Yoruldum..

ayusugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
211
44
28
27
Cok yoruldum, o kadar yoruldum ki..Ben 20 yasindayim.gerçekleştirmek istediğim bir sürü hayalim vardı. Ama olmadiHer sey ust uste geldi ve ben hicbirini atlatamiyorum cunku tutanacak bir hedefim yok.Ya da bir mutlulugum nereye dayasam dusuyor...Bunlari icimi dokmek adina yazdim.Ne yapacagim hic bilemiyorum

Son düzenleme:
Kariyeriniz var işte 2 yillik sağlık mezunusunuz, işiniz de var. Genel kültür olarak kendinizden 10 yaş büyüklerle bir olamazsınız tabii kendinizi geliştirin dil öğrenin, düzenli kitaplar alıp okuyun, gündemi takip edin. Onlarla aynı yaşa geldiğinizde onlardan daha iyi olursunuz.

Ama ben 2 yillikla kalmak istemiyordum daha da ilerletmek istiyordum ve sevdgim bir bolum olsun istiyordum.Su an cok mutsuzum.Mezun oldugum bolumden farkli bir birimde calisiyorum ama yine de o meslekte calissam yapamam.ve su an durdum resmen ileri adim atamiyorum

Ne kadar uzun yazabilirim
1 cümleyi
Rekoru.
Yardımcı falan olamam, ne mana tıp isteyene 2 yıllık yazdırmak? Att mi?

Uçurum ki arası

Yaşın çok küçük ben 23 yaşında ünv okudum ve öğretmen oldum. 1 yıl çalışman gerekiyormuş. Bu süreçte bol bol kaynak al kendine birikim yap seneye de sıkı bi hazırlık hedefine ulaş lütfen. İstediğin şeyler çok da abartılı şeyler değil. Bi insanın en büyük amacı zaten olmak istediği yerde olmaktır. Ömür boyu pişmanlık yaşama.

Ben sizin yerinizde olsam kendimle gurur duyardım. Bu yaşta artık kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz, ailenize destek oluyorsunuz. Hayatinizin tadini cikarin gezin, eylenin, kendinizi geliştirin.

İşten sonra istediğiniz bölüme evde çalışın. İşi bıraktığınızda da sınava girersiniz

Kaç yaşında mezun oldunuz peki?

Bak bunu o yaşlardan o düşüncelerden geçmiş biri olarak söylüyorum ki 20 yaş çok genç bir yaş.
Bu kadar karamsar olma daha yolun başında sayılırsın. Yeniden aşık olabilirsin istediğin bir bölüm yada farklı bir meslek varsa bir sene sonra işyerinle alakanı kestiğinde ilgili alakalı olduğun alanlara yönelebilirsin. Yapman gereken sadece kendine inanıp bir yol haritası çıkarmak.
Her insan kendi zaman diliminde ilerler. Kimisi 25 inde kimisi 30 unda istediği mesleğe kavuşur. Kimisi 30 unda evlenir kimisi 20 sinde. Kısacası kendini her şey olmuş bitmiş de artık yapacağın bir şey kalmamış gibi görme. Şuan işi bırakamıyorsan o zaman işine sarıl biraz birikim yapmaya çalış. Sonra isi bıraktığında yapacakların için de kendine bir plan yap, otur düşün ben ne istiyorum diye.
Herkes aynı şansa sahip değil maalesef. Kiminin kolayca elde ettiklerini baska biri tırnaklarıyla kazıyarak elde edebiliyor.

Böyle ah vah edeceğinize silkelenip bir taraftan başlayın derim. Çoğu insan hem okuyup hem çalışıyor. Sizde iyi bir bölümde okumak istiyorsunuz tamam. Peki bunun icin ne yapıyorsunuz? Önce kendinize güvenin. Özguveninizi arttırmaya yönelik şeyler yapın. Gerisi zaten gelir. Insanlar universite bitirip işsiz kalabiliyorken 20 yaşında işinizi elinize almanız da bir artı üstelik..

Hayallerinden asla vazgeçme. Hırs falan değil bu... Çok gençsin yeter ki çalış Ve iste. Başaracaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…