Maddi destek elbette vermek zorunda ki veriyor zaten.Fakat ilan-ı aşk ettiği eski eşine ev açması çok da masum olmasa gerek.
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim yalnız eski konularımdan bihaber olarak cevap yazıyorsunuz.Eşimin eski eşine Aşk mesajını yakalamıştım.Yani çocukları kullanarak kimsenin duygu sömürüsüne kanmam.
Cocuklar sizinle mi yasıyor, onlar anneleriyle yasamıyor mu? Eğer cocuklu bir adamla evlenmeyi kabul ettiyseniz annelerini de kabullenmek zorundasınız. O cocukların üzerine bir catı ayarlarmak zrunda kusura bakmayın.
Sizin eşiniz eski eşine ev açsa eminim güle oynaya karşılardınız!!
Maddi destek elbette vermek zorunda ki veriyor zaten.Fakat ilan-ı aşk ettiği eski eşine ev açması çok da masum olmasa gerek.
Sizin eşiniz eski eşine ev açsa eminim güle oynaya karşılardınız!!
Evet eski konulara baktığıma göre yorum yapabilirim.
-3 cocuklu bir adamla evlenmeyi kabul etmişsin, +1 de karısı etti mi sana 4.
- Adamı tanımadan etmeden, evliliğini oturtmadan 3 aylık evliyken hamile kalmışsın,
Kocan eski karısına ilan-ı aşk ediyorsa sucu kadında değil kocanda arayacaksın. O adam cocuklarına bir ev ayarlamak zorunda, ortalığa sperm sacmakla baba olunmuyor. Simdi siz de boşansanız sizin cocuğunuza da aynı seyi yapmak zorunda.
Kadının hicbir günahı yokken, kocasınıza diş geciremediğiniz icin ona suc atıyorsunuz.
imza:yolcu20
ya konu sahibi demiş ya çocukalrı bırakırken gördüm annesine yakın biyere taşınmışlar diye.cümlede geçen çocuklar kimin eski eşten olan çocuklarmı
ya konu sahibi demiş ya çocukalrı bırakırken gördüm annesine yakın biyere taşınmışlar diye.cümlede geçen çocuklar kimin eski eşten olan çocuklarmı
Eski eşine değil de cocuklarına acıyorsa sesimi cıkarmazdım. Evet kabul ediyorum biraz bozulurdum ama sadece kadın icin bozulurdum o cocuklar icin değil. Elinizi biraz vicdanınıza koyun.
Ben de çocıuklar için problem etmiyorum zaten.problem kadın.
Yaşantımızın şu yazdıklarınızla alakası yok.Çocuklara para da veriyor,ihtiyaçlarını da gideriyor,vakit de geçiriyor eşim.Her hafta sonu kalmaya da geliyorlar bize.
Kocan eski karısına ilan-ı aşk ediyorsa sucu kadında değil kocanda arayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?