İzin almak değil fakat elbette ki benle paylaşacak ne yapıyorsa.Ben onun karısıyım karısı,hayat arkadaşıyım.Evimiz kira değil.Eşim maddi sıkıntıya düştüğü zaman nasıl bunu beraber sırtlıyorsak,beraber katlanıyorsak parası varken de nereye harcadığını elbette ki bileceğim.Ayrıca son cümlenizde çok enteresan acaba KARISINA gider mi diye.O kadın dış kapının dış mandalı.Çocuklara gücünün yettiğince yardım edecek eşim,buna karışmadım karışmam da.Bir de sürekli tekrar ediyorsunuz siz alın o zaman çocukları diye ; biz eşimle flörtle evlilik yapmadık yani o an gözüm kapalı her şeyi kabul etmiş durumda değildim.Evlilik görüşmesinde çocukların bizimle yaşamayacağını söyledi.Son olarak da tabiki sorunu kocamla çözeceğim kadının kapısına dayanacak halim yok.
arkadaşım iyi de sen bu işte parmağın yok değil mi diye tehtit eder gibi konuşursan adam da sana söylemeden gizli yapar
sen açıkça konuş kocanla çocuklarına ev tutabilirsin ama bunu ne amaçla yaptığını benimle açıkça konuşmalısın de
ben eski eşin evdeyken oraya gitmeni istemiyorum zaten sabıkalısın mesaj konusunda de
siz şimdi eşinizin aldığı evde oturuyosunuz
o çocuklar da buna razı olmaz o zaman anlatabiliyo muyum
şimdi ya da ilerde demezler mi biz dedemizin yanında sığıntı gibi yaşarken o yeni karısıyla evde oturuyo diye
bizi madur ediyo diye
eşinizin parasında o üç çocuğun da hakkı var o yüzden onlara bi ev almak zorunda
burada sadece kendi açından düşünemezsin
sen de söylüyosun evlenirken çocukların annelerinde kalacağını söylemiş o zaman her türlü ihtiyaçlarını da karşılayacak buna barınmada dahil ben onu örnek olarak verdim zaten sen de istemezsin bakmayı diye
ayrıca demişsin ya o dış kapının dış mandalı diye
madem öyle ne diye buraya konu açtın
hiç kendini kandırma bal gibi de korkuyosun karısıyla görüşür mü diye
yoksa seni rahatsız eden sadece çocuklarına bakması değil
bunu önceki mesajlarında belirttin şimdi inkar edince komik duruma düşüyosun
sen demedin mi kadın o evdeyken nasıl uzak duracak gibisinden birşeyler
o yüzden hiç inkar etme bunu herkes te anladı zaten