- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
iki gun sonra sifreyi cozdum ve watsapp mesajlarindan isyerinden bi bayanla mesajlastigini gordum.kiza musaitmisin demis kiz ona evet askim sen iste yeterki musait olurum demis oda evet demis.sonrada telefonla gorusmusler..
Eşiniz neden "Müsait misin" diye mesaj atmış kıza? Kız "aşkım" diye cevap verince neden "İşine bak, aptal aptal konuşma" filan dememiş? Madem kız ona askıntı oluyor; neden gidip kızla görüşmüş? Size birisi askıntı olsa hâlâ onunla dışarıda görüşmeye devam eder misiniz? Size ulaşmasını engellemez misiniz en azından yahu?Askim diyen kiz uyandin mi doye soran da kiz.esim ona musaitmisin diye sormus.ben sirf bundan beni aldatti diyorum. Bu kadar kolay desenize aldatilmak vay be esim bedelini evliligiyle oducekte bu kiza ne demeli.
bence kocandan bu kadar kolay vazgeçme evet çok gurur kırıcı ama bi çocuğunuz olacak belliki geçici bi hevesle bi halt yemiş bence evliliğini bozmaya değmez .. evet zor bir süreç ama evladınız doğunca eşinizde yanınıza gelince bütün sıkıntılarınız biticek gibime geliyor.. sanki ayrılıktan bi boşluğundan faydalanılmış gibi..Ya zaten biseyler olmus anlasilan su anda sik sik ariyor gorusuyor goruntulu ara inanmiosan diyor yani yapmis yapmisda simdi yapmiyorum demeye mi calisio.neyse ben zaten sogudumda ne icin mucadele ediyosam alsin kiz gozune soksun ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?