• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum..Sadece Yoruldum..

tazeannecii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
263
65
98
35
Merhaba kızlar buraya içimdekileri kimseye anlatamadığım herkesten nasihat duymaktan sıkıldığım için yazıyorum.Eşimi çok seviyorum o kadar çokki imkansız olan bir aşkı 5 yıl birbirimizden vazgeçmeyerek evlilikle sonuçlandırdık.2 yıl oldu evliyiz ve 2 aylık pamuk bir oğlum var.Tıpkı dualarımdaki gibi aşık olduğum adamın kopyası olan.Ve çokta mutlu bir evliliğim var aslında.Kocam çok ilgili sevecen iyi kalpli biri genel olarak.Oğluna da bana da çok düşkün. Ama gelgelelim o lanet olası alkolü biraz fazla kaçırsın(her zaman değil arada bir içer)o bize tapan adam yok olup yerini tutarsız bambaşka bir insan alıyor öfke kontrolu yok ve sonra yaptıklarından pişman oluyor ama iş işten geçiyor.Kalp kırıklıkları düzelmiyor çok derin yaralar açıyor.

Dün bana öyle kötü bir gece yaşattı ki hala acaba rüya mıydı diye düşünüyorum.Bebeğim çok zor bi bebek hiç uyumuyor ve ben bütün gün aptal gibi dolanıyorum.Dün daha önceki konumda olduğı gibi kayınvalidemlerdeydim eşim işten geç çıktıpı için onun beni ordan almasını bekledim.Ve geldi.Hiç birşey yoktu nasılsın karıcım gel seni bi öpeyim dedi aldı sardı beni her zamanki gibi. Alkol almış kızdım ama o an birşey belli etmedim. Ardından şakalaşmaya başladık ve eşim yine şakanın dozunu kaçırmaya başladı ve ben her zamanki gibi sinirlerime hakim olamayıp ailesinin yanında ona tepki gösterdim. Alkolu fazla kaçırdın galiba bana sarmaya başladın yine dedim. Oda öyle deyince bozuldu çenemden tutup o çeneni kırarım dedi. Gözlerim doldu yutkundum.Ardından kendi evimize geçmek için hazırlanmaya başladım. Çocuğu hazırladım. Çıkarken kayınvalidem bulaşma şuna bırak iyi değil dedi.

Ama ben durur muyum kocamın huyunu bile bile arabaya biner binmez başladım söylenmeye ve kavgamız büyüdü çok büyüdü boşan benden kocam değilsin artık dedim deliye döndü en sonunda beni çocuğumla tehdit etti alıcam onu senden görürsün dedi gözü döndü ağlamaya başladım ve beni gecenin bir yarısı kendi anneme götürdü seni aldığım gibi annene götürüyorum çocuğuda vermicem diye bağırarak deliye döndüm daha 2 aylık anneye bu yapılır mıydı benim aşık olduğum adam nasıl bu hale gelirdi hemen oğlumu anakucağından koynuma aldım ve annemin kapısında arabayı tam park ederken arabadan aşağıya kucağımda çocukla kendimi attım yere koşarak annemin evine girdim kocam peşimden delirdi annemin evini yıktı geçti herkes şoka girdi annemlere rezil olduk perişan olduk bu arada oğlum hala kucağımda uyuyor kayınvalidemi kaynımı aradılar kocam bir türlü sakinleşmedi en sonunda onu aldı kaynım evine götürdü bu arada ben bitti istemiyorum onu yüzünü görmicem diye ağlıyorum sinir krizleri geçiyorum herkeste aynı laf olmaz öyle şey sen haklısın ama sizin artık bir çocuğuz var ardından kayınvalidem hadi benle geliyorsun diye diretiyor annemde ben kızımı bu halde hiç bir yere göndermem diye.

Sonuç olarak çocuğum olduğu için içimdeki sessiz çığlığı kocaman bir bastırıştan sonra kendimi kaynımın evinde kocamın yanında buluyorum erkek kardeşimde beni yalnız bırakmamak için yanımda geliyor ve gecenin sonunda hiç bir şey olmamış gibi oğlum kocam kayınvalidem ve kardeşim bizim eve geliyoruz. Onca rezilliği çıkaran eşim utanmadan direk yatıyor ve ben beynimdeki sorularla başbaşa kalıyorum.

Her şeyi siğneyE çekip unutmayA hapsedilen kadın. Kadın olmak neden bu kadar ağırdı?Bir kadına anlayış göstermek bu kadar zor muydu?Annem dahil olmak üzere neden herkes benim alttan almam gerektiğini düşünüyordu?Bu hayatta her zaman herşey güzel olmazdı evet ama herşey yolunda ve güzelken bir anda hiç olmadık sebepten bu kadar kötü olur muydu?Hangisini üzülmeliydim kendime mi insanlara rezil olmamıza kocamın bana yaşattığı kalp kırıklığına mı ailemin çarezliğine mi günahsız yavrumamı ve ben bu kadar özgüvenli dik başlı bir kadınken şimdilerde çocuğun var diyip susup bastırılmama mı? Sonra durdum ve dedim ki iyi ki oğlum var bu dünyaya en iyisi bile olsa çile çekmeye bir kadın daha gelmedi. Ne kadar sevsemde aşık olsanda kadınsan mutsuzluğu yaşamaya mahkumsun. İstemesende kabullenmeye dizini kırıp oturmaya mecbursun yaşamış olduğun hayal kırıklıkları kalbinin parçalanması analığınla sınanman kimsenin umrunda değil.Biliyorum çok uzun oldu sonuna kadar gelip okumayacaksınız bile belki ama içimi dökmek istedim.Benim gibi yorulan tüm kadınlar Allah yardımcımız olsun..
Desteğe ihtiyacım var olumsuz yorumlardan kaçınırsanız mutlu olurum..

Son düzenleme:
Burda bir yavru pancar vardı .. okumanı tavsiye ederim

Alkol için tedavi olmuyorsa yazık ki bir aşktan söz edemezsiniz, yada söz ettiğiniz ask çok kısa surede nefrete dönüşecek

Daha bebeğiniz küçük , çok.uzuldum o yavruya, böyle lackalik kavga gürültü icen bir baba annesine gecenin bir yarısı giden anne baba,bilemiyorum annenlere ne diye gittin diret girme o.gece vakti insanların moralini alt üst ettiğin yetmemiş düşüncesizlik ettiğinin üzerine geri de donmussun

Icince sarhos mu oluyor ne dedigini bilmeyecek kadar? Keske ustune gitmeseydiniz. Ve keske onca olandan sonra annenizin evinde kalsaydiniz. Donmekle hata etmissiniz. Simdi adam(?) hatasini asla anlamayacak. Gecmis olsun.

Burda bir yavru pancar vardı .. okumanı tavsiye ederim

Alkol için tedavi olmuyorsa yazık ki bir aşktan söz edemezsiniz, yada söz ettiğiniz ask çok kısa surede nefrete dönüşecek

Daha bebeğiniz küçük , çok.uzuldum o yavruya, böyle lackalik kavga gürültü icen bir baba annesine gecenin bir yarısı giden anne baba,bilemiyorum annenlere ne diye gittin diret girme o.gece vakti insanların moralini alt üst ettiğin yetmemiş düşüncesizlik ettiğinin üzerine geri de donmussun
Annemlere isteyerek gitmedim arabayı kullanan eşim mecbur bırakıldım.

Merhaba kızlar buraya içimdekileri kimseye anlatamadığım herkesten nasihat duymaktan sıkıldığım için yazıyorum.Eşimi çok seviyorum o kadar çokki imkansız olan bir aşkı 5 yıl birbirimizden vazgeçmeyerek evlilikle sonuçlandırdık.2 yıl oldu evliyiz ve 2 aylık pamuk bir oğlum var.Tıpkı dualarımdaki gibi aşık olduğum adamın kopyası olan.Ve çokta mutlu bir evliliğim var aslında.Kocam çok ilgili sevecen iyi kalpli biri genel olarak.Oğluna da bana da çok düşkün. Ama gelgelelim o lanet olası alkolü biraz fazla kaçırsın o bize tapan adam yok olup yerini tutarsız bambaşka bir insan alıyor sonra yaptıklarından pişman oluyor ama iş işten geçiyor.Kalp kırıklıkları düzelmiyor çok derin yaralar açıyor. Dün bana öyle kötü bir gece yaşattı ki hala acaba rüya mıydı diye düşünüyorum.Bebeğim çok zor bi bebek hiç uyumuyor ve ben bütün gün aptal gibi dolanıyorum.Dün daha önceki konumda olduğı gibi kayınvalidemlerdeydim eşim işten geç çıktıpı için onun beni ordan almasını bekledim.Ve geldi.Hiç birşey yoktu nasılsın karıcım gel seni bi öpeyim dedi aldı sardı beni her zamanki gibi. Alkol almış kızdım ama o an birşey belli etmedim. Ardından şakalaşmaya başladık ve eşim yine şakanın dozunu kaçırmaya başladı ve ben her zamanki gibi sinirlerime hakim olamayıp ailesinin yanında ona tepki gösterdim. Alkolu fazla kaçırdın galiba bana sarmaya başladın yine dedim. Oda öyle deyince bozuldu çenemden tutup o çeneni kırarım dedi. Gözlerim doldu yutkundum.Ardından kendi evimize geçmek için hazırlanmaya başladım. Çocuğu hazırladım. Çıkarken kayınvalidem bulaşma şuna bırak iyi değil dedi. Ama ben durur muyum kocamın huyunu bile bile arabaya biner binmez başladım söylenmeye ve kavgamız büyüdü çok büyüdü boşan benden kocam değilsin artık dedim deliye döndü en sonunda beni çocuğumla tehdit etti alıcam onu senden görürsün dedi gözü döndü ağlamaya başladım ve beni gecenin bir yarısı kendi anneme götürdü seni aldığım gibi annene götürüyorum çocuğuda vermicem diye bağırarak deliye döndüm daha 2 aylık anneye bu yapılır mıydı benim aşık olduğum adam nasıl bu hale gelirdi hemen oğlumu anakucağından koynuma aldım ve annemin kapısında arabayı tam park ederken arabadan aşağıya kucağımda çocukla kendimi attım yere koşarak annemin evine girdim kocam peşimden delirdi annemin evini yıktı geçti herkes şoka girdi annemlere rezil olduk perişan olduk bu arada oğlum hala kucağımda uyuyor kayınvalidemi kaynımı aradılar kocam bir türlü sakinleşmedi en sonunda onu aldı kaynım evine götürdü bu arada ben bitti istemiyorum onu yüzünü görmicem diye ağlıyorum sinir krizleri geçiyorum herkeste aynı laf olmaz öyle şey sen haklısın ama sizin artık bir çocuğuz var ardından kayınvalidem hadi benle geliyorsun diye diretiyor annemde ben kızımı bu halde hiç bir yere göndermem diye. Sonuç olarak çocuğum olduğu için içimdeki sessiz çığlığı kocaman bir bastırıştan sonra kendimi kaynımın evinde kocamın yanında buluyorum erkek kardeşimde beni yalnız bırakmamak için yanımda geliyor ve gecenin sonunda hiç bir şey olmamış gibi oğlum kocam kayınvalidem ve kardeşim bizim eve geliyoruz. Onca rezilliği çıkaran eşim utanmadan direk yatıyor ve ben beynimdeki sorularla başbaşa kalıyorum. Her şeyi siğneyE çekip unutmayA hapsedilen kadın. Kadın olmak neden bu kadar ağırdı?Bir kadına anlayış göstermek bu kadar zor muydu?Annem dahil olmak üzere neden herkes benim alttan almam gerektiğini düşünüyordu?Bu hayatta her zaman herşey güzel olmazdı evet ama herşey yolunda ve güzelken bir anda hiç olmadık sebepten bu kadar kötü olur muydu?Hangisini üzülmeliydim kendime mi insanlara rezil olmamıza kocamın bana yaşattığı kalp kırıklığına mı ailemin çarezliğine mi günahsız yavrumamı ve ben bu kadar özgüvenli dik başlı bir kadınken şimdilerde çocuğun var diyip susup bastırılmama mı? Sonra durdum ve dedim ki iyi ki oğlum var bu dünyaya en iyisi bile olsa çile çekmeye bir kadın daha gelmedi. Ne kadar sevsemde aşık olsanda kadınsan mutsuzluğu yaşamaya mahkumsun. İstemesende kabullenmeye dizini kırıp oturmaya mecbursun yaşamış olduğun hayal kırıklıkları kalbinin parçalanması analığınla sınanman kimsenin umrunda değil.Biliyorum çok uzun oldu sonuna kadar gelip okumayacaksınız bile belki ama içimi dökmek istedim.Benim gibi yorulan tüm kadınlar Allah yardımcımız olsun..
Karşı tarafa yönelik de Ağır tahrik var diyorum. O çene hareketinden sonra hiç konuşmamalıydınız. Duygularınızı, tepkilerinizi biraz yoğun yaşıyor olmalısınız. Fakat alkol gerçeği varsa aranızda, ayık olanın biraz durumu idare etmesi gerekiyor. krizi yönetememişsiniz. Eve koşarak girmek, adam sarhoşken bağırış çağırış, arabada çocuğun yanında kavga... Çeneni kırarım sözünden sonra dırdır yapmak yerine sessizliğe gömülmeydiniz. Neyse umarım içinizdeki kızgınlık söner. Sizi anlıyorum.

Icince sarhos mu oluyor ne dedigini bilmeyecek kadar? Keske ustune gitmeseydiniz. Ve keske onca olandan sonra annenizin evinde kalsaydiniz. Donmekle hata etmissiniz. Simdi adam(?) hatasini asla anlamayacak. Gecmis olsun.
İşte derdimde bu ya zaten evet seviyorum ama dün gitmeseydim herşey daha kötü olur diye direten annem ve kayınvalidem neden toplumda algı hep böyle neden erkek yapar kadın unutur

Karşı tarafa yönelik de Ağır tahrik var diyorum. O çene hareketinden sonra hiç konuşmamalıydınız. Duygularınızı, tepkilerinizi biraz yoğun yaşıyor olmalısınız. Fakat alkol gerçeği varsa aranızda, ayık olanın biraz durumu idare etmesi gerekiyor. krizi yönetememişsiniz. Eve koşarak girmek, adam sarhoşken bağırış çağırış, arabada çocuğun yanında kavga... Çeneni kırarım sözünden sonra dırdır yapmak yerine sessizliğe gömülmeydiniz. Neyse umarım içinizdeki kızgınlık söner. Sizi anlıyorum.
Teşekkür ederim keşke sussaydım keşke dediğiniz gibi krizi yönetebilseydim yapamadım

Herşeyyiiiii geçtimmmm siz sarhoş adamın kullandığı arabaya o minicik bebekle niye bindiniz.o sarhoş adamı anası nasıl dışarı salıyor araba kullandırıyor.hadi kendi canınızı tehlikeye atıyorsunuz,başkalarının canı sizin için değerli değil mi.kusura bakmayın ama konunuzdan sizden çok sadece o bebeğe ve dışarda her an sarhoş biri yüzünden hayatı kararacak insanlara üzüldüm

Alkol insaninn icindeki gercek karakteri ortaya cikariyor ,esinizde sabrini yitirio icindeki kotuyu akitiyor belli ,
Sizde cok bunalmissiniz esinize karsi tahamulunuz kalmamis ,fevri davranmissiniz ,hirsiniza yenilmissiniz ,sarhos konussun dursun denilen bir anda neden bu kadar olay ,gereksiz aksiyon olmus ,
Sarhostran deli bile korkar derler ,
Siz cok yorulmussunuz ,bir sure ailenizde kalin bebek icin destek versinler ,uyuyun ,dinlenin ,kafanizi toplayin ,

Fazla içmemiş anladığım kadarıyla yoksa araç kullanamazdı. Peki o kadar da fazla içmemişse siz neden söylendiniz o kadar anlayamadım? Burda alkol probleminden ziyade bir öfke problemi var gibi geldi bana.

Ooo çok kötü olmuş. Babanız var mı? Siz çalışıyor musunuz? Bu adam bu hayvanlığı neye güvenerek yaptı?

Back
X