YORULDUM YA YEMİN EDERİM YORULDUM

tansukutaymasal

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
97
12
18
32
Size daha önce bahsetmiştim eşime iş arkadaşı asılıyor biz de aynı firmadayız kadınla konuştum vs vs diye.Artık nasıl kıl oldum bilmiyorum kadını öldüreceğim benden de kocam da uzak dursun istiyorum ama ne yapacağım kocamla arkalı önlü masalardaa çalışıyorlar ve sürekli dişyalaog halindeler o onun kocası ne yapmış bn ne yapmışım hepsini biliyorlar özel yaşam da konuşuluyor departmanda kadınla iş konuş fakat özele girme diyorum sen beni sınırlıyorsun bana güvenmiyorsun diyor ben kocama güveniyorum ama kadından korkuyorum kadın çok fena herşeyi yapabilir o potansiyelde .Ve ben uğraşmaktan yoruldum konuşmak zorundayım diyor onu facebooktan engelledim diye bana kızmıştı vs vs kadınla ne zaman gitsem iş konuşuyorlarmış kadın sürekli gülüyor gülüyor gülüyor öldüreceğim en sonunda katil olacağım.kocamla aram açıldı kadın yüzünden delirmek üzereyim .nasıl kalkacağım bn bunun altından hem kocamı kazanmam hem de kadını saha dışı bırakıp ikimizin de yanına yaklaştırmamam lazım.

Eşinin üzerine kadınsavar sık.
Ya güveniyorsan sorun ne? Biraz da kendine güvensen.Eşinle aran açılırsa daha kötü olur,zaten bunun için şansını zorluyorsun

İş eşinizde bitiyor senin bukadr kizdigini biliyor bir çözüm bulmasi lazim sen yıpraniyorsun belli, ama bu durum aranizi iyice bozucak sakin ol guzelce konusup onu isten ya cikarcak yada mesafe koyacak kadin neden bukadr arsiz anlamis degilim insanda biraz vicdan gurur olur allah yardimcin olsun kiskanclik insani gercekten uzuyor

Anlamadım ki eşinize güveniyorsunuz madem sizde oluruna bırakın
Siz bu şekilde yaparsanız aklına düşürürsünüz onu söyleyeyim bir kere !!!

Bunu başkası yazmış olsaydı ne tavsiye verirdiniz,muhtemelen şöyle olurdu;
Ne kadar çırpındıkça o kadar batarsın tatlım,sakin ol,güveniyorsan eşine sıkıntı yapma.Boşu boşuna eşine de kendine de işkence etme.Kadını da bu kadar büyütme gözünde.Karısı olan sensin,kanun da toplum da senin yanında.Biraz cool ol,sallama kadını bak nasıl değişecek durumlar.

Eşinizi çekin alın iş ortamından,kırsın dizini otursun evinde...

bence eşime güveniyorum kadına güvenmiyorum demeyin..

eşiniz sizi umursamıyor çok açık bu ona güvenmeyin bence.
rahatsız olduğunu defalarca söyledin ama hala mesafeli davranamıyorsa bu eşinizin de bu muhabetten hoşlandığı anlamına gelir..

insan karısına kocasına bile tavır koyup adam gibi mesafe koyabiliyorken iş arkadaşına çok rahat koyabilmeli...

kadını öldürmek yerine eşinizle ciddi bi konuşma yapmanızı öneriyorum.

kısaknçlık insanı öldürüyor malesef

çok teşekkürler

bn de mi bir sorun var anlamıyorum ki

bn de mi bir sorun var anlamıyorum ki

arkadaşım sorun sende değil..
bende senin yerinde olsam delirirdim..
sorun senin eşinde o kadına 1 kere anlamadı 2 kere anlamdı 3 kere adam gibi tavır koysa bi daha gülüşsün yanaşsın bakayım yanaşabiliyor mu demekki senin kocanın hoşuna gidiyor.

iş eşinde bitiyor.

muhtemelen kadının yakın davranması hoşuna gidiyor. sen de onu kıskandıkça sanki iki kadın onun için savaşıyormuş gibi bi tarafları kalkıyor.

umursama gül geç. adamın zoruna gidecek belki o zaman, anlayacak durumu.

Siz kimsenin ahlak bekçisi değilsiniz. Eşinizin bile, yapacak adam her yerde ve her fırsatta yapar. Eşinizi bunaltmayın, kendinizi de rahat bırakın, böyle şüphe ve sürekli tetikte yaşayamazsınız. Ayrıca böyle yaparak eşinizi bulunmaz hint kumaşı yaparsınız benden söylemesi...

Eşinizin de kendine çeki düzen vermesi lazım ama .iş ortamında öyle gülüşmeler olmaz bi kere arkadaş ortamı değil iş sahası orası.kocanız sizi takmiyor belli ki hoşuna gidiyor.çok rahatsız edici bi durum olsa amir Yada patron ikaz eder herhalde acaba sizmi abartıyorsunuz

Ne kadar rahat bir koca
Cımbızla etlerini çekiceksin ki bak bakalım daha samimi olabiliyor mu
Zorla insan bunu söylettiriyor ya
Sizi ne kadar yıprattığının farkında mı?
Allah gerçekten kolaylık versin, dua edin ve sabredin
Allah kötüye fırsat vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…