Yoruldum..

Yolun çok başındasınız bence istediğiniz yeri okuyup istediğiniz işi yapabilrsiniz.hayat mücadeleden ibaret yapmak istediğiğnize bir an önce karar verip başlayın

Off yeni trend okuduğunu anla yazmak
Ayrıca dahi anlamında ki “de” “Da” ayrı yazı...

Bence enerjinizi daha faydalı bir işe verirseniz iyi olur.
Sayin Türk Dil Kurumu..
Başkalarına akıl vermek yerine sizin aklınız size yetiyor mu biraz sorgulama yapabilirsiniz.
Bence güzel bir fikir.

Bence enerjinizi daha faydalı bir işe verirseniz iyi olur.
Sayin Türk Dil Kurumu..
Başkalarına akıl vermek yerine sizin aklınız size yetiyor mu biraz sorgulama yapabilirsiniz.
Bence güzel bir fikir.
Sizce olan, size anca yeter sayın gebe.

Başkalarını bırakın siz. Tamam mı?

Madem bölümü birincilikle bitirdin ( demek ki zeka sorunun yok ), okuluna devam edebilirdin. Birseyi gerçekten istiyorsan kimse önünde durmaz .demek ki yeterince istememişsin.

30 yasina geldim ve hala disardan universite okuyorum. Ilk bitirdigim bölüm bana is imkani saglamadi ne yazik ki . 3 cocukla tekrar egitimime devam ediyorum. Bu sene mezun olacagim insallah ve hedefimde daha yuksek bir bolum var onu da bitirecegim. Demem o ki gençsin 20 yasindasin hayatim basindasin hic birsey icin gec degil. Istesen 3 universite daha bitirirsin. Uzulme canim.

Bence bu kadar hırslı olmayın.
Hırs sizi mutsuz ediyor.
Mükemmel olmak zorunda değilsiniz.
Hirs olarak goremiyorum bunu..Cunku daha 20 yasindayim elimde elle tutulur bir sey bile yok.Hayallerime ulasadim.Istedigim mutlu sevecegim bir bolumde.olmak..Orda olunca.zaten basari gelir kendiliginden..

Kariyer konusuna gelince oldugum pozisyon sekreterlik, ..ve mutlu degulim ne yazikki burada.Gordugum muameleyi hazmedemiyorum, kendi kendime diyorum bu muydu yani bu muameleyi gormek icin mi cabaladim okudum, hayalim neydi ama nerdeyim su an ve elimden de hicbir sey gelmiyor su an..Yasitlarimi gordukce uzuluyorum

Evet haklisinuz ama cikamiyorum bu karamsarliktan niye oyle oldu bilmiyorum... her sey ust uste geldi..Bir de hep boyle ortamlara giriyorum.Yuksek kariyerli yasca buyuk insanlar ve hepsi kariyerine odaklanmis iyi seyler yapiyorlarBazen ogrencilere de denk geliyorum tip ogrencileri olsun ya da baska bolum ve ben bu ortamlarda meslegim gergi bulunmak zorumdayim.Ama bulundukca kendimi o kadar ezik hissediyorum ki..Yasitlarim neled yapiyor ben ise hedefine hayallerine ulasmadan kalkmisim bir ise girmisim.Ve simdi de elimden bir sey gelmiyor artik surekli kendimi kiyaslamaya basladim, iyi bir universitede okumayunca ya da iyi bir bolum ne bilim bir anlami yokmus gibu benim icin, ya da bir ortamda birisinin arkasindan zeki denilince kendimi yine kiyasliyorumm..Zeki olsaydim ben de su an iyo yerlerde olurdum ya da yurtdisinda en iyi universitelerde okurdum gobi gibi dusunceler..Mesela birkac ogrenci vardi yurdisina.gitmeyo dusunuyorlar bensee gitmedim bile bilmiyorum boyle disardan bakinca sacma gozkuyor belki ama artik bu dusuncelerle bas edemiyorum...

Bence hissettiklerinizi ailenizle paylaşın ve destek isteyin. Hiç bir ailenin böyle bir hayali desteklemeyeceğini düşünmüyorum.

Eğer olmuyorsa da hayatı bazen olduğu gibi kabullenmek gerekir. Ancak kabullenirseniz mutlu olabilirsiniz. Aksi takdirde bütün hayatınız bu psikoloji ile mutsuz geçer. Kararında hırs insanı kamçılar, ama fazlası yorar ve mutsuz eder.

Umarım hayallerinize kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…