Çalışan kadınım yalnızım. Maaşım iyi evden uzak bir yerde tek başıma yaşıyorum. Yaşadığım sorunlardan dolayı sosyalleşmekten korkuyorum . Hiç arkadaşım yok işten eve evden işe . Herşeyi tek başıma goğüslemekten yoruldum çok bunaldım artık Yalnız yaşayanlar neler yapıyor nasıl vakit geçiriyor?
Yalnız yaşadığım zamanlarda mutlaka bir arkadaşım vardı. Ben de sosyal biri değilim ama bir kişi bile olsa arıyor insan. İmkanınız varsa kurslara yazılın çevre edinirsiniz hem de hobiniz olur. Yaşadığınız yerdeki gezilere katılın, doğa yürüyüşü gruplarına katılın mutlaka vardır altiviteler
Çalışan kadınım yalnızım. Maaşım iyi evden uzak bir yerde tek başıma yaşıyorum. Yaşadığım sorunlardan dolayı sosyalleşmekten korkuyorum . Hiç arkadaşım yok işten eve evden işe . Herşeyi tek başıma goğüslemekten yoruldum çok bunaldım artık Yalnız yaşayanlar neler yapıyor nasıl vakit geçiriyor?
Ayy siz epey eski üyelerdendiniz değil mi Tolin?
Epeydir denk gelmedim yorumlarınıza,gordügüme sevindim tekrar burada.
Konunuza yorumum, sorunlar dediginiz tam olarak nedir bilemiyorum ama tatil günlerinizde yabancı insanlarla toplu katılabileceğiniz gezi,etkinlik,kurs vb yerlere gidip sosyalleşebilirsiniz. Yeni arkadaşlarda edinebilirsiniz bu sayede.
Evli ve cocukluyum.
Ama onlar disinda ben de asosyalim.
Facebook takiliyorum bu ara. Oradan kitap kulubu buldum, ayda bir onlarla bulusuyorum.
Haftada bir bulusan bir grup buldum, bir de onu denicem bakalim.
Ben facebook onericem o sebeple. Ilgi alaniniz olan gruplara bir sans verin. Sehrinizdeki meetup lara katilin.
Onun disinda klasik
spor salonu ve kutuphane benim duzenli ugradigim yerler. Sosyallesilmiyor ama yine de evden cikmak icin bahane.
Sosyalleşme imkanı nerede yaşadığına göre değişir. İlgin varsa fotoğraf doğa gezileri, dalış kursları, herhangi bir dilin kursu, spor salonu hatta tiyatro kursu veya amatör tiyatro toplulukları sana yeni arkadaşlıklar kazandırır.
Eğer etrafında insan istemiyorsan da muhakkak kendini geliştirecek şeyler yapabişirsin. Udemy bir çok ilgi alanına yönelik kurslara sahip.