Vardi son 4 aydır yok evet borç var ama çok değil herkesin borcu var geneldeborç gibi sıkıntılarınız var mı genelde böyle şeyler sorun yaratıyor
bir sene boyunca hiç birliktelik yok mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardi son 4 aydır yok evet borç var ama çok değil herkesin borcu var geneldeborç gibi sıkıntılarınız var mı genelde böyle şeyler sorun yaratıyor
bir sene boyunca hiç birliktelik yok mu
Allah Allah 4 aydır kullandığı bir ilaç var mıVardi son 4 aydır yok evet borç var ama çok değil herkesin borcu var genelde
Hayır Yok valla ben anlayamadım neden böyle yaptığınıAllah Allah 4 aydır kullandığı bir ilaç var mı
benim eşim egzama için ilaç aldığında isteksizlik oluyomuş
Eee
Cok ilgili değil normal düzeyde
Erkek isteyince normal. Kadin isteyince azgin degil mi ne kadar da rahat kullaniyorlar bu kelimeyi esim kirilirmi demek yok. Saglik problemi mi var yoksa baska birisimi var bunu iyi ogrenin benceEşim benimle aylardır birlikte olmuyor ne yapacağımi sasirmis durumdayım yoruldum artık soylemekdende bıktım hep ayni bahaneler yorgunum başım ağrıyor bir keresinde bana senden düşkününü görmedim dedi ondan beri artık süslenmiyorum umrunda değil adamın zamanla düzelir diyor o zaman bir türlü gelmiyor kafa yı yiyeceğim az kaldı
Baska birisi oldugunu sanmıyorum belirtileri yok çünkü başka birisi olsa izinli günlerinde bahane bulup disari çıkar aynı sekilde akşamlarida bahane bulup dışarı çıkar ama hep bzimle sadece bana dediği erkekler böyle şeyleri soylemzler diyorErkek isteyince normal. Kadin isteyince azgin degil mi ne kadar da rahat kullaniyorlar bu kelimeyi esim kirilirmi demek yok. Saglik problemi mi var yoksa baska birisimi var bunu iyi ogrenin bence
A-seksüel olsa evlendiğimizden beri durum böyle olmazmiydi 2 sene herşey gayet normaldi sonradan böyle olduEE'si şu bu anormal bir durum, aseksüel'de olabilir. uzman şart.
Böyle şeyleri söylemezler dediğine göre kesinlikle cinsel problemi var. İlişkiye girmeseniz de fiziksel olarak bir sıkıntısı var mı yok mu bunu anlamaya çalış derim. Bana rahatsızlığı varmış gibi geldiBaska birisi oldugunu sanmıyorum belirtileri yok çünkü başka birisi olsa izinli günlerinde bahane bulup disari çıkar aynı sekilde akşamlarida bahane bulup dışarı çıkar ama hep bzimle sadece bana dediği erkekler böyle şeyleri soylemzler diyor
Banada öyle geliyor laf çarpıyorum hergün hiç orali olmuyor ciddi konuştum kackere bir işe yaramdiCnm eşinin cok büyük ihtimal cinsel sorunları var..boyle seyler sonradan da olabiliyomuş...ve kabullenemedigi icin de senin üzerine atiyo...kesin net tavrını koy...tehdit et bosanirim diye...kaybetme korkusuyla buyuk ihtimal doktora gider...
evet banada öyle geliyor bugün bi doktora git sen bence dedim hiç oralı olmadı bana hergün başın ağrıyor belin ağrıyor dedi yine suçu benim üzerime attı çıldıracam bende kendini hatanı bana maal etme dedim ne yapacagimi şaşırmış durumdayım artık çocuk olmasa basıp gidecem de dua etsin çocuk varBöyle şeyleri söylemezler dediğine göre kesinlikle cinsel problemi var. İlişkiye girmeseniz de fiziksel olarak bir sıkıntısı var mı yok mu bunu anlamaya çalış derim. Bana rahatsızlığı varmış gibi geldi
soğumuşta olabilir.Bende öyle düşünüyorum
Soğuyacak bi durum olmadıki amasoğumuşta olabilir.
sizin görüşünüz bu eşiniz için mu olasılık mümkün.Soğuyacak bi durum olmadıki ama![]()
Hangi erkek ikna olurki böyle biseyeBir sorunu var belli cnm. isteksizlik sonradan da olabilir. Onu DR. a gitme konusunda ikna edebilirseniz ne mutlu. ..
Valla artık düşüne düşüne kafayı yiyeceğimsizin görüşünüz bu eşiniz için mu olasılık mümkün.
Evet, kendi böyle bir durumu normalleştirmeye çalışmaktan sa, bir terslik olduğunu kabul etse keşke...Hangi erkek ikna olurki böyle biseye
Anlamadım?Yeni uyesiniz acaba bunlari size kariniz diyorr olmasin