yorum sizde...

birde ' sen bu gidişle evlenemezsin' falan demiş ya aayy harbi asalak yaa.. gülesim geldi bu lafına.

kendi nasıl evlenecek acaba hödük :47:

çok sinirlendim :26:

birde ' sen bu gidişle evlenemezsin' falan demiş ya aayy harbi asalak yaa.. gülesim geldi bu lafına.

kendi nasıl evlenecek acaba hödük :47:

çok sinirlendim :26:

evlensende kapının önüne koyar seni kocan dedi. bak bak lafa bak kapının önüne koyacakmış kocam beni. değerli vakitlerimi şöyle insanlara harcıyorum ya yazık walla ya bana.

ya doğru söylüyorsunuz da hırsım geçmedi bir türlü iyice yerin dibine sokasım war. çiçek göndereyim içine önceki buluşmamızın çay parasını birde bir paket çay göndereyim diyorum yanında bide görgü kurallarını anlatan bir kitap. masa da rezil oldum ama cidden o yüzden çok incildim hırsımı alamıyorum bir türlü. yanımda sadece yol parası var demeye mecbur etti beni ben çok utandım yerin dibine girdim o da girsin. tamam bencede her zaman erkek ödememeli ama dedim ki ilk buluşmalarda erkek öder ben ödemeye kalksamda ayıp olur deyip sadece yol parası ile çıktım gittim.

Sen niye utanıyorsun ki utanması gereken o sanki yıllardır süre gelen ilişkiniz varmış gibi hareket etmiş öyle olsa tamam bir şey değil her zaman erkek ödememeli ama bu yaptığı odunluk değil ağaçlık o derece işte. Hiç bir şey yapma bence bırak ne hali var ise görsün terbiyesi herif.

Ya o densizlikte bir adamı kendine güldürürsün başka da bir şey olmaz yaptığın ile ders mi alcak pişmanlık mı duyacak ? Aksine zevk alır karaktersiz sana abuk sabuk dönüş yapar daha çok moralin bozulur.

size şöyle bir örnek vereyim. Bunu birebir kuzenim yaşadı!

kuzenim kendi ayakları üstünde duran işi gücü yerınde parası cebinde kendi parasıyla aldıgı arabası olan kimseye muhtaç olmayan bir kız.

biri ile tanışmaya yemeğe gidiyor. çocuk kalkarken adisyonu almıyor (kuzenimde çok uyanıktır.) bi çocuga bakıyor bi adisyona bakıyor çocukta buna bakıyor neyse kuzeim adisyonu alıyor çocuk almayınca. kasaya gidiyor, kasiyer soruyor siz mi ödicesiniz kuzenımle çocuk yanyana duruyor. kuzenimde adam benim,tabiki ben ödicem diyor. çocuğa kal geliyor. yanyana duran adama el sallıyor hadi sana gülegüle diyor. kuzenim hesbı ödüyor.çocuk daha ayıkamamışken. hadi sana eyvallah diyor. :)

birebir yaşanmış gerçek bir hikayedir :) umarım ders almışsındır.

Kuzeninin cevabı çok iyi yaa.. :9: :9: :9:
karşısındaki ders alır mı bilinmez.. :ssz: Demek ki bu cinslerden baya varmış.. :ssz:

hayret valla yaa çayın parasını şimdiden hesap eden yarın öbürgün yediğini içtiğini hesap eder
yolver gitsin tatlım

okurken şok oldum.. yuhhh ayı dedim içimden
arkana bıle bakma boyle bır adam için...çok sınırlendım çokk:47:

Benim başıma böyle bişey gelse bir daha aslaaa o adamlar görüşmem asla. Bir kez bana görüştüğüm biri bozuklarımızı birleştrip hesabı ödeyelim demişti :) o adamı son görüşüm oldu. Bir daha ne telefonuna baktım ne de görüştüm. Öyle bi adama açıklama dahi yapmam. Elbette herzaman parayı erkek öder diye birşey yok. Ama bir adam ikinci buluşmada böyle bir kabalık yapıyorsa bu adam çok pintidir bana göre. Ama her defasında hesabı ödeme işini erkeğe bırakmakta hoş gelmiyor bana. Yani kadında elini cebine atmalı. Biz hayat müşterek demiyormuyuz :) Ama ilk buluşmalarda erkek centilmenliği elden bırakmamalı bence

Sen niye utanıyorsun ki utanması gereken o sanki yıllardır süre gelen ilişkiniz varmış gibi hareket etmiş öyle olsa tamam bir şey değil her zaman erkek ödememeli ama bu yaptığı odunluk değil ağaçlık o derece işte. Hiç bir şey yapma bence bırak ne hali var ise görsün terbiyesi herif.

Ya o densizlikte bir adamı kendine güldürürsün başka da bir şey olmaz yaptığın ile ders mi alcak pişmanlık mı duyacak ? Aksine zevk alır karaktersiz sana abuk sabuk dönüş yapar daha çok moralin bozulur.

doğru söylüyorsunuz walla bişey demicem ya adama hakaret etsem iltifat olarak Algılar. bu arada buradaki yorumları okumuş. mesaj atmış küfür yazmış bana. bende tşk ederim iltifat ediyorsun dedim bişey demedim bi daha.

şerefsiz demiş bana ya adama bak ya şerefsiz yazmış Allah ım sen sabır ver ya nasıl bir pislikmiş bu ya nasıl birine çattım ben böyle.

yani demek istediğim adama sinir oldunuz anlıorum ama sanki cok dusunuorsunuz bunun uzerıne. cicek mi yollasam falan da yazmısınız bi yere.
adama ders vermeye calısacagına, kendi hayatına bak. bi dahakı sefere böle yabani erkekler denk geldiğinde bas tekmeyi gitsin. =).

ceyren boşver adam bambaşka bir kafaya sahip, kafası güzel... hiç takma ya, naparsa yapsın...

tabii, sinirlenmesi normal şok yaşamıştır o,iyi olmuş okuması, görmüştür "gerçek"leri :13:

Son düzenleme:
yani demek istediğim adama sinir oldunuz anlıorum ama sanki cok dusunuorsunuz bunun uzerıne. cicek mi yollasam falan da yazmısınız bi yere.
adama ders vermeye calısacagına, kendi hayatına bak. bi dahakı sefere böle yabani erkekler denk geldiğinde bas tekmeyi gitsin. =).

işte benim de huyum pis gelemiyorum böyle şeylere bu düşünmek değil sinir olmaktır ve ben çok sinir oldum hala mesajlar atıyor. şerefsiz demiş s...r git demiş gelde delirme zor sabrediyorum walla

işte benim de huyum pis gelemiyorum böyle şeylere bu düşünmek değil sinir olmaktır ve ben çok sinir oldum hala mesajlar atıyor. şerefsiz demiş s...r git demiş gelde delirme zor sabrediyorum walla

savcılığa ver sesi kesilir paşamızım

ceyren boşver adam bambaşka bir kafaya sahip, kafası güzel... hiç takma ya, naparsa yapsın...

tabii, sinirlenmesi normal şok yaşamıştır o,iyi olmuş okuması, görmüştür "gerçek"leri :13:

ya doğru söylüyorsunuz da attığı mesajları bir görseniz çığrından çıkardı olayı küfür ediyor tehtit ediyor çıldırcam ya walla. ben de takmamak istiyorum ama benimde pis huyum işte bana herşeyi yapsınlar takmam ama bu tarz şeylere deli oluyorum işte..

Back
X