yoruldumm yalnızlıktan

• Konu Sahibi Konu Sahibi lra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ama en büyük mutluluğuda en sonunda imtihan edildiğin konudan yaşarsın...tek tavsiyem ailenin onayı olmadan birşey yapma.onlar gerçekten senin için en doğrusunu bilirler
kesinlikle akıllandım ailem istemiyosa vazgeciyorum gecerimde.Ne güzel moral verdiniz Allah razı olsun insallah imtihanım mutluluga dönüsür diyorum ben kötü bişey istemiyorum haramdan kacıyorum tek istedigim helalinden bi yuva insallah rabbim hayırlı düzgün biri cıkarır karsıma :KK68:

eksik nasıl hissetimiyim birinden hoslanıyosun bekar oluyo direk bosanmıs oldugum geliyor aklıma yada bekar biriyle görüssem ailesi ne der diye icim icimi yiyior.Oluruna bırakıyorum ama arkadaslarımı görünce cocuklarını eşiyle vs gezerken görünce insan ic geciriyor :KK43:
Valla benden büyükler genelde evlenip boşanmış olduğu için daha önce evlenmemiş birine pek denk gelmedim şimdiye kadar :) Canım seni sevdikten sonra emin ol avlenip boşanmana bakmaz çocuğun yok dimi ?

Yanlis bir evlilik yapmaktansa hic evlenmemeyi dusunmen en sagliklisi. Olacaksa duzgun olsun .muhakkak karsina dogru biri cikacaktir
amin insallah kesinlikle bi kere hayatım mahvoldu toparlanmam 3 seneyi buldu bi kere daha rabbim yasatmasın insallah kimseye

Valla benden büyükler genelde evlenip boşanmış olduğu için daha önce evlenmemiş birine pek denk gelmedim şimdiye kadar :) Canım seni sevdikten sonra emin ol avlenip boşanmana bakmaz çocuğun yok dimi ?
cocugum yok banada hep bekar denk geliyo :))

kesinlikle akıllandım ailem istemiyosa vazgeciyorum gecerimde.Ne güzel moral verdiniz Allah razı olsun insallah imtihanım mutluluga dönüsür diyorum ben kötü bişey istemiyorum haramdan kacıyorum tek istedigim helalinden bi yuva insallah rabbim hayırlı düzgün biri cıkarır karsıma :KK68:
Amin canım inanırsan olur..:KK36:

cocugum yok banada hep bekar denk geliyo :))
bende daha önce hiç evlenmedim bana da boşanmışlar denk geliyor. :) ama mesela aşık olduğumda boşanmış olması umrumda olmaz olmadı da zamanında .aynı şey senin için de geçerli .sana aşık olan onu sorun bile etmez

bende daha önce hiç evlenmedim bana da boşanmışlar denk geliyor. :) ama mesela aşık olduğumda boşanmış olması umrumda olmaz olmadı da zamanında .aynı şey senin için de geçerli .sana aşık olan onu sorun bile etmez
senin yasın kac :)

En güzeli Allah'tan dilemek hayırlısı ne ise o olsun. Ben dua edince her şeyin hayırlısını ver Allah'ım diyorum. Bana göre insan kendi kendine yetebilmeli, hayatın keyfini çıkarmalı , bir erkeğe , bir çocuğa veya aileye bağlanmamalı mutluluğu... Çünkü insanız her şeyi kaybedebiliriz.

En güzeli Allah'tan dilemek hayırlısı ne ise o olsun. Ben dua edince her şeyin hayırlısını ver Allah'ım diyorum. Bana göre insan kendi kendine yetebilmeli, hayatın keyfini çıkarmalı , bir erkeğe , bir çocuğa veya aileye bağlanmamalı mutluluğu... Çünkü insanız her şeyi kaybedebiliriz.
tabiiki hep hayırlısı icin dua edip rabbimden istiyorum.Sanırım yas ilerleyince bazı kaygılar bastırıyor.

tabiiki hep hayırlısı icin dua edip rabbimden istiyorum.Sanırım yas ilerleyince bazı kaygılar bastırıyor.

Bende 31 yaşındayım. Şuan kendimi şımartmakla meşgulüm :KK53: Toplum ve aile baskı yapar evlen, çocuğun olsun yok şu yaşa geldin mi çocuğun olmaz vs.vs. tamamiyle kulak tıkamak gerekir diye düşünüyorum. Çünkü o baskı yüzünden, nice kişiler yanlış evlilik yapıp boşanmıştır. İnsanın standartları olmalı uyumlu olduğunu düşündüğün ve kalben , kafa yapısıyla kimle uyum içerisindeysen onunla evlenilmeli. Sırf çocuk için sırf evlenmek için evlenmek çok yanlış. Bana da aynı baskıyı yapıyorlar yoruldum cevap vermekten . Uyum içinde olmadığım birini hayatımda istemiyorum ne biliyim her şeyin hayırlısını Allah nasip etsin. Dua edicez kısmeti veren Allahtır.

hayatın boyunca keşke demektense son nefesine kadar yalnız ol daha iyi. ben de aynı durumdayım evlenmedim ama nişanlandım 20 yaşında şuan 26 yaşındayım nişandan sonra kimse olamadı hayatımda hep hüsran hep hayal kırıklığı beklentilerin değişkenliği insanların ikiyüzlülüğü falan artık bıraktım aramıyorum da Rabbim alnıma yazdıysa 50 yaşıma da gelsem bulurum 60 da da bulurum. ben de anne olmak çok istiyorum mutlu bir evliliğim olsun eşimle gezeyim kafa dengimde olsun sorunsuz bir evliliğim olsun ama istiyorum sadece :) Allah herkesin hakkında hayırlısını versin

hayatın boyunca keşke demektense son nefesine kadar yalnız ol daha iyi. ben de aynı durumdayım evlenmedim ama nişanlandım 20 yaşında şuan 26 yaşındayım nişandan sonra kimse olamadı hayatımda hep hüsran hep hayal kırıklığı beklentilerin değişkenliği insanların ikiyüzlülüğü falan artık bıraktım aramıyorum da Rabbim alnıma yazdıysa 50 yaşıma da gelsem bulurum 60 da da bulurum. ben de anne olmak çok istiyorum mutlu bir evliliğim olsun eşimle gezeyim kafa dengimde olsun sorunsuz bir evliliğim olsun ama istiyorum sadece :) Allah herkesin hakkında hayırlısını versin
amin canım insallah bende cok istyorum bakalım nasip kısmet :)

Canim bensiz bu konu olmazdi dimi ama ;)
Olacak insallah bende ayni durumdayim biliyosun son bi kac yildir ozellikle kadere kismete cok inanir oldum bi sey nasibinde kaderinde yoksa olmuyo belkide bizim icin hayirlisi oylede biz anlamiyoruz
Umidini yitirme canim sana bana ve isteyen herkese Allah tez zamanda hayirli eş nasip etsin insallah

Canim bensiz bu konu olmazdi dimi ama :KK66:
Olacak insallah bende ayni durumdayim biliyosun son bi kac yildir ozellikle kadere kismete cok inanir oldum bi sey nasibinde kaderinde yoksa olmuyo belkide bizim icin hayirlisi oylede biz anlamiyoruz
Umidini yitirme canim sana bana ve isteyen herkese Allah tez zamanda hayirli eş nasip etsin insallah
evet tatlım sensiz bu konu olmazdı ;) nasip kısmet tabiki ama niye diye sormaktan bazen kendimi alamıyorum ben cok mu bişey istiyorum diyorum evlenmek dinin yarısı derler bende helal olanı istiyorum diyorum ama dedigim gibi hayırsız bi evlilik olcaksa olmasın belkide bundan olmuyo bilemiyoruz tabiki bazen takmıyorum bazende üzülüyorum

Back
X