- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
- Konu Sahibi nurumoglum
Bence sen bu işi kırmadan yapabilirsin,Estagfirullah , ukalalık eden arkadaşlara cevap vermiyorum zaten..
Teşekkür ederim yorumunuz için. Az önce eşim aradı. Sabahki dr görüşmemi soruyor. Konuşurken ağladım telde.
O da sizlerle aynı şeyi söylüyor.
Bu şekilde hem senin sağlığın ,hem de evliliğimizin selameti açısından olacak gibi değil dedi.
Bu sabah annemi aramıştım zaten 9 da oğlumu uyandırması için.
9 da değil ama 10 da uyandırmış. Bu da bişey. 12 de parka gittiler. Sabahtan bu yana 3 kez aradım oğlumu 1 de uyutması için. Şuan konuştum uyumuş. Saat 3 de arayıp uyandırmasını istiycem. Zaten 15.30 da anca uyanır.Öğle uykusunu da 1.5 saat olarak tamamlamış oluruz bugün için. Akşam 22.00 gibi oğlumu alıp odamıza çekilicem.
Kaçta uyursa artık. Elimden geleni yapıcam.
Sonra da bizde kalmaları ile ilgili konuşmayı düşünüyorum. Umarım tatsızlık olmaz.
En korktuğum şeydir annemi yada babam gücendirmek.
İnce biri olmasan bu kadar zaman bunca yorulana kadar beklemezdin. Eşin de öyle.
Tek tek halletmelisin.
Birini ikna et, zaman geçsin diğerini dile getir. Ne bileyim, onun vicdanını ne etkiler sen daha iyi bilirsin. Direktiften çok onun şikayet edeceğini anladığında, sen başla vicdan yap. O zaman alınmaz belki.
Bu arada, bu sene, tatile çıkmışmıydınız. Belki çocuğu 1haftalığına annene bırakıp bir kaçamak yapsanız.
Bence ne hastalık kalır ne bişey. Gerçi eşin de kendi işini yapıyormuş bırakacak biri var mı?