tutmuyo benim eşim.o zaman ne diyolar
orucun sevabını alamasada, en azından günaha girmiyotutmuyo benim eşim.
çünkü o da biliyo neler olacağını..
geçen seneden.. önceki seneden...
kızlar mrb içimi dökmek rahatlamak istedim çıkmazda gibiyim ramazanda hiç huzurum kalmadı burnumdan geldi.eşim normalde sinirli bi insandır ramazanda hiç çekilmez bi hale geliyor çok agresif artık katlanamıyrum çok huzursuzum konuşsam konuşulmuyor adam çok tuhaf ya
e tabi canım öbür türlü ne kendisinde ne bende huzur bırakmıyodu...orucun sevabını alamasada, en azından günaha girmiyo
Bu sekılde davranması sırf oructan mı?normalde sinirli her bağırşında çağırışında alttan almakdan bıktım susuyorum sustukça ben şişiyorum diyorumki tuttğum oruç sabır veriyor bana
adam sadece midesini aç bırakıyor başka bişey yokBöyleleri oruç tutmasın. Herkese patlayarak, bağırarak tuttukları orucun bir anlamı kalmıyor zaten
Bazıları sanki orucu bize tutuyo yaa hayret bişey ! Bizim de genel müdürümüz aynı sizin eşiniz gibi en sonunda dün patladım.. Oruçtan dolayı siz biraz sinirlisiniz heralde tutamıyosanız bırakın da bari boşuna kalp kırıp günaha girmeyin dedim.. Adam yüzüme bakakaldı.. Sonra gelip gönül almaya falan çalıştı.. Tavsiye ederimkızlar mrb içimi dökmek rahatlamak istedim çıkmazda gibiyim ramazanda hiç huzurum kalmadı burnumdan geldi.eşim normalde sinirli bi insandır ramazanda hiç çekilmez bi hale geliyor çok agresif artık katlanamıyrum çok huzursuzum konuşsam konuşulmuyor adam çok tuhaf ya
bende uzak duruyorum ama bi şekilde bulaşıp duruyor banaKomşum ramazanda esiyle ne konusuyor ne bisi soruyor.. Huyunu ogrenmis en iyisi uzak durayim diyor.. Allah sabır versin.
umarı öfke kontrolü var adamınaz kaldı sonrası böyle olmaz umarım
aynen bende kızdım ama daha çok bağırıp kendini kaybediyor hasta gibiBazıları sanki orucu bize tutuyo yaa hayret bişey ! Bizim de genel müdürümüz aynı sizin eşiniz gibi en sonunda dün patladım.. Oruçtan dolayı siz biraz sinirlisiniz heralde tutamıyosanız bırakın da bari boşuna kalp kırıp günaha girmeyin dedim.. Adam yüzüme bakakaldı.. Sonra gelip gönül almaya falan çalıştı.. Tavsiye ederim
maşallah ...aynen ramazanın tadını insanlar kaçırıyorRahmetli dedem asiri agresif bi adamdi , evin icinde surekli bagirir cagirirdi sadece ramazan ayi haric , dedemlerin evinde ramazan en huzurlu aydi
O agresif adam gider yerine seker gibi bi adam gelirdi , simdi bicok adamin yaptigi gibi aksama kadar da uyumazdi , sabahi en gec 8 de ayaktaydi , kimsenin kalbini kirmazdi
Oruc demek de budur aslinda , ac susuz kalmak degil , nefsine hakim olmak
Rahmetli tum ramazan nefsine hakim olurdu
Simdi hersey tuhaflasti , ramazanın bile eski huzuru kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?