Yorum lütfen.....

inan senden umudu kestim anlatıyorum anlayamıyorsun buda bi rahatsızlık olsa gerek...neyse sen inanmak istedigine inanabilirsin sana diyorum rahatsız oldun sanırım yorum yapmak zorunda degilsin ama sen nasıl bi yüzsüzlükse bu hala yazıyorsun hem rahatsız oluyorsun hem yazıyorsun bak buda bi çelişki:)))

istediğim yere yazarım lalecim... herşeyi göze alarak konnunu açsaydın, seni pofpoflicak değilim istediğin yorumuda yapıcak değilim hadiii sana iyi ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrr

yahu arkadaslar kızı bı dınleyın ya belkı de dogrudur aynı pcyı kullanıyormus belkı anlaşılacak yazdıkları ..neden bu kadar onyargılısınız her seyın ustune dusuosunuz hafıye gıbı ..ıhtıyacı olana akıl ısteyene akıl verırsınız sonra ne bu yok efendım sen su su mesajı yazmıssın da yok 12 mesajın var da ..
amaaaann sorun yardımcı olmamak ıse yazmayın bır sey olsun bıtsın kalp kırmaya ne gerek var mubarek ramazan ayında ..hayır gercekten tanımadıgınız bırısı samımı olarak bunları yasıyor sa ve sızede ah ederse tutmasından korkarım dua kapılarının acık oldugu bu gunlerde .
herkese sevgıler

çok tuhafff diğer konunda hamılelık belırtılerıne açmıssınn evlıyım demıssınnn bi karar ver

merhaba arkadaşlar 2 aylık evliyim eşimle ilişkiye kondom kullanmadan girdik yani dışarı boşaldı ara ara kondom kullandı ama genelde kullanmadı bu ay adet oldum amaaa inanılmaz bi migde bulantısı kusma var bagızılarıda hamileyken adet olabiliyormus falan cıldırmak üzereyim bebek düşünmüyoruz hamile kalmıs olabilirmiyim ne olur bişiler söyleyin

birde boyle bi yazı yazmış arkadaşş

ahh susu ajanlık yapma sanada fırça kayar yoksaa :)) oo arkadaşıymış:))

çok teşekkür teşekkür ederim beni anladıgın ve şu zor zamanımda yardımcı oldugun için bagızı arkadaşlar lay lay lom olsun diye yada sadece ortamda dikkat çekmek için konusuyorlar insanların ne durumda yada ne şartta oldukları çok önemli degil onlar için tekrar çok teşekkür ederim gercekten anlattıklarım dogru 1 kişi bile inanması yeterdi benim için tekrar sagol

lale senin böyle bir yazın meydana çıkınca arkadaşlar doğal olarak çelişkiye düşmüşler,sonuçta 2 kişinin tek bir üyelikten girdiğini bilemez kimse,açıklamanı yaptın sende,isteyen inanır isteyen inanmaz,arkadaşları yadırgamayerimsenibensen sorununa dön bence,karşılıklı mesajlaşamaya dönmesinyerimsenibensen sana gelen yorumlara yoğunlaşgamyoncuiremsu

aynı fikirdeyim.aslında sitenin kurallarındada var bu konu dışında yorum yapmamak gerekiyo.ne gerek var evli ya da bekar yazmış karşımızda kişi bütün soruları tek tek cevaplıyor işte hala kurcalayıpta kalp kırmaya gerek yok...

lalecim erkekler çoğunlukla askerde değişiyorlar yanlızlık,yaşadığı yerden ailesinden sevdiğinden ayrılmak duygusal anlamda değiştiriyo onları.Sen nişanlına tatlı bi dille ne kadar üzüldüğünü anlatmaya çalış ama kendini yıpratma emin ol ki geçici bi durum :1hug:

bende nişanlıyım canım ve benımde nısanlım askerde ınan bana askerde erkeklerın psıkolojısı tamamen degısıyor bizim aramızda bı problem olmadıgı halde sebepsız yere tartısıyoruz cogu zaman bence bıraz zaman ver bekle bakalım aynı sekılde devam edecek mi hep mı böyleydı bu adam yanı askere gıtmeden öncedemi?

ben bastan sona kadar okudum lalenın mesajlarını ilk basta yadırgasamda daha sonra acıklamaları bana oldukca mantıklı geldı ve gerceklerı soyledıgıne ınanıyorum bence kızın sorunlarına yardımcı olmaya calısın bagızı arkadaslar o kadar uzatmıskı kızı cıleden cıkarmıslar bellı neyse canım takma sen onları bak burda sana yardımcı olmaya calısan baska arkadaslarda var bende nişanlı oldugum ıcın gayet ıyı anlıyorum seni....

istediğim yere yazarım lalecim... herşeyi göze alarak konnunu açsaydın, seni pofpoflicak değilim istediğin yorumuda yapıcak değilim hadiii sana iyi ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrr

inan bu sana verdıgım son cvp yazdıklarından belli cocuk gibi inatlasıyorsun resmen yok yazarım yok şunu söylerım bunu söylemem sana artık bişeylerin dogrulugunu anlatma ihtiyacı bile duymuyorum çünki biliyorum ki karsımdaki insanın ilkokul cocugundan bi farkı yok çünki yazısmalarından belli ilkokul cocugu ile aynı seviyedesin zeka bakımından....aynı dili konusamayız seninle mübarek günlerde kalbini kırmak istemiyorum ama kocaman kızsın utanmalısın kendinden neden hala kendini dogrulamaya diger arkadaslarınada dogrulatmaya calısıyorsun ne kadar ciddiye almıssın bu konuyu hayret ediyorum sana....dedigim gibi sana bi daha cevap yazmayacagım cünki seni ciddiye almıyorum yardımcı olmak isteyen arkadaslar var onların dediklerini dikkate alıyorum sagolsunlar....lütfen polemige girmek istemiyorum çunki mübarek ramazan ayındayız hiç yoktan sinirlerime hakim olamayıp sana cevap yazıyorum çocu zaman istemedigim şeyleri yazmaya mecbur bırakıyorsun beni yinede kimsenin kalbini kırıp günaha girmek istemiyorum sen nasıl inanmak istiyorsan inanabilirsin sanada iyi ramazanlar.

sagol arkadasım evet tek tek cevapladım ama arkadas niyeyse inat etti kendini haklı cıkartmak konuyu geyik muhabbetine döndürmek için inanmak istemiyor.
haklısın onun askerde oldugunu cogu zaman unutuyorum hep ilgi alaka bekliyorum dedıklerını uygulayacagım cok sagol inan içim rahatladı umarım gecıcı bı durumdur...

askere gıtmeden önce böyle degıldı yani bu kadar degildi bizim dügün uzadı o yüzdende birbirimize sardık resmen bi dönem ayrılmak istedim ondan askere gitmeden önce şimdi takmıs onu kafasına sen ayrılmayı istedin nasıl düşündün bunu sürekli üzerime geliyor bu sebepten kıskanclıkları hat safhada yanlız cıkma dısarı bakan olursa sacmalayıp duruyor off offf böyle işte

sagol canım anladıgın için acıklamalarımı dikkate alıp bastan sona kadar okuyup öyle degerlendirdigin ve yardımcı olmaya calıstıgın için ayrıca çooooook teşekkür ederim iyiki varsınız konusabılecegım kimse yok bu konuları burdan yardım istedim bagızı arkadaslar direk önyargı ile yaklaşıp beni anlamak istemediler evet sagolun sizin gibi duyarlı arkadaslarda çıktı a.s.
digerlerini dikkate almıyorum zaten yok sayıyorum.....benım mesajım yerıne ulaşmıs ki yardımcı olmaya çalısıyorsunuz tekrar sagol

ilişkini gözden geçir daha öncede sorunlar yaşamışsın

ilişkimi gözden gecırdıgım zaman ıkımızde bı cok fedakarlık yaptık cok ıyı gunlerımız oldu kötü günlerimizde oldu tabı ama hep yanımda oldu destek oldu bana bagızı problemler yasadım el ele atlattık cogunu yani iyi günlerin hatrına ayrılmak ıstemıyorum herseyın eskısı gıbı olacagını düzelecegını umut edıyorum sanırım her ilişkide inişler ve cıkıslar fırtınalı anlar yasanır öle degil mi?

Askerdeymıs kendısı alttan alman gerek .askerlık gorevını hzuurlu yapmasını sağlaman gerek sen eger ona orada huzur verırsen emin ol ki o şu anda sana yaptıklarına çok pişman olacak ve dondukten sonra sana olan sevgısı ve güvenı daha yüksek olacaktır .
Ona huzur vermen gerek gereksız boş tartısmalara gırmemelısın arkadasım.
Askere gıden bı çok arkadasımın sözlüleri nişanlıları oldu ve orada kı psikolojinin çok farklı oldugunu ve yalnızca birlikte oldukları kişiden her şeye ragmen destek bekledıklerını ve bu oldugunda orada çok huzurlu olduklarını söylüyorlardı . şu anda çoğu evli ve çokta mutlular .. ve bır kaçı bunun onlar için sevgilerinin sınavı oldugunu bıle soyluyorlardı ..
sen bıraz sabıırlı olup alttan al herseyı boyle silip atma :))
kendinede kuruntu yapma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…