yoruldum..sevdigime bir türlü kavusamiyorum

tugba4859

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
91
42
3
33
24 yasindayim annem rahatsiz 8 yıldır ben bakıyorum evi ben t emizliyorum yemeği ben yapıyorum salça bile kaybettim.ama artık yoruldum okulla onca sorumluluk zor gitti kpss gidemez .sevdiğim var evlilik teklifi yaptı kabul ettim geçen sene aileme açtım okul bitsin denildi bekledik bu sene bahara bitiyo söz olsun dedim ceyizin yok denildi kendin çalış al dedi babam ya abime gelirken ev satıldı evlendirdiler bana gelince bi mutfakla yatak odasi alamayacak kadar aciz bi ailem var kapaliyim namusum var benimde sozlenmek istiyorum dedim abime neden bu kadar israrcisin bakire mi değilsin dedi kafayı yiyorum ev de anneme yalvardım babam verecekti neden vazgeçti .abim vazgecirmis bana daha çok kucuksun diyor anneme bakacak kimse yok benden başka 8 yıldır bi Allahın kulu tugbam sana yardım edelim demedi sandığım da bi lif yok ..seviyorum canımdan öte o benim için sabrediyo ama erkek sonuçta 4 yıldır bekliyor 2 senede böyle bekledi 2 sene daha bekleyin evimin kredisini bitireyim arabamın kredisini bitiriyim diyo babam .Bana yardım edin ne olur artık günah işlemek istemiyorum sevdiğim eşim olsun

bu durumda KPSS de bu yoğunluk ile gidecek

atanacaksın

ve gidip evleneceksin

onlardan da tek çöp istemeden

anneme bakıyorum demişsin

rahatsızlığı ne

sen evlenince nasıl bakılacak

bunu çözersen

işin olunca da gider evlenirsin

yalnız tüm bunlar ile kapalılık ve namus konusunu bağdaştıramadım daha doğrusu ilişki kuramadım

açık olsam sevgilim olur ama kapalıyım olamaz diyorsan zaten varmış yıllardır

kendimi ifade edemedim abimin bakire mi değilsin lafı için namusum var yazmıştım ..kapalilik için de yeni o rtundum sadece kapandigimi sevgilim değil eşim olarak görmek istediğimi ifade etmek istedim

O ifadeni değiştir bence namusla kapalılık aynı cümle içinde geçmesin.
Yanlış anlatmış olursun kendini.

Bence senin hizmetinden mahrum kalmak korkutuyor insanları bu yüzden bekle demeleri.

Siz de kavuşmak istiyorsanız evimiz yakın olacak her gün gelip yardım edeceğim.
Temizlik, yemek annem için ne gerekiyorsa diye söz verin.

Sevdiğin adam kendi söz versin babana, belki ikna olurlar.
Düşünüyorum tek kız sensen, çaresiz hissediyor olabilirler.

Ailen belki sevgilin hakkinda kotu seyler duymustur? Yada bazi ozelliklerini begenmemistir? Acik acik konusmalisin bence.. Yoksa kendini yiyip bitirirsin böyle..

Bence baban çokta olumsuz düşünmüyor borç varmış sonuçta annen rahatsız Allah uzun ömür ve şifa versin yaşın daha genç sencede aileni zor durumda bırakıp evlenmek doğru olur mu tamam çok seviyosun ama oda senin kadar seviyosa ve durumları anlatırsa bence anlayışla karşılayıp bekliycektir ama baskı yapıyosa aileni zor durumda bırakma derim çünkü mutlu olamazsın. Çok istediğin hayalini gerçekleştirmek için hayatının en önemli değerlerini ezip geçmemelisin

Sen evlenince bakacak kimse olmayacak diye işi yokuşa sürüyor ailen
Hep bekar duracak halinde yok yani illaki evleneceksin
Sandigimda lifim bile yok diyorsun sandikla liflemi mutlu olacaksın sanki
Boşver olmazsa olmasın
Arkanda duran sevdiğin olursa lif sandık olmayı versin
Aileyin derdi seni kaybetmemek

Babam da bana kullanmıştı o pis cümleyi. Biz aileler anlaşamıyor bizi ayırmasınlar diye düsünüp nişandan altı ay sonra evlenmeye karar verdik. Babam da bunlar bi halt yemiş bu yuzden acele ediyor demişti, annemle konuşurken. O lafı halen unutamam..
Neyse, eğer niyet gerçekten ciddiyse sevgilinin ailesi arasın seninkileri. Müsait bi günde gelcez desinler. Oldu bittiye gelir zaten bi başladım mı.
Ama benim fikrim, maddi durumunuz yoksa eksiklerini tamamlamak için çalışıp öyle evlenmen yönünde. Aileden bişeyler bekliyorsun ama yapmazlarsa yapmazlar, gırtlaklarını sıkacak halin yok.
Bu arada kapalıyım, namusluyum lafı pek hoşuma gitmedi benim de...

kendimi ifade edemedim abimin bakire mi değilsin lafı için namusum var yazmıştım ..kapalilik için de yeni o rtundum sadece kapandigimi sevgilim değil eşim olarak görmek istediğimi ifade etmek istedim
Anladim kapalilik icin yazdin sandim kusura bakma.
Konuya gelince annene bakan sen oldugundan gitmeni istemiyorlar bence. Allah sifa versin. Nesi var?
Abin densizin teki. Bakire olmasan bile bunun aceleyle ne alakasi var duyan da hamilesin sanir.

Annemler evlendiklerinde yemek yemeye çatalları yokmuş seviyorsan sıkıntı değil ama bence eğitimine devam et yoksa bu ezikliğe bir ömür katlanmak zorunda kalırsın

ben de o noktada kaldım devamını pek okumadım şimdi GOOGLE Translate'ten bakıyorum belki yanlış anlamışımdır diye
Abisi bakire degil misin demis ya o konuda soylemis namusum var diye. Ama yanlis anlasiliyor degil mi bende basta tepki verdim o yuzden.

Bence sizi ne kadar gec evlendirirlerse kar olarak dusunuyorlar. Babaniz ev abiniz de biraz sorumluluk alsin. Yasiniz da kucuk degil artik, soz nisan derken 25 olacaksiniz.

Rabbim annene acil şifalar versin inşallah en yakın zamanda ... abiler her zaman böyle ağır laflar ediyolar anlamıyorum neden onlar erkek diye diye büyütüldüler çünkü boşver sen kimsenin kalbini kırma gene de önemli olan sen ve sevdiginin mutlu olması varsın evin küçük olsun ama siz mutlu olun bizim evimize de kp küçücük acıyorum size diyo ama orası bizim yuvamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…