Yorum istiyorum sizce kötümü duruyomu

alone2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
3.831
416
0
Ankara
takıntı oldu bende

Eklentiler

• $1476219_230628540445152_764024823_n.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 190
Son düzenleme:
burnunda göze çarpan bişe yok estetik olmana gerek yok bence ayrıca gözlerin çok güzel :))

yandan bakınca problem görmüyorum ama ön duruşu biraz rahatsız ediyo beni. teşekkür ederim canım. sence önden yan kısımları geniş durmuyomu

sen bilirsin ama bence estetiğe hiç ihtiyacın yokk

bence burnun düzgün duruyor canim eger solunum probleminde yoksa hic risk alma derim

hayır canım çok şükür solunum sıkıntım yok sadece görsel anlamda takıntı oldu biraz bende.belkide göz altlarımın çökük duruşundan burnum gözüme batoyodur:26:

burnunda göze çarpan bişe yok estetik olmana gerek yok bence ayrıca gözlerin çok güzel :))

valla gözlerine bakmaktan burnuna bakamadım çünkü burnun hiç dikkat çekemiyo o gözler varken cnm :)) yani bence hiiiiç mi hiç gerek yok, o riske girme derim ben

valla gözlerine bakmaktan burnuna bakamadım çünkü burnun hiç dikkat çekemiyo o gözler varken cnm :)) yani bence hiiiiç mi hiç gerek yok, o riske girme derim ben

sağol canım gören gözler güzel :)) aslında çok korkağım ameliyat falan ama kendimi eskisi gibi iyi bulmuyorum sorun ne diye düşünürken burnuma takıldım sanırım :26:

Bence estetiğe ihtiyaç var kemer var, uzun bir burnunuZ var, septum yan duvarlar geniş, biraz da sarkik yani öyle yok denilmeyecek kadar kusur var yanlis anlamayin doktora gitseniz bunlar söylenecek size. Yaptirmis biri olarak söylüyorum büyük rahatlik. Yani neden yapmayasiniz ki ? Çok geçmiş olsun ..

takıntı oldu bende

Maşallah çok güzelsin.. burnunda hiçbir şey yok. Gayet güzel..Ağrımayan dişine çöp sokma bence.

Her ameliyat bir risk taşır..Hiç gerek yok.Ameliyat sonrası daha yapay ve hoşuna gitmeyen bir sonuç da olabilir. İhtiyacın yok canım

yandan bakınca problem görmüyorum ama ön duruşu biraz rahatsız ediyo beni. teşekkür ederim canım. sence önden yan kısımları geniş durmuyomu

slm canım biraz eski buruma benzettim arkadaş olarak ekleyip bakabilirsin. ben sadece burun ucu estetiği oldum. biraz düşük ve tombişti ucu inceltilip kaldırıldı.şu an çok memunum. herkes hiç gerk yok güzel senin burnun derdi ama yılların takıntısıı vardı işte bende. aynı şeyleri bende sana söyleyeceğim ama gerçekten takıntı yaptıysan zaten kimsenin fikrine bakmaz yaptırırsın.çok rahatsız değilsen hiç düşünme boşver.

bu bahsettiğin daha kolay bişeymi normal ameliyattan canım ? buarada hayırlı olsun sana inşallah dilediğin gibidir yeni halin. tek tek alıntı yapmayı bilmiyorum oyüzden diğer arkadaşlarada cevap verecem : ameliyat olan arkadaşım bu konuda bayağı bilgilisin tespitlerin doğrudur inanıyorum sana güzel yorumlar içinde ayrıca çok teşekkür ederim hepinize

teşekkür ederim canım, ben ameliyatımdan çok memnun kaldım. burun ucu estetiği biraz daha kolay oluyor kemik törpüleme kırıma vs olmadığı için ameliyat sonrası ağrın sızın hiç olmuyor. ama alçısını, sargısını, tıkanıklığını, o dönemin psikolojik sıkıntısını yinede yaşıyorsun.

ucuna protezmi takılıyo canım tam olarak ne yapılıyo ve ne kadar alıyolar para açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…