Yoruldum!!

uktispor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
74
0
86
Bursa
Meraba hanımlar.Eski konularımdan beni hatırlayanlar olabilir.Eşimin ilk evliliğiyle ilgili sorunlar yaşamıştık.Eski eşine ve çocuklarına ev açmak istiyordu.En son söz verdi ve kapattık konuyu.Şimdi kadın ve çocuklar ailesinin yan apartmanında bir dairede yaşamaya başladılar,çocukları bırakmaya gittiğimizde görüyorum.Sordum eşime burda yaşamaya başladılar dedi ben de umarım senin bir parmağın yoktur bu işte dedim.Yok daha neler,güven bana dedi.Ama ben güvenmiyorum.Nasıl öğrenebilirim bunu acaba? Kandırılmak istemiyorum artık.Kadının evin kirasını,eşyasını,giderlerini karşılama imkanı yok tek başına,ailesinin durumu da iyi değil.Ayrı eve çıkabilmesi için tek seçenek eşim geliyor aklıma :18:

Eşinden ziyade cocuklarına ev acabilir, en azından maddi destek vermek zorunda. Niye bu kadar kurcaladınız bu işi.

ARKADASIM KUSURA BAKMA AMA COK BENCIL DUSUNUYOSUN .ESKI ESI O OCUKLARI BABASININ EVINDEN MI GETIRDI YAZIK GUNAH DEGILMI .O SABILERIN BABALARININ DESTEGINE IHTIYACI YOKMU AYNI DURUMDA SEN OLSAN COCUKLARINA BU SEKILDE HAKSIZŞLIK YAPILMASINA DAYANABILIRMISIN.O COCUKLar dunyaya gelmısse babalarıda o cocukların huzur ve guven ıcınde yasamaları ıcın elınden ne gelıyosa yapmak zorunda .lutfen bu yanlış dusuncenınzden derhal dönun .zıra o cocukların ahı kımseyı ondurmaz

çocuklarını güvence altına alması germiyormu zaten

merhaba.

eşini bilmem ama çocuklarına sahip çıkmak zorunda canım buna engel olamazsın.

eski eşi çalışıormu peki çalışsın kendi ev kirasını vs karşılar zaten çok zengin olursunuz

yardımı dokunur tabi neden olmasın çocukları için yani.ama anlıorum ki siz kendinizi

zor geçindiriosunuz.boşandıktan sonra belli miktar para

vermek zorunda değilmi zaten.

Son düzenleme:
ne var bunda? gören de sevgilisine ev açmış sanır. çocuklarına bakmak zorunda..

Son düzenleme:

Evliliği bitiren kadın arkadaşım.Ayrılmasaymış o zaman.Hem ayrıl hem de duygu sömürüsü yap.Olcak iş değil.

Maddi destek elbette vermek zorunda ki veriyor zaten.Fakat ilan-ı aşk ettiği eski eşine ev açması çok da masum olmasa gerek.

ilanı aşk derken onla evlenmeden önce mi eğer buysa

tabikide olabilir severek evlenmiştir.sonra olmamıştır ayrılmışlardır.

eminimki sende bunu bilerek ve kabul ederek evlendin.ama bence

senin herşeyden önce kocana güvenmen gerekiyor.

Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim yalnız eski konularımdan bihaber olarak cevap yazıyorsunuz.Eşimin eski eşine Aşk mesajını yakalamıştım.Yani çocukları kullanarak kimsenin duygu sömürüsüne kanmam.

Evliliği bitiren kadın arkadaşım.Ayrılmasaymış o zaman.Hem ayrıl hem de duygu sömürüsü yap.Olcak iş değil.

o nasıl çirkin bir söz. ayrılmasaymış! kim bilir neler yaşadı da ayrıldı.. sen onu bırak ta eşine odaklan bence. eski konularına baktım da adam pek sağlam pabuç değilmiş.

Son düzenleme:

Hayır tabiki.Benle evliyken.

sevgılı arkadasım burada anlatmaya calıstıgım evlılık neden bıttı kım bıtırdı degıl o cocuklar ne olacak bunu soruyorum ben .sızın cocugunuz varmı pekı?

Sonuçta onlar çocuğu atamaz. Sizin karnınızdaki çocuğa ne kadar özen gosteriyorsa onlara da gostermesi lazım eski konunuzu okudum babasız buyumek çok zor demissinz eski eşiyle hala konusmasi yoksa bence o kadar da kötü birsey yapmamış onlari başka yakin bi eve almakla. o insanlar siz 50 yaşına da girseniz hayatınızda olacak akrabalarimdan biliyorum boyle evlilikler zor :/

özet geçseydin madem.tek tek konularına bakamaıyız.zorunda olmadığımı düşünüyorum yada

Hayır tabiki.Benle evliyken.

eşin senle evliyken eski eşine ilanı aşk etti öylemi

kusura bakmada senin eşinde iş yok ozaman canım

ne yani ev açıcak gidicek gelicek oraya kendini affı mı ettiricek

anlayamadım bence sen çocuklarından değilde eski eşinden uzak tutmaya çalış kocanı

kendi ev açmasını bilemem de kendisi açar eşin de maddi destek de bulunur.

Çocukları atsın diye bir isteğim yok zaten.Demek istediğim aile birliğini devam ettirme düşüncesi varsa niye ayrıldı?

şayet eşimin desteği varsa o kadın o evdeyken nasıl uzak duracaklar.

Çocukları atsın diye bir isteğim yok zaten.Demek istediğim aile birliğini devam ettirme düşüncesi varsa niye ayrıldı?

Senin kocan tanımadığım için bu dedigine yorum yapamam kocana sorcaksin bunu? Ben senin yazdıklarından isteğinin onlara para vermesin gidip gormesin oldugunu anladim ama öyle bi dünya yok sen evde buna benzer baskı yaparsan o da duygu sömürüsü yapanin yaninda olmayi tercih edebilir

Yaşantımızın şu yazdıklarınızla alakası yok.Çocuklara para da veriyor,ihtiyaçlarını da gideriyor,vakit de geçiriyor eşim.Her hafta sonu kalmaya da geliyorlar bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…