yorum bekliyorum kizlar :/

tabi ama 4 yıl boyunca etinden sütünden her türlü faydalanmış.
Sen rahatsın kusura bakma ben senınle bir gelecek düşünemem ama hayallerini zamanını çalamam
bunu yapamam diyememiş.
Tabi evleneceği kız tertemiz olacak ama kendileri istedikleri haltı yiyecekler ohhhhhhhhh ne ala....

Aynen ikinci soyledgn gibi canim. Cevabimi bildigi icindir tavri muhtemelde o derece bi samimiyet yasamasi bitmesi filan ne biliyim garip geliyor

Kadınların genel özelliği. Her haltı bilmek istiyoruz. Paralıyoruz kendimizi. Öğrenince de daha beter üzülüyoruz.
durumunuza yorum yapamicam bu sevgili olayları bana baştan ters. :)

yani ne olursa olsun ben mahremin mahremden kalmasından yanayım.
Şunu yaşadım bunu yaşadım bu böyleydi demek yerine yaşandı bitti olmadı demek bence
en büyük delikanlılıktır.

seninkide pek rahatmış
helali olmayan biriyle yatsın kalksın sonra kız inançsız
iyi valla

Kiz onu birakms diye bence bu atarlari. Kendisi boyle yaknlasmalar sonuvu evlenilmesi gerektigni dusunuyo ama kiz oyle dusunmems
Anlaşıldı durum. Hiç aklına bile getirme geçmişi ile ne kadar uğraşırsan o kadar hızlı uzaklaşır senden. Hele bu yüzden kavga felan etme. Soğuyorlar. Tek taraflı da düşünememek gerek, senineski sevgilini erkek arkadaşın kafasına taksa sorun çıkarsa hoş olmaz di mi? Geçmişe mazi derler, koca adam, bi de terkedilmiş üstüne, deşme ayol yarasını

valla bak gene sinirlendim... ne yatıp kalkmış kızla hey allam böyle adamları boğazlayasım gelio sen yat kalk sonra inançsızdı de.. savunma sende onu kadınlığınıza laf söyletmeyin başka kadınlarada laf söyletmeyin artık

Aynen ikinci soyledgn gibi canim. Cevabimi bildigi icindir tavri muhtemelde o derece bi samimiyet yasamasi bitmesi filan ne biliyim garip geliyor

Anladim, hic problem yok o zaman. Ben erkek arkadasinin soylediklerine de takilmadim. Kimse 4 sene boyunca zaten gelecegi hic dusunmedigi biriyle birlikte olmaz. Sevgisi bitmistir, o yuzden zamanla batmistir kizin rahat davraniyor olmasi, inanci olmamasi vs gibi durumlar. Esas sebep bu degildir, ama sana boyle soylemistir. Bu yalan soylemek de degil. Ayrilma sebebi dolayli yoldan bunlar olmustur, ama esas sebep sevginin sayginin bitmesidir.

Ve hicbir erkek ya da kadin da evlenecegi kisi gecmisi sordugunda rahatca cevap veremiyor, simdi adam "Harika insandi, cok sevdik birbirimizi zamaninda ama bitti iste kismet" falan dese 10 kadindan 9u olay cikarir. Ya da 10 erkekten 9u, ayni sey. O yuzden ben sevgilinin karaktersiz vs bir insan olduguna inanmiyorum. 4 sene bile bile sirf sevismek icin sevgili olacak kafada bir insan olduguna da (Isteyene sevisecek insan bulmak cok mu zor allah askina, iliskiye falan gerek bile yok) Normal durumlar bunlar, hic canini sikma, bosu bosuna hic kendini de uzme, sevgilini de uzme.

Ayrilan kizmis zaten kuzu. Basmis benimkine tekmeyi bu da kendini zor toplamis 3 yilda

Hah tam tahmin ettiğim gibi. Yarası var belli adamın. Hala toplamamış bence kendini.

Abartmıyoruz, yukarıdaki mesajdan da anlaşıldığı gibi adamın kızın rahat oluşundan rahatsız olduğu falan yokmuş. Tekmeyi yiyince rahatlığı batmaya başlamış. Uzanamadığı ciğer miğer işte. Kişiliksiz bir adam var kızın karşısında kısaca.

h
hmmmmmmm

Ol
Benm bu moral bozukluguma care olmaya calisitigin icimi ferahlattgn icin Allah senden razi olsun arkadasim. Benim iki yilimi gecrdgm adama benim etmedgm hakaretleri etmis bazi arkadaslar uzuldum. Elestirinin de bi dozu var ustelik boylr duygusalken canimi acitmaktan baska bi etkisi olmadi acikcasi. Cok tsk ederm dusunmemeye calisacagim insanin unutamadgi aci yok

Olmuş bitmiş.Herkesin kendi hayatı.Sevgilin olması demek,senden önce yaşadıklarının hesabını sana vermesi demek değil.

Anladigim kadariyla sizde evlilik öncesi ilişkiye karsi değilsiniz eğerbu kafa yapisindaysaniz adamin ggeçmişi kurxalamanin size yarari olmayacaginin veya bilseniz bile takilmamaniz gerektiğinin de bilincinde olmalisiniz
Geçmişi kurcalamak nedennnnn olmuş bitmiş

İlişki yaşamamak mı ağırlık koymak?
Tuhafsınız.

bence geçmişe takılmamalısınsenden önce ne yaşandıysa yaşandı, senden sonrasına bak sen geçmişi irdelerssen kafan rahat olmaz zaten

Zaten cokta sevmis. O da ayri canimi yakti. Yasananlara deger vermis ve dedigim gibi benim mahremim dedi baslatma mahreminden dedm zorla soylettm. Uzernden 5 yil gecms iki yildr ben varim. Adam suan evlilik aski oldurur mu diye kitap okuyor tee Allahimm

konuyu tam takip edemedim ama malumunuz Türk toplumunda erkek yaparsa hovarda kadın yaparsa ..... oluyor
Ne yazik ki oyle.. Ki ben yasanilani suclamadim sadece ik yildr bilmiyordm soka girdim kaldiramadim

Karsi degilim denilemez ben yapmam yapana da dehsetle yaklasmam normalde. Ondan beklemiyordum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…