Yoruldum :(

kuzum01

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
1
0
16
İzmir
Selam herkese ben 26yasindayim onumuzdeki yaz evlenecegim amaa hayatimdaki adamin annesi ve babasi sansima 6ay once resmi olmasada ayrildi simdi sevgilimde annemle yasayacagiz baska yolu yok diyor simdi bile annesiyle kaldigi yere goturuyor annem yalniz diye yemek hazirlatiyor bulasik yikatiyor ben bu isleri yapmadimda annesi arkamdan konusuyor sevgilimde ne onu ne beni kirmak istemiyor. Ben bu adamla evlenmek istiyorum seviyorum ama annesinle yasamak ona sevgilimin zoruyla baskisiyla hizmek etmek onunde ezik ezik durmak istemiyorum. Hem ikidebir bana oglumuda alcam gitcem sende gelirsen gel diyo bende annem yalniz burda nasil geleyim diyorum eee napayim biz gideriz artik diyo. Eve surekli gece gunduz komsunun genc kizlarini cagiriyor delircem herseyi yapiyor ama sevgilime soyleyince hem kotu ben oluyorum hemde 60yasindaki kadinla kendini bir tutuyosan yaziklar olsun diyor. Ben bu yuzden hic konusamiyorum ve hislerimi icime atiyorum ciddi bir ruh sagligi problemi yasamaya basladim napicam cok yoruldum nişanı atayım kacip gideyim diyorum sonra aci cekmekten korkuyorum... Offf

Ben ayrıl yada ayrılma diyemem ama şu cümlen dikkatimi çekti,
''çok yoruldum nişanı atayım kacip gideyim diyorum sonra aci cekmekten korkuyorum... '' ondan ayrılmaktan değilde ondan ayrıldıktan sonra acı çekmekten korkuyorsun.Bu adamı sevdiğine emin misin ?

Nişanlınızla konuşun ve ilişki bitecek korkusu olmadan şartlarınızı belirtin.Zira onların istediği şartları denemişsiniz ve mutsuz olmuşsunuz.Bu durumda evlenip boşanmaktansa diye düşünmek gerekir.Eğer kv niz tatlı dilli ise ve siz de yaptığınız hizmete devam edebilecek gücü kendinizde görüyorsanız da vazgeçmeyin tabii.Bu noktada top sizde Siz belirleyeceksiniz herşeyi.

Tatlim tecrube konusuyo bu isin sonu asla ve asla olmaz bu kadarda kesin soyluyorum evlensen bile ne huzurun ne tadin olur cunku bir eve bir hanim lazim ev ev ustune olmaz bende yasadim biz 3 senelik evkiyken kaynanam bosandi birlikte kaldik bi sure..arti yanimizken uzuntusunden dilayi sessiz ilimli olmaya calissada cok surmeden huzursuzluklar cikti oda mutsuz oldu bizde coookk coookk zor zamanlardi sonra baristi kocasiylada herkes rahata erdi yani demem o ki bu is surmez boyle..e kadin bosanmis oglu onu birakmaz bu kesin sana da bi sure canim hayatim idare et der bakti huzur yok isine gelmiyosa kapi orda der ki diyecek bi tipe benziyor..hiiiccc bana ask mesk deme oeve girip hergun bi tantana cekince ne ask kaliyo ne sevgi..bak ne guzel evlenmeden kendini belli etmis insan yuku agir olur o kadini bi omur hatta bi kac sene bile ayni evde cekemezsin birde analar ogullarini kiskanir kendi evinde rahatca sarilamazsin rahat banyo yapamazsin birlikte hos vakit geciremezsin herseyde kuma gibi durur aranizda...cooookkk yipranirsin bence evlenip pisman olmaktansa ayril ask acisi cek emin ol ask acisi sonsuza kadar surmez

Şimdiden kaynana derdi çekmeye baslamissin.
Emin ol evlendiğinde bu yasadiklarin katlanarak artacak.
İyi dusun doğru karar ver bu evlilik konusunda.
Kimsenin derdini cekelim diye doğurmadi bizi anamız.
En önemli şey başta kendimiz..

Anne kendine bakamıyormu neden siz bakıyorsunuz?
Bu kaynana ve koca ile bir cacık olmaz. Ayrıl demiyorum ama sen düşün tart artık.
Edit: Şimdi bir ayrılık acısı yaşamak istemiyorsun ama evlendikten sonra neler çekeceksin istersen topiklere biz göz at

Nisanlinla cok mutlu olacagina inaniyorsan annesini bir sekilde idare edebilirsin ama emin degilsen iki degil on kere dusun derim.
Ailen ne dusunuyor bu konuda?

Seni gayette guzel uzuyor. Sen tepkini guzel koyman lazim. Annesine iki kelime edecek kadar sevmiyormu seni ya?

Size benden 37 yaşında bir abla tavsiyesi: Arkanıza bile bakmadan kaçın, hatta koşarak mümkünse.. İnsan bazen kendi iyiliği için duygularıyla değil, mantığıyla hareket etmelidir. İşte maalesef bu da o durumlardan biri..

Bu kişiyle evlenirsen evliliğinin nasıl olacağı şimdiden gorunmus sana.
Ya seviyorum diye böyle sorunlu mutsuz bi evliliğe bile bile lades diyeceksin yada şimdiden bitireceksin.
Ha bu kadar sorunla sevgi aşk maskta kalmıyor bilmis ol.

Bak bunca kisi ayni seyi soyluyor niye ? Cunku akoin yolu bir..ilerde kotu bi evlilik yasayacagin az cok netken hiicc girme bu ise..birak ayril8k acisi cek uzul agla inanki gecer ama kucaginda bi cocukla kaynana dirdirina dayanamayip baba evine donersen o gecmez...bak burda bi cok kaynana sebepli bosanma huzursuzluklari okuyoruz bile bile lades yapma o cok sevdigin adam annemi birakamam diyosa birakmasin hayirli evlat olsun ama seninde gunahina girip o eve mahkum etmesin kendine bunu yapma

İkiniz arasında bir denge kurmaktansa annesini tercih etmiş evlendikten sonra en ufak bir anlaşmazlıkta bilerek geldin çekeceksin istemiyorsan kapı orda der.

Ayrılmalısın canım.
Kaldırabilecek olsan buraya konu açmazdın.
Herkes böyle bir fedakarlık yapamaz.
Evet canın yanacak ama o da geçecek daha kötüsünü yaşamaktansa aşk acısı yaşa bir süre.

Çok İyi Düşün derim
Sadece nişanlınla değil...Ailesiyle evleniyorsunuz bir nebzede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…