• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum...

depresan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
66
2
6
35
Kastamonu
yoruldum çok yoruldum...hasret çekmekten,sevdiğim erkeğin uzakta ne yaptığını bilememekten,bana zaman ayırmamasından,geçmişte yaşadıklarımı unutamamaktan..
hiç bir insana güvenemiyorum.annem babam da dahil.çok bozuldu psikolojim...Allahım şu mübarek cuma gününde bütün kullarına yardımcı olsun kızlar...

bana bi akıl verin ben napayım da zırıl zırıl ağlamaktan kurtulayım.bu genç yaşımda hayattan bezdim.

Kardeşim derdini tam olarak bilmiyorum. Şu anda bende çok zor durumdayım. Evlat sahibi olamayacağım... Bu kadar büşük bi aşktan sonra böyle bir acı tarifsiz sanırım. ama rabbim veriyorsa bu derdi, vardır bir hikmeti....

Kardeşim derdini tam olarak bilmiyorum. Şu anda bende çok zor durumdayım. Evlat sahibi olamayacağım... Bu kadar büşük bi aşktan sonra böyle bir acı tarifsiz sanırım. ama rabbim veriyorsa bu derdi, vardır bir hikmeti....

Allah yardımcın olsun.vardır bi hikmeti Yüce Allahın ..

Bir kadını yalnızlığa alıştıran bir erkek ile bence yolları ayırmak lazım.
Fazlası yorar beklemenin.
Bekleyerek seveceksem platonik takılırım daha iyi.

yüklerinden kurtul, iyi gelecektir.ya da kendin için bir şeyler yap mesela.

gecmiş olsun dedigin özlem hasretten hepimizde var seninki niye bu kadar agır anlamadım :26:[/QUO
bi kaç kez yalanını yakaladım güvenim kırıldı.ama onu çok seviyorum.aklım çok kalıyor onda.

lise yıllarımdada kız arkadaşlarım birlik olup bi çok şey yaptılar bana sınıfa geldiğimde oturduğum sırayı başka sınıfa götürmek,çeşitli iftiralar(namusuma varana kadar)atmak,durduk yere tuvalette sıkıştırmak vs zor günler geçirdim.bunlarıda unutamıyorum.psikolojim altüst oldu özgüvenim kırıldı.o yüzden bu aralar bu iyi değilim.sevdiğimin hasretide ve umursamaz tavırları eklenince dayanılmaz oldu benim için artık.

Sevgilin gecici olarakmi uzakta yasiyo?
Ilgisizligi hep varmiydi, öyleyse iliskini gözden gecir, zamanla hem Özlem hem
Ilgisizlik cok yipratir insani.
Gecmise gelince, düsünme artik, bügün icin yasa, geleckte neyi daha iyi yapabilirim
Diye düsün.

unutmak istiyorum gerçekten artık.:44::44:

ilişkimiz 4 yıllık ,ilgisizliğide bu bi senedir arttı.bi rahatladı bi ferahladı bişey oldu.bana" kolun açılmış kapat!",nerdesin,napıyosun diyen adam gtti. diye ben nerdesin diye sorunca bile "ne var bunda "diyen bi adam geldi.:31::31: insanlar ne dengesiz davranıyo ya.

Back
X