Yorum istiyorum

Boşan azıcık gururun varsa aldatılıyorsun,bebek var nasıl olucak mevzusuna hic girme bile

iki gun sonra sifreyi cozdum ve watsapp mesajlarindan isyerinden bi bayanla mesajlastigini gordum.kiza musaitmisin demis kiz ona evet askim sen iste yeterki musait olurum demis oda evet demis.sonrada telefonla gorusmusler..

hemen kestirip atma cep dökümanlarını falan incele iyice emin ol sen

Ben bana aciyosun heralde simdi bise anlatmoyosun dedim oyle dusunmeni istemem dedi.burdan yazarak telde soyleyerek olmazmis.gelince konuscakmis.herseyi asarmisiz bunlar gecermis baska seylerle ilgilenecekmisim delircem ben ya. Ben bitti diyorum o bunlari soyluo

yaa kadın yüzsüz arasan nolcak minareyi çalan kılıfını hazırlar bilmiyodum evli olduğunu yok bilmem ne falan der oysaki herşeyi biliyo sen aynı şehirde olmayan kocanı çözüp anlıyosunda o hep yanında seni mi bilmiycek....... off durumun çok zor kocan eminim yalandan arayıp kızdı sana show yaptı yani senin maddi gücün ve desteğin varsa ailen yanındaysa hemen terket bence hayat çok güzel ama biraz acı çekersin sonra çocuğuyla ayakta duran güçlü genç bir anne olur hayatına devam edersin valla zindan etme kendine, sen gemileri yakarsan belki pişman olur

Ben de öğretmenim. Müdürlerimle ve diğerleriyle ilişkim çok seviyeli ve mesafelidir.
Karşi tarafın eşiize aşkım diye hitap etmesi herşeyi anlatıyor. Ayrıca bi de eşinizin demesine gerek yok. HAni eşim dememiş ki zaten diye kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz sanırım.
uzulmenizi istemem, ben de hamileyim. allah muhafaza cok zor bir durum.. Ama eşiniz sizi aldatıyor. Hatta onu yanınızda araması vs tamamen göstermelik diye düşündüm. Ne malum oraya gittiğinde" ya benimki yanımdaydı, kusura bakma ağır konustum ama işte onu kaybetmeyi göze alamam, göstermelikti tamamen" falan demediği?
Eşinizi yalnız bırakmayın. Sizi ve bebeği çok düşünseydi bunları yapmazzdı zaten. Açıkçası benim aklıma oralarda daha rahat at koşturmak için sizi o bahanelerle başından savdığı geliyor.
Yapacak insan her türlü yapar ama boşluktaysa daha meyilli olur. o yuzden cok yalnız bırakmaya gelmez bu paşa beyleri.
Ha o kız masum mu, değil tabii ki. tam bir sütü bozukluk örneği göstermiş. Azıcık kuyruk salladıysa, hele bir de ilk senesiymiş. malum üniden yeni mezun. köy yerinde giyim kusam o biçimdir. Direkt milletin dikkatini çeker. Bu tarz - bi laf dicem olmayacak- sütü bozuk kadınlara karsı erkeğin geri durması da zor ama imkansız değil. Dediğim gibi sizi ve daha doğmamış sabinizi düşünse kendine gayet tabii engel olabilirdi. Kolayına kaçmış. yazık diyorum.
Sizin açınızdan çok zor. Şu olayı atlatsanız bile inanılmaz bi güven sarsıntısı yasadınız. Sahsen benim aklımdan asla çıkmazdı her an her yerde her hangi bir kişiyle boynuzlanabilme ihtimalim.
yuzyuze görüsmek istemesi de manidar. Zaman kazanacak aklı sıra. Bizim gibi karmasık zihin yapısına sahip değiller.h er bir duruma ayrıayrı kılıf uydurabilmeleri için de zamana ihtiyac duyarlar.
Ne diyeyim, allah yar ve yardımcınız olsun .
Umarım üstesinden gelirsiniz.

Zaten ayrilicam o kesin ama ailemi dusunuyorum babam yok bi annem kardeslerim var.onlar kucuk bekarlar. Beni uzun ve yorucu bi surec beklio hepinize tesekkur ederim.rabbim kimsenin basina vermesin.

Zaten ayrilicam o kesin ama ailemi dusunuyorum babam yok bi annem kardeslerim var.onlar kucuk bekarlar. Beni uzun ve yorucu bi surec beklio hepinize tesekkur ederim.rabbim kimsenin basina vermesin.

Askim diyen kiz uyandin mi doye soran da kiz.esim ona musaitmisin diye sormus.ben sirf bundan beni aldatti diyorum. Bu kadar kolay desenize aldatilmak vay be esim bedelini evliligiyle oducekte bu kiza ne demeli.
Eşiniz neden "Müsait misin" diye mesaj atmış kıza? Kız "aşkım" diye cevap verince neden "İşine bak, aptal aptal konuşma" filan dememiş? Madem kız ona askıntı oluyor; neden gidip kızla görüşmüş? Size birisi askıntı olsa hâlâ onunla dışarıda görüşmeye devam eder misiniz? Size ulaşmasını engellemez misiniz en azından yahu?

Hamilesiniz ve aldatılıyorsunuz ne yazık ki. Eşinizin tepkileri o kadar sıradan, o kadar genelgeçer 'aldatan erkek' tepkileri ki. Size karşı ilgisinin normale dönmüş olması bile aldattığının kesin kanıtı.

Bana boşanmazsınız, sizi ikna eder gibi geliyor. Açıkçası durumunuz da zor, inkâr edemem. Ama şunu bilmenizi isterim ki bir kere aldatan bir daha kesinlikle aldatır ve bunun istisnası yoktur.

Zaten konusmayi esiniz baslatmis ee madem kiz bunu seviyor niye kiza zar atyo o zaman esiniz sizi aldatiyor bu cok acik yakaraktersizlik bu kadrmi olur biran once kurtulun bu adamdan hayirgelmez rabbim yardimetsin.

Ya zaten biseyler olmus anlasilan su anda sik sik ariyor gorusuyor goruntulu ara inanmiosan diyor yani yapmis yapmisda simdi yapmiyorum demeye mi calisio.neyse ben zaten sogudumda ne icin mucadele ediyosam alsin kiz gozune soksun ne diyim
bence kocandan bu kadar kolay vazgeçme evet çok gurur kırıcı ama bi çocuğunuz olacak belliki geçici bi hevesle bi halt yemiş bence evliliğini bozmaya değmez .. evet zor bir süreç ama evladınız doğunca eşinizde yanınıza gelince bütün sıkıntılarınız biticek gibime geliyor.. sanki ayrılıktan bi boşluğundan faydalanılmış gibi..

Ya esim yanima geldi rapor aldi bebek ihtiyaclarini alacaktik.bu kizda izmirli ne tesadufki bu kizda rapor alip memlekete gelmis.esim mudur ya.ona soylememis haftasonumus yola cikinca bikere konusurken kulal misafiri oldum o kizdi sanirim iste nerden nasil alcam raporu izmirden alsam oluyomu diye.esimde acilden al falan dedi.size nasil yolliyom raporu dedi bende memleketteyim suanda dedi esim mail adresime yollarsin dedii kulaklarimla duydum.siz demiyodu kiz sen diodu ama askim canim ikisindede yoktu.bende okuldan bi ogretmen dedim sormadim bile kimdi die.o mus megersem.ertesi gun kiz once onu aramis.evdeymis acmamismi ne.esim disari cikinca bu msjlasma olmus kiz ona askim yazinva guya ustune aramiski kizmak icin

Bana senin yanina geldigimi ogrendi harekete gecti.psikopat falan dedi.ne yapsam cirkeflige vuruyo dedi.ben onla beraber olsam zaten ona kizcami bilir atmaz ole mesajlar sen gor diye yapti dio. Odasina gelip abuk subuk konusuyomus kac kere bagirdim cagirdim dio.anlamio adimi mi cikarayim dedim rehber ogretmen bide.ders zili caldimi kapimi bile kitliodum icerdeken dedi.oda cok sikinti cekmismis uzulmismus kiza diomus ben evliyim cocugum olcak kiz olsun ben seni seviyorum diyomus.karin sevse seni burda birakmaz diomus ne dese olmamis cirkefmis. Demisti ilk etapta

Norm kadro fazlasiymis ombes ocakta merkezde bi okula gonderilecekmis.okuldaki ogrenci sayisi azmis rehber ogrtmen icin. Esimde o yizden sabrediyomus gitcek diye.

bir kere şunu netleştirelim daha önce aldatılmış biri olarak söylüyorum eşiniz klasik aldatan erkek profili çiziyor olaylarda aynen öyle.. açıklamaya çalıştıkça saçmalıyor bence yüzde 90 değil yüzde 100 aldatmış tabi bu benim fikrim .. burda esas soru bunun için evliliğinizi bitirmelimisiniz yoksa mücadele etmeli bir şans dahamı vermelisiniz.. ortada tek soru bu kanımca zira eşinizin sizi aldattığı gün gibi ortada ne yazık ki..

Bende öğretmenim ama hiç bir idarecimle mesajlaşmam,onlarda bana mesaj falan atmazlar, bişey oldugunda direkt ararız birbirmizi ki okulda idarecilerle en samimi olan bayan benim,,olur ki bana müsait misin diye mesaj atacaklar bende aşkımmm dicem, ağzıma ..... valla...

allah yardımcın olsun adam kabak gibi ortada aldatıgı ve sizide bisürü yalanlarla kandırmaya çalışıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…