Ben estetikten falan korkuyorum ama sizce estetiğe çok ihtiyacım varmı hani diyorum şöyle kalkık bi burnum olaydı(Eki Görüntüle 892029
burnunda göze çarpan bişe yok estetik olmana gerek yok bence ayrıca gözlerin çok güzel :))
yandan bakınca problem görmüyorum ama ön duruşu biraz rahatsız ediyo beni. teşekkür ederim canım. sence önden yan kısımları geniş durmuyomu
sen bilirsin ama bence estetiğe hiç ihtiyacın yokk
kimse yokmu nerdesiniz yorum istiyorum bi bakın yahu komplekse gircem he
bence burnun düzgün duruyor canim eger solunum probleminde yoksa hic risk alma derim
burnunda göze çarpan bişe yok estetik olmana gerek yok bence ayrıca gözlerin çok güzel :))
valla gözlerine bakmaktan burnuna bakamadım çünkü burnun hiç dikkat çekemiyo o gözler varken cnm :)) yani bence hiiiiç mi hiç gerek yok, o riske girme derim ben
takıntı oldu bende
yandan bakınca problem görmüyorum ama ön duruşu biraz rahatsız ediyo beni. teşekkür ederim canım. sence önden yan kısımları geniş durmuyomu
slm canım biraz eski buruma benzettim arkadaş olarak ekleyip bakabilirsin. ben sadece burun ucu estetiği oldum. biraz düşük ve tombişti ucu inceltilip kaldırıldı.şu an çok memunum. herkes hiç gerk yok güzel senin burnun derdi ama yılların takıntısıı vardı işte bende. aynı şeyleri bende sana söyleyeceğim ama gerçekten takıntı yaptıysan zaten kimsenin fikrine bakmaz yaptırırsın.çok rahatsız değilsen hiç düşünme boşver.
bu bahsettiğin daha kolay bişeymi normal ameliyattan canım ? buarada hayırlı olsun sana inşallah dilediğin gibidir yeni halin. tek tek alıntı yapmayı bilmiyorum oyüzden diğer arkadaşlarada cevap verecem : ameliyat olan arkadaşım bu konuda bayağı bilgilisin tespitlerin doğrudur inanıyorum sana güzel yorumlar içinde ayrıca çok teşekkür ederim hepinize
teşekkür ederim canım, ben ameliyatımdan çok memnun kaldım. burun ucu estetiği biraz daha kolay oluyor kemik törpüleme kırıma vs olmadığı için ameliyat sonrası ağrın sızın hiç olmuyor. ama alçısını, sargısını, tıkanıklığını, o dönemin psikolojik sıkıntısını yinede yaşıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?