Selam herkese ben 26yasindayim onumuzdeki yaz evlenecegim amaa hayatimdaki adamin annesi ve babasi sansima 6ay once resmi olmasada ayrildi simdi sevgilimde annemle yasayacagiz baska yolu yok diyor simdi bile annesiyle kaldigi yere goturuyor annem yalniz diye yemek hazirlatiyor bulasik yikatiyor ben bu isleri yapmadimda annesi arkamdan konusuyor sevgilimde ne onu ne beni kirmak istemiyor. Ben bu adamla evlenmek istiyorum seviyorum ama annesinle yasamak ona sevgilimin zoruyla baskisiyla hizmek etmek onunde ezik ezik durmak istemiyorum. Hem ikidebir bana oglumuda alcam gitcem sende gelirsen gel diyo bende annem yalniz burda nasil geleyim diyorum eee napayim biz gideriz artik diyo. Eve surekli gece gunduz komsunun genc kizlarini cagiriyor delircem herseyi yapiyor ama sevgilime soyleyince hem kotu ben oluyorum hemde 60yasindaki kadinla kendini bir tutuyosan yaziklar olsun diyor. Ben bu yuzden hic konusamiyorum ve hislerimi icime atiyorum ciddi bir ruh sagligi problemi yasamaya basladim napicam cok yoruldum nişanı atayım kacip gideyim diyorum sonra aci cekmekten korkuyorum... Offf