• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum...

Eşim benimle aylardır birlikte olmuyor ne yapacağımi sasirmis durumdayım yoruldum artık soylemekdende bıktım hep ayni bahaneler yorgunum başım ağrıyor bir keresinde bana senden düşkününü görmedim dedi ondan beri artık süslenmiyorum umrunda değil adamın zamanla düzelir diyor o zaman bir türlü gelmiyor kafa yı yiyeceğim az kaldı
Erkek isteyince normal. Kadin isteyince azgin degil mi ne kadar da rahat kullaniyorlar bu kelimeyi esim kirilirmi demek yok. Saglik problemi mi var yoksa baska birisimi var bunu iyi ogrenin bence

Erkek isteyince normal. Kadin isteyince azgin degil mi ne kadar da rahat kullaniyorlar bu kelimeyi esim kirilirmi demek yok. Saglik problemi mi var yoksa baska birisimi var bunu iyi ogrenin bence
Baska birisi oldugunu sanmıyorum belirtileri yok çünkü başka birisi olsa izinli günlerinde bahane bulup disari çıkar aynı sekilde akşamlarida bahane bulup dışarı çıkar ama hep bzimle sadece bana dediği erkekler böyle şeyleri soylemzler diyor

Cnm eşinin cok büyük ihtimal cinsel sorunları var..boyle seyler sonradan da olabiliyomuş...ve kabullenemedigi icin de senin üzerine atiyo...kesin net tavrını koy...tehdit et bosanirim diye...kaybetme korkusuyla buyuk ihtimal doktora gider...

Baska birisi oldugunu sanmıyorum belirtileri yok çünkü başka birisi olsa izinli günlerinde bahane bulup disari çıkar aynı sekilde akşamlarida bahane bulup dışarı çıkar ama hep bzimle sadece bana dediği erkekler böyle şeyleri soylemzler diyor
Böyle şeyleri söylemezler dediğine göre kesinlikle cinsel problemi var. İlişkiye girmeseniz de fiziksel olarak bir sıkıntısı var mı yok mu bunu anlamaya çalış derim. Bana rahatsızlığı varmış gibi geldi

Cnm eşinin cok büyük ihtimal cinsel sorunları var..boyle seyler sonradan da olabiliyomuş...ve kabullenemedigi icin de senin üzerine atiyo...kesin net tavrını koy...tehdit et bosanirim diye...kaybetme korkusuyla buyuk ihtimal doktora gider...
Banada öyle geliyor laf çarpıyorum hergün hiç orali olmuyor ciddi konuştum kackere bir işe yaramdi :((

Evett
Böyle şeyleri söylemezler dediğine göre kesinlikle cinsel problemi var. İlişkiye girmeseniz de fiziksel olarak bir sıkıntısı var mı yok mu bunu anlamaya çalış derim. Bana rahatsızlığı varmış gibi geldi
evet banada öyle geliyor bugün bi doktora git sen bence dedim hiç oralı olmadı bana hergün başın ağrıyor belin ağrıyor dedi yine suçu benim üzerime attı çıldıracam bende kendini hatanı bana maal etme dedim ne yapacagimi şaşırmış durumdayım artık çocuk olmasa basıp gidecem de dua etsin çocuk var

Bir sorunu var belli cnm. isteksizlik sonradan da olabilir. Onu DR. a gitme konusunda ikna edebilirseniz ne mutlu. ..

Back
X