Yoruldumm.

Haksizsiz basina gelecekleri bile bile 9 kisinin icine gitmissin bunlar yasanmasa anormallik var derdim. Esine ic guveysi olmasini teklif et al esini annene gotur baska care gelmedi aklima
Ben basima gelecekleri bilmiyordumki mesela babannesinin onlarla kaldigini.eltimle kaynim 1 sene önce geldiler yerlestiler.Dogudan ic anadoluya tasindik bizden 1 sene sonra onlarda geldiler ama onlarin evi ayrilacak zamanla.Ona gelince düsünyrlar evini falan.Esim bana demistiki 4 ay yasariz ben esyalari alirm taksitle öderim demisti.4 ay oldu 2.5 sene
 
size cok uzuldum.
rabbim yardimciniz olsun, siz ne yapmayi dusunuyorsunuz? bosansaniz aileniz destekler mi?
Destekler tabiki.Ama 2 gün sonra annemle kavgakar baslar.yok işte kactin falan tekrar dayak.Zaten gittigmdede kendini zor tutuyor.Cok zorlu bir kadin.Şeker hasrasi birde.Sürekli herkes calissin para topluyum derdinde 13 yasinda basladim yaz tatilinde calisirdim ise giderdim.
 

Bakın ablacım bu sitede sanırım ilk defa böyle hitap ediyorum yaşınız kaç bilmiyorum ama yanlış yapmışsınız ve yanlışa devam ediyorsunuz. Şimdi gezip hayatınızı yaşayabiliyor musunuz? O anlattığınız sinirli bir kendisinedir iş buyursa döven kocanız yarın bir gün size şiddet uygulamaz mı emin misiniz? Sırtınızı kocanız bile olsa bir kişiye yaslamayın. Hayat sizin hayatınız siz kendinizi kurtarmak yerine birisi beni kurtarsın diye bekliyorsunuz. Kurtuluşu evlilikte görmek yaptığınız ilk hata zaten. Herkes sevilmek, iyi muamele görmek ister ama hesap ortada. Eğer hayatınızı yaşamak istiyorsanız durduğunuz yer de yanlış yanınızdaki Kişiler de.
 
Cocugun yoktur insallah. Dedigim gibi ordan cikmaya bak sen yoksa 2.5 olur sana 25
 
Kültürlü mü? Eşinizin eğitim durumu nedir? Sizce yaptiklari kultürlü bir insan örneği mi çiziyor? Siz kultürlü insan görmemişsiniz cok özür dilerim..
 
Allahim su mubarek gecede yardimcin olsun keske uyaranlar olsaydi seni cahillik edip kacmissin en kotusude calismayan birisiyle sakin cocuk yapma ise gir para biriktirip evinizi ayirin ama es kiside normal biri degil onunla bir omur gecirebilir misin ilk bunu sor kendine
 
 
Kaçarken bunların olabileceğini hesaba katmadın mı?
Katmadim bilmiyordum byle olacagini.Ben sandin hersey son bulacak.Esime güvenmistim.Ben calisirm yaparim diyince 4 ay sonra evi ayiriz diyince inandim.Tahmin etmemistim aklimin ucundan bilr gecmezdi.cünkü bizim o tarafta birlik yasayan insanlar yok.ilk defa gördm ömrümde.
 
Eşin aile kurabilecek bir birey olsaydı o işi 4 ay sonrasından değil öncesinden yapardı
 
Eşine çalışmaya ikna etmek için parayı anlat bak ben de çalışırsam şunu alırız bunu alırız suraya buraya gideriz rahat ederiz
 
Işte tüm genc kizlar elinize mesleginizi alin ayaklarinizin üzerinde durun kimseye ezdirmeyin kendinizi.Saglam basin yere.Evet esim dogulu ben türküm.Herkese hesap vermek o kadar zor ki hangisiyle ugrasacaksin.Eşim ciksa bir yemin ediyorum eşek gibi calisayim yeterki huzurum olsun benimdr kendi zevkimle dösedigim bir evim olsun hesabimi kendime vereyim.
 
Eşin aile kurabilecek bir birey olsaydı o işi 4 ay sonrasından değil öncesinden yapardı
Askerdeydi o yüzden bahane etti.Bir adam zaten kendi ayaklarinin üzerinde duramadiktan sonra sorumluluk almayi bilmedikten sonra niye evlenir bilmiyorum.Annesine diyormus ben senin kücük oglunum seninle yasicam ben diyormus önceden.Bana diyor ayircm evi onlarada ayirmcm yok diyormus.Tam inaniyorum yine hüsran yine hüsran.
 
Olan olmuş artık keşke kızcağıza azarı basmadan olmuşlara kızmayı bırakarak çözüm odaklı konuşsak değil mi güzel arkadaşlarım.
Bir cahillik etmiş kaçmayı kurtuluş zannetmiş ama ateşin tam ortasına düşmüş nereden bilebilirdi?
Evet kaçma konusunu bende onaylamıyorum ama bir kere yapmış. Kendini mi öldürsün yani?
Ben yazdığı yorumlardaki o çaresizliği sezdim içim cız etti. Ah be yavrum be Allah yardım etsin sana..
 
Eşine çalışmaya ikna etmek için parayı anlat bak ben de çalışırsam şunu alırız bunu alırız suraya buraya gideriz rahat ederiz
Anlatmazmiyim bak burada hic bsy sahibi olamiyoruz diyorum bu bir gercek.Ikimiz calissak herseyi aliriz damlaya damlaya göl olur daha ne demedimki.insan rahatta olamiyor evdesin ve evde istedign kiyafeti giyemiyorsun evimiz olur televizyon izleriz birlikte şöyle yapariz böyle neler neler diyorum.Ailesiyle tartisinca tamam karar veriyor barisiyor sonra bsy demiyor hic.
 
Kaçarak evlenmişsiniz ésiniz yeni işe girmiş. Bir yil boyunca kesin begenmediğinjz kişiler baktı size. Bakmak zorundalar miydı? 100 lirayı begenmiyorsun. Kayinvalden vermek zorunda mı? Bir de onlari dinlemek lazim. Éşinizin almasi gereken sorumlulugu başkasindan beklemeyin.
 
Ayırmak istese zaten ayırır senin için vs değil, kendi yuvası olsun diye ayırır insan, malesef ben bu tarz insanların evliliklerini sevgi üzerine değil sırf annesine hizmetçi kendisine de bir takım ihtiyaçlarını karşılama aracı olarak gördüklerini düşünüyorum
 
O zaman ensevdiği seyleri şöyleydin mesela araba alırız diyin
 
İşte aradigm yorum.Öncelikle tesekkür ediyorum size.Bende bilemezdim sonuclarin böyle olucagini.Kim bile bile böyle bir hayati ister ki.Herkesin basina gelebilir.Ben sana inanip güvendim sucum bu benim.Amin canim benim amin.Tüm herkesin yardimcisi olsun Allah.Hayat kolay degil herkesin derdi vardir tabi. Benimde hayallerim var kim istemezki kendi evi olsun düzeni olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…