Arkadaşım sorun kadın değil sorun kocan. Sen kocana güvenmiyorsun.
Cocukları yanınıza alın madem, kadın ne hali varsa görsün. Ama alamazsın değil mi?
çocukları yanına almaz canım.arada yanlarına geldiğinde zaten rahatsız oluyor
adam da bir garip. madem eski eşini ilan-ı aşk edecek kadar seviyor ne diye başkasıyla evleniyor ki?
adam da bir garip. madem eski eşini ilan-ı aşk edecek kadar seviyor ne diye başkasıyla evleniyor ki?
Eski karısına ilan aşk ediyor adam
Ve konu sahibi bunu biliyor
Aça aça kocam onlara ev mi açtı diye konu açıyor öyle mi
Tek sorun maddi kısımsa pes diyorum ?
Bence tek sorun maddi kısım değil. Sorun konu sahibi evliyken eski eşe atılan ilan-ı aşk mesajları. Konu sahibi hem bunları hazmedemiyor, hemde boşanmıyor. Şanslı adam-harem kurmaya yeltenmese bari :97:
Evet adam garip
Ama konu sahibi ilan-ı aşkı bırakmış, niye ayrı ev açıyo derdine düşmüş ( çocuklarda var o evde )
Bu nokta da sorun maddiyat mı sadece diyesim geliyo
Eski eş ile bu kadar ilgilenilmesini, ona(?) ayrı ev acılmasını hazmedemiyor. Yine aynı seyi yasarım ya da ona gider korkusu var.
Kadın boşamış adamı, alışkanlıklardan vazgecmek kolay değil belki bi an kafası karışmıştır.
demek ki konu sahibi de garip
bazı insanların öncelikleri farklı olabiliyormuş. ben en çok ayrılmasaymış ne yapayım lafına takıldım. sanki kadın adamı geri istiyor da
Gitsin. Kalbi benimle olmayanın yanımda ne işi var ! Gitsin !
Bence de gitsin deKonu sahibi ben değilim
ama adamın kadına gönderdiği mesaj kafa karışıklığından ziyade aşk, tutku içeriyor.eski eş çok esaslı bir kadınmış da yüz vermemiş..
Mesajı okumadım ben, nerede yazıyor o mesaj :26:
ama adamın kadına gönderdiği mesaj kafa karışıklığından ziyade aşk, tutku içeriyor.eski eş çok esaslı bir kadınmış da yüz vermemiş..
Şiddetli kızdım sanırım bir an, klavyem görmedi kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?