YORULDUM YA YEMİN EDERİM YORULDUM

geçenlerde bi arkadaş vardı kocasını bi kafedebiriyle flörtleşirken basmış sorsan kankalar kadın erkek kanka falan olamaz diyince dar görüşlü oluyoruz

Senin kocanda var bi haller, ben gayet onu görüyorum burdan sizin olayınıza bakınca. Kocan gayet memnun kadının ona olan bu davranışından ki sana tavrı bu şekilde.

KONUŞUYORUM AMA HERGÜN AYNI KONU SIKILDIM BAŞKA KONU KONUŞMUYORUZ BENİ BÖYLE UZAKLAŞTIRIYORSUN KENDİNEDEN DİYOR BANA
Benim en cok korktugum sey geliyor senin basina belki benimde basimda ama bilmiyorum. Olmamasini diliyorum.

Kendinden sogutuyorsun dediginde, sende kadinla samimi olarak beni kendinden sogutuyorsun diceksin.

ya orda çalışıyo olmasaydında bu kadından da o kahkahalarından da bi haber olsaydın.
gerçekten çok iğrenç bu durum ya.
ne kadınlara güvenilir nede erkeklere.
resmen iğrendim artıkkk.

net ve sert bi şekilde o kocayı yola getirmek lazım.

çoğaldıkça çoğaldılar kocamla konuşmuorum sırnaşıyor burnu sürtsün biraz bu böyle olmayack çünkü

Eşinizle ayni isyerindesiniz galiba.E bunu bilerek eşinize nasil bu kadar yaklasiyor yanlis anlasilmaktan korkmuyor.demekki iyi niyetli değil.esiniz de mesafeyi koymuyor,faceden silince size tepki veriyor.bence onun da sizi rahatlatmasi,sizi kaybetmemesi adına kadini faceden kendi silmesi gerekiyor.oncelik sizsiniz.eşinizle konuşun bence.ben yapsam ayni şeyleri nasil hissederdin sorun.

Eşiniiz gereksiz şeylerle bunaltmayın empati yapın sizin böyle bir durumunuz olsaydı eşinizde size bu şekilde yaklaşsaydı hoş mu olurdu ? Güveniyorum diyorsanız kocanıza birşey demenize gerek yok kadını da sallayın gitsin...

Sen kendine güvenmiyor musun canım, hiç kendini böyle üzme, kendine zarar veriyorsun.
Kadın çok mu neşeli, sen daha neşeli ol, kocanın yanına gelince surat asma, aksine gülümse, sen de sohbete katıl.
Çünkü böyle konuşa konuşa, kocanla aran açılabilir, dikkat et bence.
Ilımlı ol, kadını silmekle de iyi yapmamışsın, ben olsam silmezdim...

Bizim iş yerınde bir erkek arkadasımızın eşi sizin gibi davranıyordu bizim ofisteki bütün bayanlara karşı.Aile ortamı cocugun ustune atlayan yok.Seviyemizi de koruyoruz.Önceleri eşi rahatsız olmasın diye görüşmüyordum.Selam sabah dısında.Daha sonraları iş gereği cok gorusmek zorunda kaldım.Keza ofiste her tipte çalışma arkadaşımız var.İnsanın giydiği ve yağtığı eylemler sadece onu bağlar.X kişinin eşi sapık değil.Hem aklına daha cok sokmuş oluyorsunuz böyle.Karsı tarafı da zan altında bırakıyorsunuz. Bu arkadaşın eşi bana gelse ve sizin yaptığınız konuşmayı yapsa konudaki hanfendinin verdiği tepkiyi verebilirdim.Abartılı bir kıskançlığa sahıp cunku esi.Sizin durumunuzda böyle olabilir mi?

Benım eşimde iş gereği bayanlarla görüşüyor ve dialogta.. Kendisine cok güveniyorum.Sorgulamıyorum bile..Öyle kuşku duyacağım biriyle zaten evli olmazdım.

Sizde zamanın anne-babaları edasında bi duruşunuz var.Evladım sana güveniyorum ama etraftakilere güvenemiyorum.Cocuk yine yapacagını yapar misali..

Bu ne Allah aşkına oldu olacak eşinizi cam fanus içine koyun kimseyle konuşmasın iş ortamında insan herşeyi konuşabiliyor tutup özel hayatınızı anlatmıyor herhalde tüm gün gördüğümüz insanlarla irtibatta olmamız doğal yani bizde karşı cins kişilerle şakalaşıyoruz konuşuyoruz hatta toplanıp yemeklere gidiyoruz. İş harici başbaşa görüşme yoksa falan normal yani. Kendinize zarar veriyorsunuz. Ve özgüven sorununuz var sanırım.

Gozunuzden kaçtı sanırım is harici bi samimiyetten bahsediyor konu sahibi benim ne yaptigimj o kadının kocasinin ne yaptığını herşeyi birbirlerine anlatıyorlar kaka kiki gulusuyorlar diyor hadsizlik bu kadarı kız kıza konusmuyorki derdini evin içini anlatsın burda abartı var fazlasıyla

o kötü olabilir bn öyle bişey yapmam bana biraz güven bn mesafeliyim sana öyle geliyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…