24 yasindayim annem rahatsiz 8 yıldır ben bakıyorum evi ben t emizliyorum yemeği ben yapıyorum salça bile kaybettim.ama artık yoruldum okulla onca sorumluluk zor gitti kpss gidemez .sevdiğim var evlilik teklifi yaptı kabul ettim geçen sene aileme açtım okul bitsin denildi bekledik bu sene bahara bitiyo söz olsun dedim ceyizin yok denildi kendin çalış al dedi babam ya abime gelirken ev satıldı evlendirdiler bana gelince bi mutfakla yatak odasi alamayacak kadar aciz bi ailem var kapaliyim namusum var benimde sozlenmek istiyorum dedim abime neden bu kadar israrcisin bakire mi değilsin dedi kafayı yiyorum ev de anneme yalvardım babam verecekti neden vazgeçti .abim vazgecirmis bana daha çok kucuksun diyor anneme bakacak kimse yok benden başka 8 yıldır bi Allahın kulu tugbam sana yardım edelim demedi sandığım da bi lif yok ..seviyorum canımdan öte o benim için sabrediyo ama erkek sonuçta 4 yıldır bekliyor 2 senede böyle bekledi 2 sene daha bekleyin evimin kredisini bitireyim arabamın kredisini bitiriyim diyo babam .Bana yardım edin ne olur artık günah işlemek istemiyorum sevdiğim eşim olsun