an icin en önemli sey hayatinizin merkezine evliligi koymamaniz. Evet belki söylemesi kolay fakat evlenip de mutlu olmayan bosanan bir sürü insan var. Dogru insan karsiniza cikmadikca evlenmenin zaten bir mantigi ya da anlami yok.
Siz kendinize yetmeyi denerseniz, eminim cok daha mutlu olacaksinizdir.

buna benzer konu bende açtım dertleşelim buyrun dedim ama vay efendim tek benmiymişim falan filan yok arkadaşım dertleşmek diye bişey yok bazılarında hep eleştiri eleştiri şimdiden söylüyorumki senide yargılayan olursa takma diye
:50: http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...tan-umidi-kalmayan-varmi-varsa-dertlesek.html beklerim dertleşmeye:34: yaşayan anlıyo çünkü

yaşınız egitim durumunuz ve kapandıgını soylediginiz kapıların hangi alanla ilgili oldugunu bilmiyorum.

fakat hayat degisimlerden ibaret, dolayısıyla su an yasadıklarınızın sabit kalacagını kimse soyleyemez.
oyleyse neden pes edeceksiniz ki?

bir sure icin farklı ugraslar edinmeye calısın, belki kazancınızı bunlardan bile elde edersiniz. hatta o alanda biriyle tanısır mutlu bir yuva kurarsınız.

ayrıca illa evlenip cocuk buyutmek demek degildir hayattaki varlıgınız, guzel isler yapıp insanların mutlulugu ve kendi huzurunuz icin de emek verebilirsiniz. veya ekonomik durumunuzu guclendirdikce yeni yerler kesfedebilir daha keyifli bir hayat surebilirsiniz.

Yoruldum hayattan nedir? Hastaneden geldik az once yengem beyin tümörü ve uc aylik omru var dendi ameliyat bile edilemedi bir hafta icinde gormez oldu ve hastanede yüzlerce boyle insan ve şükür halimize diyorlar... hersey koca mi? Kendinizi gelistirinn cevre edinin .. sukur demeyi ogrenelim koca yoksa sanki dunya yok.. gercekten uzucu..

evlenen pişman evlenmeyen bin pişman, neden bu kadar üzdün kendini arkadaşım dünyaya evlenmeye gelmedik ki, bir birey olmamız mutlu olmamız için iki kişi olmamız şart değil...

ben takmasam da annem çok üzülüyor.koskoca memlekette insan kalmadı diyor.buralar küçük yerler.etrafımda herkes evlendi en büyük torun kız olarak benim benden küçükler evlendi.amca kızlarım felan.bende anne olmak istiyorum.ne bileyim çok yoruldum.sadece bundan değil.yani hayat çok acımasız.herkeste kin nefret.herkes para pul peşinde.sevgi kalmadı kimsede.ablalar kardeşler birbirlerine para muhabbetinde kin güdüyor.ne bileyim beni gelecek korkutuyor.insanlar aslında. kime güvenecem ne yapacam bilmiyorum.babam yok.annem var birde abilerim onlar evlenince bana ne olucak.şimdi kimse yanında yük istemiyor.of ya. hayat gerçekten zor :( ben yoruldum.pes ettim.

Yoruldum hayattan nedir? Hastaneden geldik az once yengem beyin tümörü ve uc aylik omru var dendi ameliyat bile edilemedi bir hafta icinde gormez oldu ve hastanede yüzlerce boyle insan ve şükür halimize diyorlar... hersey koca mi? Kendinizi gelistirinn cevre edinin .. sukur demeyi ogrenelim koca yoksa sanki dunya yok.. gercekten uzucu..
çok geçmiş olsun.allah acil şifa versin.
değil biliyorum.ama etrafın dayattığı bir şey var.saçma sapan insanlar size musallat oluyor belirli bir zaman sonra.ben başıma bela almak istemiyorum.

Sana evde kaldı gibi bakan insanlar yanlış evlilik yapsan boşanmak istesen yanında olmayacak insanlar neden takıyorsunki onları inan insanın evlenirken yanında olanların hiçbiri boşanırken yanında olmuyor...
Olur elbet birgün biri karşına çıkar ( inşallah en yakın zamanda çıkar) o zamanı üzülerekmi geçireceksin?
Çabalamak asıl evlendikten sonra zaten evlenmek bir son olmuyor inan evliliğin düzgün bile olsa çabala çabala çabala.....
Evlide olsak bekarda olsak Yüzümüze kapanan kapılar , tuttuğumuzda kuruyan dallar var cümlemizin bu şanssızlığı son bulur inşallah..

Canim inan evliler oyle pür nese mutlu degil... Mesela ben evlenmistim aldatildim bosandim herkes bosan enayi gibi aldatildin dedi sonra bosaninca dul kadin muamelesi gordum.. bazi arkadaslarim eslerinden kiskandi bile.. ikinci evliligimi yaptim erkeksiz duramadi kudurmus dediler.. Evliyim simdi yine aldatilirsin belki sozleri duyuyorum.. Hatta ikinci esim hic evlenmemis biri ona neden dul kadinla evlendin laflari yapildi.. sorun bitmez anlayacagin.. evlennsen bile sorun bitmez guclu olmayi ogrenicez ...

yaşınız egitim durumunuz ve kapandıgını soylediginiz kapıların hangi alanla ilgili oldugunu bilmiyorum.

fakat hayat degisimlerden ibaret, dolayısıyla su an yasadıklarınızın sabit kalacagını kimse soyleyemez.
oyleyse neden pes edeceksiniz ki?

bir sure icin farklı ugraslar edinmeye calısın, belki kazancınızı bunlardan bile elde edersiniz. hatta o alanda biriyle tanısır mutlu bir yuva kurarsınız.

ayrıca illa evlenip cocuk buyutmek demek degildir hayattaki varlıgınız, guzel isler yapıp insanların mutlulugu ve kendi huzurunuz icin de emek verebilirsiniz. veya ekonomik durumunuzu guclendirdikce yeni yerler kesfedebilir daha keyifli bir hayat surebilirsiniz.
yaşım 29 bir on gün sonra 30 olucam.ben çalışmayı çok seviyorum.bundan bir endişem yok.ama insanların bakış açısı yani erkeklerin hele ki küçük yerdekilerin sizin burda dedikleriniz gibi değil.emin olun.ben hergün namusyla işine gidip gelen birisiyim emin olun ben kafasını yerden kaldırıp mağazaların vitrinlerine bile bakan biri değilim.ama ben bu haldeyken bile saçma sapan insanlar beni rahatsız ediyor.bunlar evli barklı adamlar.kime nasıl şikayet edicem nasıl edicem tecavüzcüler bile serbest kalan ülkemde.bütün suç kadında olmayacakmı?yok efendim ateş olmayan yerden duman çıkmazmış.kuyruk sallamayayınca diye bir sürü zırva.
ne yapıcam ben.herşey süs oldu hayatta. artık.güzellik.
hasta olan kıza bakmıyorlar bile.
herkes kusursuz güzellik arıyor.hiç hasta olmayan,her daim güzel.zayıf,yada zengin.
bende bunların hiç birisi yok.
konuyu bağlayamadım ama işte hayat acımasızlaştı insanlarda öyle.yoruldum kısaca.

Canim inan evliler oyle pür nese mutlu degil... Mesela ben evlenmistim aldatildim bosandim herkes bosan enayi gibi aldatildin dedi sonra bosaninca dul kadin muamelesi gordum.. bazi arkadaslarim eslerinden kiskandi bile.. ikinci evliligimi yaptim erkeksiz duramadi kudurmus dediler.. Evliyim simdi yine aldatilirsin belki sozleri duyuyorum.. Hatta ikinci esim hic evlenmemis biri ona neden dul kadinla evlendin laflari yapildi.. sorun bitmez anlayacagin.. evlennsen bile sorun bitmez guclu olmayi ogrenicez ...
güçlüyüm ama anneme bunu anlatamıyorum.o çok üzülüyor.emin ol ben kendime güveniyorum.inanıyorum isterse bir insan herşeyi yapabilire de ama bu dünya insanlar çok bozulmadımı.korkutmuyo mu sizi de.teyzemler annemi kıskanıyor tuhaf tuhaf atıyor.amcam babam öldü destek olmadı maddi anlamda demiyorum allaha çok şükür öyle sıkıntımız yok ama manevi destek.herkeste hırs var artık.ben kendimi nereye koyacağımı bilmiyorum.amcalar teyzeler böyleyse ben yarın kime güvenicem onu bilmiyorum.

Hayatta tek dostun kendinsin kimseye güvenme. .sadece sen varsin.

iyi de insan baskaları ne de diye vitrine bile bakmamazlık eder yolda gordugu tek sey kaldırım tası olursa hayattan sogur tabi.

onların bosluktan dedikodu yapıp konusmalarına aldırıs etmeyin. siz kararlı ve dimdik durun, dilediginiz gibi de yasasın. bos konusanlara da agzının payını verirsiniz, sabrettiginiz yeter. hayattan degil bu tip insanlardan yorulmussunuz. sizi mutlu edececek seylerle ugrasın artık, emin olun iyi gelecektir.

Saglik olduktan sonra gerisi onemli degil , para , evlilik ,
hersey ama hersey onemsiz ..

yeterki saglikli olaljm... ustelik sana evde kalmis gozuyle
bakan insan , cok mutsuz bir evlilik yapsan bu seferde
aciyacaklar !!
Hem neden etrafin lafini takiyosun ki??
onemli olan sensin , senin ne dusundugun ..
herkesin ne dedigi ne dusundugu onemsiz bence...
Bosver gitsin , Takma !!

güçlüyüm ama anneme bunu anlatamıyorum.o çok üzülüyor.emin ol ben kendime güveniyorum.inanıyorum isterse bir insan herşeyi yapabilire de ama bu dünya insanlar çok bozulmadımı.korkutmuyo mu sizi de.teyzemler annemi kıskanıyor tuhaf tuhaf atıyor.amcam babam öldü destek olmadı maddi anlamda demiyorum allaha çok şükür öyle sıkıntımız yok ama manevi destek.herkeste hırs var artık.ben kendimi nereye koyacağımı bilmiyorum.amcalar teyzeler böyleyse ben yarın kime güvenicem onu bilmiyorum.

Annen kendince haklı kızımın yeri yurdu belli olsun diyordur ama .... Yarına güvence yok ya insan geleceğin güvencesi kendini görüp kendini Allah'a (c.c) emanet edecek ben izmitliyim bir deprem gördüm insan öyle bir kendine kalıyorki isterse onlarca amca teyze eş vs. olsun güvence değil...
evlilik önemsizdir vs. demiyorum ama hayatını evlilik eksenine oturtup güvenceleri insanların susması vs. diye evliliğe bel bağlama kendi koşullarını kendin oluşturmaya çalış.

Son düzenleme:
hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.konuşmak yada yazmak iyi geldi.bu ara çok karamsarım onun etkisi de var galiba.

ben takmasam da annem çok üzülüyor.koskoca memlekette insan kalmadı diyor.buralar küçük yerler.etrafımda herkes evlendi en büyük torun kız olarak benim benden küçükler evlendi.amca kızlarım felan.bende anne olmak istiyorum.ne bileyim çok yoruldum.sadece bundan değil.yani hayat çok acımasız.herkeste kin nefret.herkes para pul peşinde.sevgi kalmadı kimsede.ablalar kardeşler birbirlerine para muhabbetinde kin güdüyor.ne bileyim beni gelecek korkutuyor.insanlar aslında. kime güvenecem ne yapacam bilmiyorum.babam yok.annem var birde abilerim onlar evlenince bana ne olucak.şimdi kimse yanında yük istemiyor.of ya. hayat gerçekten zor :( ben yoruldum.pes ettim.

insana bir can yoldaşı lazım o konuda haklısın , annen de seni emanet edeceği birini istiyor, ALLAH ım gönlüne göre tez zamanda çok kısa zamanda bir kısmet çıkarsın karşına, ama ne olursa olsun, sen varsın , senin de her miras da her şeyde hakkın var kendini bu kadar yok sayma, ümidini de kaybetme, biraz da şans ver elbet çıkanlar vardır karşına...

Back
X