- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
tabi ama 4 yıl boyunca etinden sütünden her türlü faydalanmış.offf ya abartmayın ! adam açıkça söylemiş kızın rahat oluşundan rahatsızdım diye, yani özetle diyor ki benimle gelecek düşünüyorsan ağırlığını koy. geçmişte yaşayan geleceği göremez
O sinirlari net olarak o mu koyuyor peki? Yani sen (yanlis anladiysam duzelt) aslinda onunla birlikte olmak istiyorsun, ama o mu seni itiyor? Yoksa sen yine birlikte olmak istemiyorsun, ama onun da birlikte olmak istememesi, teklif etmemesi mi canini sikiyor?
Dedigim gibi, eger durum ikinci cumlemdeki gibiyse sana olan saygisindan dolayi ciziyordur o siniri. Yani sen ona evlilikten once birlikte olmak istemedigini hissettirdiysen ya da soylediysen, 2 senedir lafini bile etmemesi sana saygi duyuyor oldugunu gosterir ve bence kotu degildir.
bence geçmişte olanlara takılmayın..olanlar sizden önce yaşanmış..eşinizde terkedilmeyi hazmedememiş olcakki kızın arkasından rahattı inançsızdı gibi saçma cümleler kuruyor..savunma mekanizması..dikkate almayın bence bu kadar
Kiz onu birakms diye bence bu atarlari. Kendisi boyle yaknlasmalar sonuvu evlenilmesi gerektigni dusunuyo ama kiz oyle dusunmems
Aynen ikinci soyledgn gibi canim. Cevabimi bildigi icindir tavri muhtemelde o derece bi samimiyet yasamasi bitmesi filan ne biliyim garip geliyor
Ayrilan kizmis zaten kuzu. Basmis benimkine tekmeyi bu da kendini zor toplamis 3 yilda
offf ya abartmayın ! adam açıkça söylemiş kızın rahat oluşundan rahatsızdım diye, yani özetle diyor ki benimle gelecek düşünüyorsan ağırlığını koy. geçmişte yaşayan geleceği göremez
hmmmmmmmHah tam tahmin ettiğim gibi. Yarası var belli adamın. Hala toplamamış bence kendini.
Abartmıyoruz, yukarıdaki mesajdan da anlaşıldığı gibi adamın kızın rahat oluşundan rahatsız olduğu falan yokmuş. Tekmeyi yiyince rahatlığı batmaya başlamış. Uzanamadığı ciğer miğer işte. Kişiliksiz bir adam var kızın karşısında kısaca.
Benm bu moral bozukluguma care olmaya calisitigin icimi ferahlattgn icin Allah senden razi olsun arkadasim. Benim iki yilimi gecrdgm adama benim etmedgm hakaretleri etmis bazi arkadaslar uzuldum. Elestirinin de bi dozu var ustelik boylr duygusalken canimi acitmaktan baska bi etkisi olmadi acikcasi. Cok tsk ederm dusunmemeye calisacagim insanin unutamadgi aci yokAnladim, hic problem yok o zaman. Ben erkek arkadasinin soylediklerine de takilmadim. Kimse 4 sene boyunca zaten gelecegi hic dusunmedigi biriyle birlikte olmaz. Sevgisi bitmistir, o yuzden zamanla batmistir kizin rahat davraniyor olmasi, inanci olmamasi vs gibi durumlar. Esas sebep bu degildir, ama sana boyle soylemistir. Bu yalan soylemek de degil. Ayrilma sebebi dolayli yoldan bunlar olmustur, ama esas sebep sevginin sayginin bitmesidir.
Ve hicbir erkek ya da kadin da evlenecegi kisi gecmisi sordugunda rahatca cevap veremiyor, simdi adam "Harika insandi, cok sevdik birbirimizi zamaninda ama bitti iste kismet" falan dese 10 kadindan 9u olay cikarir. Ya da 10 erkekten 9u, ayni sey. O yuzden ben sevgilinin karaktersiz vs bir insan olduguna inanmiyorum. 4 sene bile bile sirf sevismek icin sevgili olacak kafada bir insan olduguna da (Isteyene sevisecek insan bulmak cok mu zor allah askina, iliskiye falan gerek bile yok) Normal durumlar bunlar, hic canini sikma, bosu bosuna hic kendini de uzme, sevgilini de uzme.
Olmuş bitmiş.Herkesin kendi hayatı.Sevgilin olması demek,senden önce yaşadıklarının hesabını sana vermesi demek değil.İki yildr suren iliskimde dun gece sevgilimin bnden onceki iliskisnde cinsel beraberlik yasadgni ogrendim. Kiz rahat diye ayrildk demisti hep bundan dem vuruyordu.(inancsiz olnasi da etkiliymis) 4 yil surmus iliskileri. Herneyse bunlari ogrenmek icin kendimi paraladim resmen. Anlatmamak icin cok direndi ama suan ogrendgm icin pismanim. aklimdan cikmiyor bu konu. Adam 30 yasinda istanbul gibi yerde heralde yani ne bekliyodum ki diyorum. Bi
taraftan muthis bi kiskanclik duygum
var. Bi tarafta boylr seyler
yasamadigimiz icin bana daha az mi
bagli daha mi az sevdi diyorum. Dusunmemeye dile getirmemeye calisiyorum. Kendimi iyi hissetmem icin ne yapmaliyim bilmiyorum.
Edit: kizlar yanlis anladiginiz bisey var. Kiz sevgilimi birakmis. Yasanilanlari onemsemis ayrilign bi hafta sonrasi da baskasiyla cikmaya baslamis. Benimki baya karanlik gunler gecirms 3 yil. Sonra ben cikmisim ama bizim oyle bi yaknligmz yok oyle bi talebi de yok. İnanc mevzusuna gelince ramazanda icki iciyodu ben orucluyum garip geldi gibi aciklamalari var
offf ya abartmayın ! adam açıkça söylemiş kızın rahat oluşundan rahatsızdım diye, yani özetle diyor ki benimle gelecek düşünüyorsan ağırlığını koy. geçmişte yaşayan geleceği göremez
konuyu tam takip edemedim ama malumunuz Türk toplumunda erkek yaparsa hovarda kadın yaparsa ..... oluyorİlişki yaşamamak mı ağırlık koymak?
Tuhafsınız.
Olmuş bitmiş.Herkesin kendi hayatı.Sevgilin olması demek,senden önce yaşadıklarının hesabını sana vermesi demek değil.
Zaten cokta sevmis. O da ayri canimi yakti. Yasananlara deger vermis ve dedigim gibi benim mahremim dedi baslatma mahreminden dedm zorla soylettm. Uzernden 5 yil gecms iki yildr ben varim. Adam suan evlilik aski oldurur mu diye kitap okuyor tee AllahimmAnladim, hic problem yok o zaman. Ben erkek arkadasinin soylediklerine de takilmadim. Kimse 4 sene boyunca zaten gelecegi hic dusunmedigi biriyle birlikte olmaz. Sevgisi bitmistir, o yuzden zamanla batmistir kizin rahat davraniyor olmasi, inanci olmamasi vs gibi durumlar. Esas sebep bu degildir, ama sana boyle soylemistir. Bu yalan soylemek de degil. Ayrilma sebebi dolayli yoldan bunlar olmustur, ama esas sebep sevginin sayginin bitmesidir.
Ve hicbir erkek ya da kadin da evlenecegi kisi gecmisi sordugunda rahatca cevap veremiyor, simdi adam "Harika insandi, cok sevdik birbirimizi zamaninda ama bitti iste kismet" falan dese 10 kadindan 9u olay cikarir. Ya da 10 erkekten 9u, ayni sey. O yuzden ben sevgilinin karaktersiz vs bir insan olduguna inanmiyorum. 4 sene bile bile sirf sevismek icin sevgili olacak kafada bir insan olduguna da (Isteyene sevisecek insan bulmak cok mu zor allah askina, iliskiye falan gerek bile yok) Normal durumlar bunlar, hic canini sikma, bosu bosuna hic kendini de uzme, sevgilini de uzme.
Ne yazik ki oyle.. Ki ben yasanilani suclamadim sadece ik yildr bilmiyordm soka girdim kaldiramadimkonuyu tam takip edemedim ama malumunuz Türk toplumunda erkek yaparsa hovarda kadın yaparsa ..... oluyor
Anladigim kadariyla sizde evlilik öncesi ilişkiye karsi değilsiniz eğerbu kafa yapisindaysaniz adamin ggeçmişi kurxalamanin size yarari olmayacaginin veya bilseniz bile takilmamaniz gerektiğinin de bilincinde olmalisiniz
Geçmişi kurcalamak nedennnnn olmuş bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?