yorum bekliyorum kizlar :/

suçu kızın üstüne atmısya, kız silah mı dayadı birlikte olmak için, sevgilinde istemiş bişeyler yaşamışlar, yok kız çok rahatmış inançsızmış bunlara inanmayın bence.

Reactions: anu
Muhtemelen kız güzel bir tekme koymuş sevgilinize. Çok iyi de yapmış, bu pis zihniyetten kurtarmış kendini. Sevgiliniz de çıkaramadığı acısını kıza rahat, inançsız vs diyerek çıkarmaya çalışıyor. Yoksa kimse 4 yıl ilişki yaşayıp bittikten sonra şöyleydi böyleydi demez. Adam olan "yaşandı bitti, konuşmanın anlamı yok" der. Hatta eski sevgilinin arkasından konuşanı susturur. Sen de bu insan müsvettesi için hala acaba beni o kadar sevmiyor mu diye düşün dur.

Aptal bir erkek daha.
Kız rahatmış mış. Senle de ciddi diye yaklaşmıyodur kesin he paşam he de geç..

Kuzu ben karsi degilim aslinda.yasayan yasasin saygi duyarim. Yani oyle duvarlarim yok. Ama niyetmz ciddi oldgu icin kendi uzak duruyor. O kiza oyle yaknlasmsken boyle sınırları onun koymasi beni sinir ediyor.

evet ilginçmiş. 4 yıl kızla birlikte oluyor her şeyi tadıyor sonra birden melek oluyor hiç o yaşadıkları aldığı zevkler aklına gelmiyor.pek inandırıcı değil

Bence sen çok ama çok tuhafsın. Adamın senden önceki ilişkisine neden bu kadar takıldın?

hem eski kıza çamur atıyor ama kendisi 4 sene her şeyi yaşamayı biliyor
hem de seninle ciddi olduğu için cinsellik yaşamak istemiyor
adamın düşünce yapısı berbat
senden önce olanlar yerine adamın iğrençliğine takılmalısın

Sizden önce ne yasamissa yasamis karistirmayin. Gecmis gecmisde kalmisdir. Nasil sizinde ondan önce bir gecmisiniz varsa, elbet onunda olacak.

Önemli olan suandir. Gecmise takilmak, kiskanclik krizlerine girmek sadece iliskinizi yipratir..

Sevgilinizin sizden evvelki hayatı sizi nedne bu kadar ilgilendiyor anlamış değilim.
Olmuş gitmiş yaşanmış bitmiş.
fakat acı olan geçmişte bitmişde olsa eski sevgilisi hakkında rahattı bilmem neydi diye konuşması çok
çirkin bence.

GEÇMİŞE MAZİ DERLER . . .

hep öyle olur zaten
kızlar açar kollarını beklerler
kız inançsız rahat da sevgilin bu durumda ne oluyor
bi de inançsız diye ayrılmışmış
ama koca 4 yıl rahatsız olmamış bu inançsızlıktan
resmen güldüm bacım ben bu duruma
sen bu işi pek uzatma istersen
kendini yiyip bitirme bu kadar İNANÇLI bi adam için

Kiz onu birakms diye bence bu atarlari. Kendisi boyle yaknlasmalar sonuvu evlenilmesi gerektigni dusunuyo ama kiz oyle dusunmems

bence geçmişte olanlara takılmayın..olanlar sizden önce yaşanmış..eşinizde terkedilmeyi hazmedememiş olcakki kızın arkasından rahattı inançsızdı gibi saçma cümleler kuruyor..savunma mekanizması..dikkate almayın bence bu kadar

geçmiş geleceğin aynasıdır
offf ya abartmayın ! adam açıkça söylemiş kızın rahat oluşundan rahatsızdım diye, yani özetle diyor ki benimle gelecek düşünüyorsan ağırlığını koy. geçmişte yaşayan geleceği göremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…