- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
Galeyana gelmeyin Allah askina. Nikahiniz zaten olmus, evlisiniz. Biraz tatli dil olun. Alttan alin esinize karsi. Aileyle bu konularda esiniz yokken muhattap olmamaya calisin. Dugun zaten cok stresli bir durum ve o arefede ayrilan cok insan var. Sessiz sakin bir yerde, fevrilesmeden, basbasa konusun bu konuyu. Ozelinizin olmayacagini anlatin. Birbirinize simarmak isteyeceksiniz, suprizler yapicaksiniz, gece gec yatmak isticeksiniz, kafaniza gore hareket etmek isticeksiniz bunlar o evde olmaz, anlatin. Ufacik bir tartismaya sahit olacaklar hepsini soyleyin. İkna edebilirsiniz rahatlikla. Yakin oturalim falanda demeyin. Ayni evde olmanizdan bir farki kalmiyor.merhabalar aranızda yeniyim birileriyle konusmam gerek bende buraya geldim
temmuzda düğünüm var ama ben artık o deliler gibi aşık oldugum adamla gercekten evlenmek isteyip istemediğimi bilmiyorum eşim doğuda görev yapıyor eş durumundan kendi ailesinin yaşadıgı sehre gelebilmesi için işimi bırakıp eşimin sehrinde işe basladım ve onun ailesiyle kalıyorum kalabalık bir ev ve ister istemez rahat edemiyorum kayınvalidem cok iyidir ama farklı bir sehir farklı bir ev kimsesiz hisseden ben..
üniversiteyi dısarda okudugum için özgürlüğüme düşkünmüşüm bunu anladım işten 5 dk gec cıksam herkes aramaya baslıyor görümcem kaynanam diken üstündeyim aslında hepsine dayanıyor hiçbir seye sesimi cıkartmıyordum taki kayınbabam bana ev alma yada kiralama olmayacak bizim evimiz sizin eviniz kaldıgın odaya bir yatak alırız orda kalırsın dedi bende susamadım ben evim olsun isterim esyalarım hayalim bu yönde size uzak olmasın ama evim ayrı olsun dedim nişanlımın gelmesine 1 hafta var ama ben hiçbirsey alamadım daha düğün için davetiyem bile yok ne zaman bişeyler bakmaya cıksam dur kızım acele etme eşimde aynı sekilde
ama asıl kavgamız 4 gün önce başladı çok bunaldım daraldım eşime o gün dısardı cıkarsa erken gelmesini konusmak istediğimi ihtiyacım oldugunu söyledim oda sen iste yeter ki hiç çıkmam dedikten sonra dısarı cıktı ve geceye kadar yazmadı ertesi gün beni cok sevdiğini yazmıs ama hiçbir cevap vermedim ben cevap vermeyince tüm resimlerimizi kaldırmış bugun cekip gitsem daha kağıt üzerinde nikahlı oldugum eşimden boşansammı dedim ama içim karmakaraşık düğün öncesi gerginlikmi büyütüyor muyum sanırım hersey üst üste geldi