yorum bekliyorum kizlar :/

Gzntp

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
227
22
318
Gaziantep
İki yildr suren iliskimde dun gece sevgilimin bnden onceki iliskisnde cinsel beraberlik yasadgni ogrendim. Kiz rahat diye ayrildk demisti hep bundan dem vuruyordu.(inancsiz olnasi da etkiliymis) 4 yil surmus iliskileri. Herneyse bunlari ogrenmek icin kendimi paraladim resmen. Anlatmamak icin cok direndi ama suan ogrendgm icin pismanim. aklimdan cikmiyor buvarnu. Adam 30 yasinda istanbul gibi yerde heralde yani ne bekliyodum ki diyorum. Bi
taraftan muthis bi kiskanclik duygum
var. Bi tarafta boylr seyler
yasamadigimiz icin bana daha az mi
bagli daha mi az sevdi diyorum. Dusunmemeye dile getirmemeye calisiyorum. Kendimi iyi hissetmem icin ne yapmaliyim bilmiyorum.

Edit: kizlar yanlis anladiginiz bisey var. Kiz sevgilimi birakmis. Yasanilanlari onemsemis ayrilign bi hafta sonrasi da baskasiyla cikmaya baslamis. Benimki baya karanlik gunler gecirms 3 yil. Sonra ben cikmisim ama bizim oyle bi yaknligmz yok oyle bi talebi de yok. İnanc mevzusuna gelince ramazanda icki iciyodu ben orucluyum garip geldi gibi aciklamalari var

Edit2 : kizlar sakin olun yahu :) sinirimi unuttum valla. Kiza sayip sovdugu yok belki icim rahatlardi oyle olsa. Benim mahremim zorla soyletiyosun gibi de tepki koydu zorla soylettm dedigim gibi. Gerci iyi kizdi hayirlisi dese kaldirabilrmiydm bilmiyorum. Ben suam kendimi dusunuyorum icim daraliyo cunku. Ayrilsam da daralcak onla kalsam da. Cikacak yeni bi adam da ya gizleyecek ya da boylr bisry yasamis olcak. Garip hissediyorum

Son düzenleme:
Cok normal. 30 yasinda adam, kimseyle birlikte olmamis olsa ben rahatsiz olurdum asil. Sagliksiz bir durum olurdu.

Sen daha once biriyle birlikte oldun mu? Bu konuda gorusun nedir? 2 senedir hala birlikte olmadiysaniz muhtemelen evlilik oncesi iliski yasamayi uygun bulmayan bir kadinsin, sevgilin de buna saygi gosteriyor olabilir. Haliyle bu seni daha az sevdigini degil, aksine cok sevdigini gosterir.

Sevgilinin eskiden beraber oldugu insanlari inceden inceden kiskanman normal. Dedigin gibi dusunmemeye, kafanda bu durumu buyutmemeye calis.

Ne alakası var sana olan bağlılıyla bunun? Hemen hemen çoğu erkek yaşamıştır evlilikten önce cinsel birliktelik. Bunu düşünerek neden kendinize hayatı zindan ediyorsunuz? Geçmiş geçmişte kalmıştır. Hem anlatması için siz baskı yapmışsınız. Kıskançlık yapmanın bi anlamı yok bence. Eski sevgiliyi aklınızdan çıkartıp önünüze bakın.

Gecmisi gecmiste birakamayacaksan, bu yasananlari kaldiramayacaksan hic basinin etini yemicektin adamin dogrulari ogrenmek icin....

Kuzu ben karsi degilim aslinda.yasayan yasasin saygi duyarim. Yani oyle duvarlarim yok. Ama niyetmz ciddi oldgu icin kendi uzak duruyor. O kiza oyle yaknlasmsken boyle sınırları onun koymasi beni sinir ediyor.

Terbiyesiz herif.
Kız inançsızmışmış.Dini bütün geçinip ne naneler yiyen insanlar var.
İnsanları yaftalamak ne kolay.
Rahatmışmış.Kendi ne oluyor onla yatıp kalkınca ?
Bas tekmeyi,ikiyüzlü adamla gelecek kurulmaz.

Gecmisi gecmiste birakamayacaksan, bu yasananlari kaldiramayacaksan hic basinin etini yemicektin adamin dogrulari ogrenmek icin....

Ya nasi bi psikopatlik bende ki. Aci cekecegimi bile bile ne gerek vardk anlattrmama. Smdi de aklmdan cikaramiyorum

30 yaşına gelmiş bir erkek daha önce bir şeyler yaşamadım dese ondan şüphe duyardım.Yaşamayanlar da vardır herhalde ama azdır.

Geçmişi karıştırmanıza gerek yok. Nasıl olsa yapılanları degistiremezsiniz. Sadece beyninizde dönüp dolasir bu konu. Bosu bosuna stres yaparsiniz. Sonuçta sizden önce yasamis ne yasadiysa.

sizden önce yaşamış bitnmiş, bunu niye kafaya takıyorsunuzki,sizi seviyorki beraber sizinle, bence sorun yapılacak bişey değil

Size eski sevgilisiyle yaşadığı şeyler niye dert oluyor anlamıyorum. Geçmişe saygı biraz.
En azından kendiniz için. Şimdi için için yiyin kendinizi. Geçmiş olsun.

Her insanın bi geçmişi var .
HERKESİN İYİ OLACAK DİYE BİR KURAL YOK DMİ??
bu yeterlidir bence kendini iyi hissetmen için

Kuzu ben karsi degilim aslinda.yasayan yasasin saygi duyarim. Yani oyle duvarlarim yok. Ama niyetmz ciddi oldgu icin kendi uzak duruyor. O kiza oyle yaknlasmsken boyle sınırları onun koymasi beni sinir ediyor.

O sinirlari net olarak o mu koyuyor peki? Yani sen (yanlis anladiysam duzelt) aslinda onunla birlikte olmak istiyorsun, ama o mu seni itiyor? Yoksa sen yine birlikte olmak istemiyorsun, ama onun da birlikte olmak istememesi, teklif etmemesi mi canini sikiyor?

Dedigim gibi, eger durum ikinci cumlemdeki gibiyse sana olan saygisindan dolayi ciziyordur o siniri. Yani sen ona evlilikten once birlikte olmak istemedigini hissettirdiysen ya da soylediysen, 2 senedir lafini bile etmemesi sana saygi duyuyor oldugunu gosterir ve bence kotu degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…