• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum.

kussesleri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2025
6
1
1
26
Merhaba. Ben adetleri düzensiz olan biriyim yıllardır. 8 aydır da evliyim, biraz düzelir gibi oldu ama yine düzensizleşti. 2 aydan fazladır adet olmuyorum. Bu sebeple doktora gittim. Vajinal ultrasonda sorun görünmedi. Sadece bir yumurtalık diğerine göre daha yavaş ama bebeğe engel olmaz, zaten rahimde sıvı var adet yakındır dedi ama 2 hafta geçti halâ adet olmadım. Duphanson vermişti, 2 gün önce bitti.
Asıl mesele şu: ben eşimle ilk defa bu ay korunmasız ilişki yaşadım. 6, 9, 15 haziranda. Doktor “adet yakın” dediği için çocuk olmaz dedik. Aslında ben istiyorum ama eşim şuan istemiyor. Yumurtlama zamanı olup olmadığını bilmiyorum. 26 yaşındayım. Çocuk konusunda stresliyim, olmaz diye korkuyorum. Merkeze uzağız test almak da hep imkan dahilinde olmuyor.
Her şeye rağmen bu korunmasız günler gebeliği sağlar mı?
Not: hormonlarım normal. Sadece testesteron çok çok hafif yüksek.

Konu başlığı ile yazdıklarınız arasındaki bağlantıyı anlayamadım. Sorunuz tam olarak nedir? Hamile kalabilirsiniz tabiki her korunmasız ilişki hamile şüphesi barındırır. Adet düzensizliği için daha kapsamlı doktora gidip doğum kontrol hapları ile düzene sokan insanlar gördüm ya da akışına bırakın.

Konu başlığı ile yazdıklarınız arasındaki bağlantıyı anlayamadım. Sorunuz tam olarak nedir? Hamile kalabilirsiniz tabiki her korunmasız ilişki hamile şüphesi barındırır. Adet düzensizliği için daha kapsamlı doktora gidip doğum kontrol hapları ile düzene sokan insanlar gördüm ya da akışına bırakın.
Hormonlarım ve vajinal ultrason normal ama adet olamıyorum. Bu da beni yoruyor.. Yumurtlamam düzensiz olduğu içinde ne zaman hamile kalabileceğimi bilmiyorum. Çok teşekkür ederim

Hormonlarım ve vajinal ultrason normal ama adet olamıyorum. Bu da beni yoruyor.. Yumurtlamam düzensiz olduğu içinde ne zaman hamile kalabileceğimi bilmiyorum. Çok teşekkür ederim
Bir gebenin günlüğü yumurtlama masajı var yumurtlama zamanlarına onu dener misiniz çoğu kişide işe yaradı bende de işe yaradı. Yumurtlama olunca otomatik 15 güne adet geliyor ya belki düzene girer

Canım henüz çok erken streste en baslı engel sebebi daha 8 aylık evliymissin yıllarca çabalayıp olmayanlar var kendine böyle stres yapıp engel olma

Back
X