Yoruldum!!

Arkadaşım sorun kadın değil sorun kocan. Sen kocana güvenmiyorsun.

Cocukları yanınıza alın madem, kadın ne hali varsa görsün. Ama alamazsın değil mi?

çocukları yanına almaz canım.arada yanlarına geldiğinde zaten rahatsız oluyor

çocukları yanına almaz canım.arada yanlarına geldiğinde zaten rahatsız oluyor

Haklısın abla.

Cocukları yanına alamaz huzuru bozulur.
Cocukların annesi ile birlikte bir evi olamaz huzuru bozulur.
AMA Cocuklu adamla kosa kosa evlenilir.

problem edilecek biri varsa kadın değil kocan.onun üzerine problemi çözmeye çalışmalı bence.şunuda örnek vereyim iş arkadaşım var eşiyle boşandı.aile apartmanında oturuyordu evi ve çocuğu kadına bıraktı.kendi ayrı eve çıktı.eski eşim bayandır dardadır dedi.şimdi görüştüğü bayanda bunu sorun etmedi sanırım.adam annesinide görmeye gidiyor muhemelen eski eşide görüyor.arada sevgi bitmişse neyin telaşı allahaşkına.demekki kocanda bi problem var

Son düzenleme:
Eski eşi, çocukları rahatsız edecekse bu kadar neden gözünüzü kapatıp evlendiniz ki ?
Baba eşiniz. Baba... Çocuklarına maddi-manevi destek olmak zorunda. Yapacak bunu. Yapmalı hatta. Eski eşi de çocuklarının annesi. Çocuklarda annelerinden ayrılmak istememiştir. Bu da normal. Hııı bu durum beni rahatsız etmezmiydi, açık söylüyorum ederdi. Ama ben bu durum beni rahatsız edeceğinden hesaplar bu günleri ve evlenmezdim

adam da bir garip. madem eski eşini ilan-ı aşk edecek kadar seviyor ne diye başkasıyla evleniyor ki?

adam da bir garip. madem eski eşini ilan-ı aşk edecek kadar seviyor ne diye başkasıyla evleniyor ki?

Evet adam garip
Ama konu sahibi ilan-ı aşkı bırakmış, niye ayrı ev açıyo derdine düşmüş ( çocuklarda var o evde )
Bu nokta da sorun maddiyat mı sadece diyesim geliyo

Kadın boşamış adamı, alışkanlıklardan vazgecmek kolay değil belki bi an kafası karışmıştır.

Eski karısına ilan aşk ediyor adam
Ve konu sahibi bunu biliyor

Aça aça kocam onlara ev mi açtı diye konu açıyor öyle mi
Tek sorun maddi kısımsa pes diyorum ?

Bence tek sorun maddi kısım değil. Sorun konu sahibi evliyken eski eşe atılan ilan-ı aşk mesajları. Konu sahibi hem bunları hazmedemiyor, hemde boşanmıyor. Şanslı adam-harem kurmaya yeltenmese bari :97:

Bence tek sorun maddi kısım değil. Sorun konu sahibi evliyken eski eşe atılan ilan-ı aşk mesajları. Konu sahibi hem bunları hazmedemiyor, hemde boşanmıyor. Şanslı adam-harem kurmaya yeltenmese bari :97:

Eski eş ile bu kadar ilgilenilmesini, ona(?) ayrı ev acılmasını hazmedemiyor. Yine aynı seyi yasarım ya da ona gider korkusu var.

belliki adam duygularından emin değill.yazık etme kendine canım yaa

Evet adam garip
Ama konu sahibi ilan-ı aşkı bırakmış, niye ayrı ev açıyo derdine düşmüş ( çocuklarda var o evde )
Bu nokta da sorun maddiyat mı sadece diyesim geliyo

demek ki konu sahibi de garip
bazı insanların öncelikleri farklı olabiliyormuş. ben en çok ayrılmasaymış ne yapayım lafına takıldım. sanki kadın adamı geri istiyor da

Kadın boşamış adamı, alışkanlıklardan vazgecmek kolay değil belki bi an kafası karışmıştır.

ama adamın kadına gönderdiği mesaj kafa karışıklığından ziyade aşk, tutku içeriyor. eski eş çok esaslı bir kadınmış da yüz vermemiş..

demek ki konu sahibi de garip
bazı insanların öncelikleri farklı olabiliyormuş. ben en çok ayrılmasaymış ne yapayım lafına takıldım. sanki kadın adamı geri istiyor da

evet haklısın bana da bu kelime çok çocukça geldi.ben kaptım vermem der gibi

Son düzenleme:
ama adamın kadına gönderdiği mesaj kafa karışıklığından ziyade aşk, tutku içeriyor. eski eş çok esaslı bir kadınmış da yüz vermemiş..

Zaten kadın dönecek olsa boşamazdı. Eminim gecerli bir nedeni vardır. Hani dedi ya konusahibi "kadın bırakmış gitmiş" bence kadından değil de kocasından korkmalı :)

Şiddetli kızdım sanırım bir an, klavyem görmedi kimseyi

Ben de öyle sahiplendim ki konuyu bütün mesajlar bana ait :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…