Cok normal. 30 yasinda adam, kimseyle birlikte olmamis olsa ben rahatsiz olurdum asil. Sagliksiz bir durum olurdu.
Sen daha once biriyle birlikte oldun mu? Bu konuda gorusun nedir? 2 senedir hala birlikte olmadiysaniz muhtemelen evlilik oncesi iliski yasamayi uygun bulmayan bir kadinsin, sevgilin de buna saygi gosteriyor olabilir. Haliyle bu seni daha az sevdigini degil, aksine cok sevdigini gosterir.
Sevgilinin eskiden beraber oldugu insanlari inceden inceden kiskanman normal. Dedigin gibi dusunmemeye, kafanda bu durumu buyutmemeye calis.
İki yildr suren iliskimde dun gece sevgilimin bnden onceki iliskisnde cinsel beraberlik yasadgni ogrendim. Kiz rahat diye ayrildk demisti hep bundan dem vuruyordu.(inancsiz olnasi da etkiliymis) 4 yil surmus iliskileri. Herneyse bunlari ogrenmek icin kendimi paraladim resmen. Anlatmamak icin cok direndi ama suan ogrendgm icin pismanim. aklimdan cikmiyor bu konu. Adam 30 yasinda istanbul gibi yerde heralde yani ne bekliyodum ki diyorum. Bi
taraftan muthis bi kiskanclik duygum
var. Bi tarafta boylr seyler
yasamadigimiz icin bana daha az mi
bagli daha mi az sevdi diyorum. Dusunmemeye dile getirmemeye calisiyorum. Kendimi iyi hissetmem icin ne yapmaliyim bilmiyorum.
Gecmisi gecmiste birakamayacaksan, bu yasananlari kaldiramayacaksan hic basinin etini yemicektin adamin dogrulari ogrenmek icin....
Hay yasa, kizi her anlamda kullan sen, sonra rahatti, inancsizdi diye bahane bul sonra tekmeyi bas. Sanki kendisi rahat degil, zihniyeti carpik adamin.Ha kız rahat kız inançsız ama kendisi melek öyle mi?
sizden önce yaşamış bitnmiş, bunu niye kafaya takıyorsunuzki,sizi seviyorki beraber sizinle, bence sorun yapılacak bişey değilİki yildr suren iliskimde dun gece sevgilimin bnden onceki iliskisnde cinsel beraberlik yasadgni ogrendim. Kiz rahat diye ayrildk demisti hep bundan dem vuruyordu.(inancsiz olnasi da etkiliymis) 4 yil surmus iliskileri. Herneyse bunlari ogrenmek icin kendimi paraladim resmen. Anlatmamak icin cok direndi ama suan ogrendgm icin pismanim. aklimdan cikmiyor bu konu. Adam 30 yasinda istanbul gibi yerde heralde yani ne bekliyodum ki diyorum. Bi
taraftan muthis bi kiskanclik duygum
var. Bi tarafta boylr seyler
yasamadigimiz icin bana daha az mi
bagli daha mi az sevdi diyorum. Dusunmemeye dile getirmemeye calisiyorum. Kendimi iyi hissetmem icin ne yapmaliyim bilmiyorum.
Konu sahibinin takılması gereken nokta bu zihniyet bence. Adamın kadınlara göster(me)diği saygı ortada.Hay yasa, kizi her anlamda kullan sen, sonra rahatti, inancsizdi diye bahane bul sonra tekmeyi bas. Sanki kendisi rahat degil, zihniyeti carpik adamin.
Kuzu ben karsi degilim aslinda.yasayan yasasin saygi duyarim. Yani oyle duvarlarim yok. Ama niyetmz ciddi oldgu icin kendi uzak duruyor. O kiza oyle yaknlasmsken boyle sınırları onun koymasi beni sinir ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?