çok üzüldümm ne olurr dinle beniiii :):) hayal ürünün ne olduğu ortada pardon belki arkadaşı olabilirsin sende olamassın lale34 yada arkadaşı nasılsa 2 kişibirden kullanıyo bu ncki hee barada sonradan yazı düzeltmeyle inana olmuyor nasılsa baştan beri biliyoruz neler yazıp silindiğini lalecim yada arkadaşı herneyse ..
yahu arkadaslar kızı bı dınleyın ya belkı de dogrudur aynı pcyı kullanıyormus belkı anlaşılacak yazdıkları ..neden bu kadar onyargılısınız her seyın ustune dusuosunuz hafıye gıbı ..ıhtıyacı olana akıl ısteyene akıl verırsınız sonra ne bu yok efendım sen su su mesajı yazmıssın da yok 12 mesajın var da ..
amaaaann sorun yardımcı olmamak ıse yazmayın bır sey olsun bıtsın kalp kırmaya ne gerek var mubarek ramazan ayında ..hayır gercekten tanımadıgınız bırısı samımı olarak bunları yasıyor sa ve sızede ah ederse tutmasından korkarım dua kapılarının acık oldugu bu gunlerde .
herkese sevgıler
yahu arkadaslar kızı bı dınleyın ya belkı de dogrudur aynı pcyı kullanıyormus belkı anlaşılacak yazdıkları ..neden bu kadar onyargılısınız her seyın ustune dusuosunuz hafıye gıbı ..ıhtıyacı olana akıl ısteyene akıl verırsınız sonra ne bu yok efendım sen su su mesajı yazmıssın da yok 12 mesajın var da ..
amaaaann sorun yardımcı olmamak ıse yazmayın bır sey olsun bıtsın kalp kırmaya ne gerek var mubarek ramazan ayında ..hayır gercekten tanımadıgınız bırısı samımı olarak bunları yasıyor sa ve sızede ah ederse tutmasından korkarım dua kapılarının acık oldugu bu gunlerde .
herkese sevgıler
istediğim yere yazarım lalecim... herşeyi göze alarak konnunu açsaydın, seni pofpoflicak değilim istediğin yorumuda yapıcak değilim hadiii sana iyi ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrr
aynı fikirdeyim.aslında sitenin kurallarındada var bu konu dışında yorum yapmamak gerekiyo.ne gerek var evli ya da bekar yazmış karşımızda kişi bütün soruları tek tek cevaplıyor işte hala kurcalayıpta kalp kırmaya gerek yok...
lalecim erkekler çoğunlukla askerde değişiyorlar yanlızlık,yaşadığı yerden ailesinden sevdiğinden ayrılmak duygusal anlamda değiştiriyo onları.Sen nişanlına tatlı bi dille ne kadar üzüldüğünü anlatmaya çalış ama kendini yıpratma emin ol ki geçici bi durum :1hug:
bende nişanlıyım canım ve benımde nısanlım askerde ınan bana askerde erkeklerın psıkolojısı tamamen degısıyor bizim aramızda bı problem olmadıgı halde sebepsız yere tartısıyoruz cogu zaman bence bıraz zaman ver bekle bakalım aynı sekılde devam edecek mi hep mı böyleydı bu adam yanı askere gıtmeden öncedemi?
ben bastan sona kadar okudum lalenın mesajlarını ilk basta yadırgasamda daha sonra acıklamaları bana oldukca mantıklı geldı ve gerceklerı soyledıgıne ınanıyorum bence kızın sorunlarına yardımcı olmaya calısın bagızı arkadaslar o kadar uzatmıskı kızı cıleden cıkarmıslar bellı neyse canım takma sen onları bak burda sana yardımcı olmaya calısan baska arkadaslarda var bende nişanlı oldugum ıcın gayet ıyı anlıyorum seni....
ilişkini gözden geçir daha öncede sorunlar yaşamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?