YORULDUM YA YEMİN EDERİM YORULDUM

teşekkürler desteğin ve beni anladığın için

kocasına güvenen insan, kocasını yüzlerce çekici, konuşkan bir kadının arasına yollasa sizin düştüğünüz duruma düşmez..
belli ki eşinle güven problemin var, eşin bayanlarla sıkı fıkı.. bu kadın olmasa başkası olur..

Valla benim esimde budan 2 yil oncesine kadar is yerindeki arkadaslariyla ozel hayatini paylasirdi oyle ne yaptik ne ettik degilde yinede paylasirdi hani kadin olsun erkek olsun (ki hepside evliler) cani sikkin gorduklerinde yada normal zamanda halini hatirini sorduklarinda bu anlatirdi. Ben cok kizardim is yerinde ozel hayat paylasilmaz is arkadasina ozel hayat anlatilmaz yarin birgun sana bakis acilari degisir sana karsi kullanirlar hicbiri olmasa hepsi iyi niyetli olsalar bile profesyonel ortama yakismayan seyler ozel hayat paylasmak bence.
Esimde 2 yil boyunca cok anlatmiyorum ama cok canim sikkindi ama X bey oyle biri degildir ama Y kisi boyle kotu niyetli degildir diye diye bana savunma yapti ne zamanki benim hakli oldugumu fark etmeye basladi askim sen cok hakliymissin der ve simdi (arada departmani da degisti) kimseyle o kadar samimi degildir ve cokta rahat. Ben bizim insanimizin o saygi samimiyet sinirini koruyabilecegine inanmiyorum ve koruyemiyorlarda da, kadin kadin olsa cekememezlik fesatlik oluyor, konusma erkek erkege olsa hic yakisik almiyor bence kimse is yerinde isten baska muhabbet konusu yapmasin. Fesatliklar kavgalar cekememezlikler hersey bunun yuzunden oluyor.
Esinize soyleyin oraya calismak icin gidiyor elalemin kadinina ozel hayatini anlatmak veya kocasiyla onun sorunlarini dinlemek icin degil. Insanda is ahlaki is disiplini diye birsey olmasi lazim once ama bizde oda yok ne yazikki.

bn d bunu savunuyorum zaten

Lüzumlu lüzumsuz herşey konuşuluyorsa bende çok kızardım. İş ilişkisi çerçevesinde herşeye tamam. Ama madem kadın asılıyor, ötesinde bir muhabbete çıldırırdım. Kavgalar çıkarırdım. Ve adam benden uzaklaşırdı gerçi muhtemelen. Ama tutamazdım çenemi yani.

aynen öyleeeeeee
Eşinden empati kurmasını rica et.. Yani kendini senin yerine koymasını, hatta sen iş yerinden adamın biriyle gereksiz samimiyette olsan ne hissederdi?
Kısacası eşinde ciddi suçlu.. Elin kadını yüzünden bu gerginliğe gerek yok. Kadın yanlış anlaşılmaktan çekinmeyecek kadar yüzsüz.. Ama eşinde pirim veriyor..

kesinlike
kesinlikle artık kadına mana bulmuyorum bnm kocam rahatsız olsa dur der bu duruma.Bnm kocamda da iş yok.ben artık asla eski karısı olmayacağım ona karşı gerçekten sadece kendimi seveceğim çok sevdim bir şeyler oldu bnm yerime kadının sağlığını merak edecek kadar onunla ilgileniyorsa bn sadece kadına suç bulmam.suçu kocamda da ararı.onun ebeveyni değilim aynen böyle söyledim onu artımazad ediyorum ama eskisi gibi olmam bunu da ona söyledim

Ne yapıyorsunuz????
Neden insanların izni olmadan fotoğraflarını paylaşıyorsunuz?
Keşke bunun çok büyük cezası olsa da hemen şikayet etsem!

saçmaladınız şu an.
neden kadının fotoğrafını paylaşıyorsunuz izin almadan?
kadın ne olursa olsun ne yaparsa yapsın fotoğrafını izinsiz alıp kullanamazsınız bunun cezası var

3. Şahısların fotoğraflarını, isim soyad, adres, telefon, sosyal medya sayfalarını paylaşmak yasalara aykırıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…