- 12 Temmuz 2006
- 58.256
- 222.694
- 1.223
- 53
Aynen öyle, öyle bir zamandayız ki eskiden zenginlik emaresi sayılan şeyler şimdi para etmiyor, iki memur ev alamıyor, kadınlar evlenirken bin kere düşünsün, şuan erkekler de kendisine muhtaç olmayacak kadın arayışında , eskisi gibi ben karımı çalıştırmam çalışır kazanırım evimi gecindiririm diyen erkek yok, evlendikten sonra kpss derdine düşeceksiniz evlenmeyin , bekarken iş güç durumlarını halledin, evleneceğiniz adama değil kendinize güvenin...
Bazı kadınlarımız mevzuya çok dar pencerelerden bakıyor, çalışıp kendi paranı kazanmak sadece erkeğin eline bakmamak için de değil, ben bu örneği hep veriyorum vermeye de devam edeceğim, eşim 25 yıl evvel trafik kazası geçirdi, arabayı kullanan kendisi değildi ama en büyük hasarı eşim aldı, detaylara boğmayıp kısaca geçeyim öldü zannedilmiş o derece kötü bir kaza.Ya zaten ister 4 bin olsun, ister 40 bin, böyle saçma ilişki mi olur?
Muhtaç görmezse defol git dermiş. Karısını muhtaç görmeden kendini erkek hissetmeyen adamla yaşanan hayattan ne hayır görüyorlar bilmiyorum.
27 yaşındaydım, kızım da 4 yaşındaydı, annem babam boşanmış başka insanlarla evlenmiş, ikisine de gitsem aç açıkta kalmazdım ama evladınız dahi olsa insan eti ağırdır, anneniz bir şey demese evlendiği adam, babanız bir şey demese evlendiği kadın yüzünü devirse gücünüze gider.
Kayınvalide kayınpeder yanında oturacak biri de değildim, ki Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Allah acısını göstermesin eşim ya ölseydi ya da bakıma muhtaç hale gelseydi ben ne yapacaktım? Birikim vardı ama hazıra da dağ dayanmıyor, işte o gün kafama dank etti.
Kadınlar yalnızca eşe muhtaç olmamak için değil, ki çalıştığı parayı eşinden köşe bucak saklayan erkeklerin sayısı artıyor, aile bile olsa başkalarına da muhtaç olmamak için çalışsınlar.
Babaları bile çocuklarına bir çorap alırken binbir dereden su getiriyor, anne baba evinizde içtiği su da göze batar, en azından çocuklarınızın geleceği için çalışın.