Yorum lütfen.....

canım bence nişanlın askerde olduğundan dolayı biraz sıkıntıda senden de uzakta fakat uzakta olması kısasa kısas yapmasını gerektirmez sende hata yaptım diyosun canım ama sana bu kadar hükmetme hakkı yok bence sende tavrını koy sen gerçekten ayrılmak istiyorsan ayrılırsın o ayrılmıcak çektiricek bence ıyı düşün sonuçta nişanlılık dönemi bırbırını tanıma evresidir..

Ne demek dışarı çıkmama izin vermiyor !..Evli bile olsaydınız kendinde size hükmetme hakkını nasıl görebili?Henüz nişanlıyken bunları yapıyorsa ilişkinizi gözden geçirin.lmaz:

ohh dışarı çıkmana izin vermiyor öylemiii daha şimdiden hemde?? onu geçtimde şu sözüne takıldım nişanlının " sen bana cok cektırdın sende cekeceksın" :uhm:Bence iyi düşün canım tamam askerdedir asker psikolojisidir dicem ama bukadar bir kişiye kısıtlama getirilmez,sendee ne öyle resmen yalvarıyorum ağzından güzel söz duymak için diyorsunki yalvarma ve sende güzel söz söyleme yakınlık gösterme ERKEKLER BİZLERİ BUKADAR HAFİFE ALMAMALI BİZ ONLARIN KUKLASI OYUNCAĞI DEĞİLİZ ASKERSE ASKERLİĞİNİİ BİLSİN CANIM..kötükedihüso

Suan Askerde Olduğu İçin Aklından Neler Geçiyordur.. Biraz Zaman Askerden Döndükten Sonra Nasıl Bi Oluyor Tabi Yaşananlar Senı Yıpratıyor Ama Sonunda Mutlu Olacağını Düşünüyorum..yerimseniben

lale pardon canım aklıma takılan bi soru varrrrrrrrrr.. sen nişanlıyım diyorsun fakat açtığın bir diğer konuda aynen şu yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/276576-lutfen-bi-bakin.html "merhaba arkadaşlar 2 aylık evliyim eşimle ilişkiye kondom kullanmadan girdik yani dışarı boşaldı ara ara kondom kullandı ama genelde kullanmadı bu ay adet oldum amaaa inanılmaz bi migde bulantısı kusma var bagızılarıda hamileyken adet olabiliyormus falan cıldırmak üzereyim bebek düşünmüyoruz hamile kalmıs olabilirmiyim ne olur bişiler söyleyin " Pardon ama nişanlımsıın evlimisiin sözlümüsün bekarmısın yoksa bunlar bir çelişkimi???
:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:

evet bende şimdi baktım ne demek bu tar şeyler çok yanlış sen ne yapmaya çalışıyosun lale34 su konuya bı açıklık getır bakalım

dışarı çıkmanamı izin vermiyo...şimdiden böyle yapıyorsa evliliğinizi düşünemiyorum bile...

Benim aklıma bir açıklama geldi .Sızleri de ikna edecek mi bakalım . bnece konu sahibi arkadaşımız nişanlısıyla beraber oldu kafasına takılanlar olup hamilelikten korktu ve bekar olduğu halde birlikte olduğu için utandığından evliyim şöyle şöyle diye konu açtı zamnında .Ne dersiniz olabilir mi*

dogrudur... linc edilmekten korkmus olabilir itinayla ederiz malum:lepi:

Tepki almaktan korktuğu için evliyim yazmıştır canım..

birakalimda lale aciklasin , soylediklerinde cok mantikli bu arada kaydirigubbakcemile5

çok mutsuzum ne yapmam gerekıyor hıc bılmıyorum en guzel zamanlarım onunla gecti cok alıstım ona cok sey yasadık paylastık bı suru anımız var ama suan tanıyamıyorum onu sankı o efendı mahcup asık cocuk gıttı yerıne sınırlı agrafıs bencıl bı adam geldı hıc ıyı degılım butun hayatımı onun üzerıne kurdum bı suru planlarımız vardı evımızın cogu esyasını bıle almıstık bınbır hayalle suan ayrılıgı dusunemıyorum bile onsuz bı hayatı ınsan cogu seye alısıyor belkı zamanla ama emınım onsuz olsamda hep eksık yasarım daıma aklımın bı kosesınde kalır unutamam asla ama evlensemde böyle dewam ederse mutlu olamam cok caresızım çoooooooooooooooooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…