- 3 Şubat 2016
- 97
- 12
- 18
- 32
- Konu Sahibi tansukutaymasal
-
Size daha önce bahsetmiştim eşime iş arkadaşı asılıyor biz de aynı firmadayız kadınla konuştum vs vs diye.Artık nasıl kıl oldum bilmiyorum kadını öldüreceğim benden de kocam da uzak dursun istiyorum ama ne yapacağım kocamla arkalı önlü masalardaa çalışıyorlar ve sürekli dişyalaog halindeler o onun kocası ne yapmış bn ne yapmışım hepsini biliyorlar özel yaşam da konuşuluyor departmanda kadınla iş konuş fakat özele girme diyorum sen beni sınırlıyorsun bana güvenmiyorsun diyor ben kocama güveniyorum ama kadından korkuyorum kadın çok fena herşeyi yapabilir o potansiyelde .Ve ben uğraşmaktan yoruldum konuşmak zorundayım diyor onu facebooktan engelledim diye bana kızmıştı vs vs kadınla ne zaman gitsem iş konuşuyorlarmış kadın sürekli gülüyor gülüyor gülüyor öldüreceğim en sonunda katil olacağım.kocamla aram açıldı kadın yüzünden delirmek üzereyim .nasıl kalkacağım bn bunun altından hem kocamı kazanmam hem de kadını saha dışı bırakıp ikimizin de yanına yaklaştırmamam lazım.
Kadını öldürün olsun bitsin. Eşinize güveniyorsanız sorun ne? Ne yapacak kadın gazozuna ilaç mı atacak?
İş eşinizde bitiyor senin bukadr kizdigini biliyor bir çözüm bulmasi lazim sen yıpraniyorsun belli, ama bu durum aranizi iyice bozucak sakin ol guzelce konusup onu isten ya cikarcak yada mesafe koyacak kadin neden bukadr arsiz anlamis degilim insanda biraz vicdan gurur olur allah yardimcin olsun kiskanclik insani gercekten uzuyor
Bunu başkası yazmış olsaydı ne tavsiye verirdiniz,muhtemelen şöyle olurdu;
Ne kadar çırpındıkça o kadar batarsın tatlım,sakin ol,güveniyorsan eşine sıkıntı yapma.Boşu boşuna eşine de kendine de işkence etme.Kadını da bu kadar büyütme gözünde.Karısı olan sensin,kanun da toplum da senin yanında.Biraz cool ol,sallama kadını bak nasıl değişecek durumlar.
Anliyorum ama senin üzülmenle kaliyor esinle konus guzelce onuda itersin boyle devam edersenkısaknçlık insanı öldürüyor malesef
bence eşime güveniyorum kadına güvenmiyorum demeyin..
eşiniz sizi umursamıyor çok açık bu ona güvenmeyin bence.
rahatsız olduğunu defalarca söyledin ama hala mesafeli davranamıyorsa bu eşinizin de bu muhabetten hoşlandığı anlamına gelir..
insan karısına kocasına bile tavır koyup adam gibi mesafe koyabiliyorken iş arkadaşına çok rahat koyabilmeli...
kadını öldürmek yerine eşinizle ciddi bi konuşma yapmanızı öneriyorum.
Anliyorum ama senin üzülmenle kaliyor esinle konus guzelce onuda itersin boyle devam edersen
bn de mi bir sorun var anlamıyorum ki
Ya ben nededim yapma bacim zarari sana olur erkekler boyle dusunuyor iste umarim cözüme ulasirsin,birde neyaparsa rahat edeceksinKONUŞUYORUM AMA HERGÜN AYNI KONU SIKILDIM BAŞKA KONU KONUŞMUYORUZ BENİ BÖYLE UZAKLAŞTIRIYORSUN KENDİNEDEN DİYOR BANA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?