Arkadaşınız bu kadar özelini yazmak için kk den üyelik almayı düşünmüyor ama sizi arayıp şifre isteyebiliyor.
Nasıl bu kadar güvenmiş çevrede anlatmayacağına.
Bunlar hiç inandırıcı olmuyor. Yapmayın artık.
Burada herkes iyi niyetle yardımcı olmaya çalışırken gerçek derdi olanlara da insanlar acaba mı diye yaklaşıyor.lmaz:
merhaba arkadaslar ben nısanlıyım nişanlımla ilk baslarda ıyıydık ama sımdı tabırı caızse kedıyle kopek gıbı olduk ortak bı noktada bulusamıyoruz bı turlu....nısanlandıgımız ılk donemlerde bocaladım evlılıkten korktum cok stres yaptım kendıme bunu da ne yazıkkı ona yansıttım fazla cene yaptım sanırım ama onunda hataları vardı tek hata bende deıldı neyse hatalarımı anladım ben özur dıledım ondan hep alttan alıyorum suan sevgımı sureklı dıle getırıyorum ama resmen burnumdan getırıyor askerde suan yanlız dısarı cıkmamam ızın vermıyor dedıgı sey sen bana cok cektırdın sende cekeceksın yalvarıyorum resmen agzından guzel bı soz duymak ıcın söylemıyor umursamıyor benı en sonunda dedım ayrılmak ıstıyorsan ayrılalım ben cok mutsuzum dedım ayrılmakta ıstemıyor ne yapıcam cıldrımak üzereyim sonucta bana bu kadar kınlesmesı normal degıl nasıl davranmam gerekıyor bılmıyorum cok caresızım lutfen bısıler soyleyın
cnm merak etme gecıcı bır donemdesın benım gordugum ve bıldıgım hatta kendıme bıle gordugum bır olay nısanlı cıftlerın hepsı bır bocalama ıcerısınde oluyor senın d edıgın gıbı kedı kopek gıbı oluyoruz esım bıle sımdı bırı nısanlansa amannnnnnnnnnnnnn amannnnnn sakın uzun sure nısanlı kalmayın cok zor bır durum dıyo dusun bır evlenın hersey gececek cnm sabret hem senınkı daha zor asker psıkolojısı beter bır durum onuda anla cnm neler neler cekıo ama orda oh sen rahat evınde uyurken o sabahın korunde kalkıo aksama kadar kos babam kos stres yapma gececek ben kac kere yuzuk atmak ıstedım ama sımdı dusunuyorum sadece guluyorum o halımeeeee
cnm merak etme gecıcı bır donemdesın benım gordugum ve bıldıgım hatta kendıme bıle gordugum bır olay nısanlı cıftlerın hepsı bır bocalama ıcerısınde oluyor senın d edıgın gıbı kedı kopek gıbı oluyoruz esım bıle sımdı bırı nısanlansa amannnnnnnnnnnnnn amannnnnn sakın uzun sure nısanlı kalmayın cok zor bır durum dıyo dusun bır evlenın hersey gececek cnm sabret hem senınkı daha zor asker psıkolojısı beter bır durum onuda anla cnm neler neler cekıo ama orda oh sen rahat evınde uyurken o sabahın korunde kalkıo aksama kadar kos babam kos stres yapma gececek ben kac kere yuzuk atmak ıstedım ama sımdı dusunuyorum sadece guluyorum o halımeeeee
çok sagol canım inan çok rahatlattın beni diken üzerindeyim sürekli onunla iyi olmadıgım zaman bütün dünyaya küsüyorum sanki 1 sene var evlenmemıze inşallah hayırlısıyla gecer şu zaman...herkes genelde öle diyor asker psıkolojısı farklı olur alttan al üzerine gitme diyorlar elimde degil benimde inşallah bende evlenince senin gibi gülerim bu günlerime ve derim ki sana mız mızcım gercekten cok haklıymıssın suan gülüyorum o eski günlerime ne kadarda büyütmüşüm herseyi gözümde....tekrar sagol
Askerdeymıs kendısı alttan alman gerek .askerlık gorevını hzuurlu yapmasını sağlaman gerek sen eger ona orada huzur verırsen emin ol ki o şu anda sana yaptıklarına çok pişman olacak ve dondukten sonra sana olan sevgısı ve güvenı daha yüksek olacaktır .
Ona huzur vermen gerek gereksız boş tartısmalara gırmemelısın arkadasım.
Askere gıden bı çok arkadasımın sözlüleri nişanlıları oldu ve orada kı psikolojinin çok farklı oldugunu ve yalnızca birlikte oldukları kişiden her şeye ragmen destek bekledıklerını ve bu oldugunda orada çok huzurlu olduklarını söylüyorlardı . şu anda çoğu evli ve çokta mutlular .. ve bır kaçı bunun onlar için sevgilerinin sınavı oldugunu bıle soyluyorlardı ..
sen bıraz sabıırlı olup alttan al herseyı boyle silip atma :))
kendinede kuruntu yapma :)
haklısın canım üzerine ne olursa olsun gitmemem lazım mesela suan yanlız dışarı çıkmamı istemiyor önce bu denli kıskanc degildi şimdi senden uzakta oldugum için çıkmanı ıstemıyorum diyor bende bu konudan dolayı çok üzerine gitmiştim neyse gelene kadar idare edip alttan almam lazım inan söylediklerin içimi rahatlattı çok sagol şuan saglıklı düşünemiyorum sizn söyledikleriniz yorumlarınız yüregime su serpiyor tekrar çok teşekkür ederim haklısın silip atmamam lazım o kadar iyi günlerimiz oldu inşallah tekrar dönecegiz o günlere