Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde ' sen bu gidişle evlenemezsin' falan demiş ya aayy harbi asalak yaa.. gülesim geldi bu lafına.
kendi nasıl evlenecek acaba hödük
çok sinirlendim :26:
ya doğru söylüyorsunuz da hırsım geçmedi bir türlü iyice yerin dibine sokasım war. çiçek göndereyim içine önceki buluşmamızın çay parasını birde bir paket çay göndereyim diyorum yanında bide görgü kurallarını anlatan bir kitap. masa da rezil oldum ama cidden o yüzden çok incildim hırsımı alamıyorum bir türlü. yanımda sadece yol parası var demeye mecbur etti beni ben çok utandım yerin dibine girdim o da girsin. tamam bencede her zaman erkek ödememeli ama dedim ki ilk buluşmalarda erkek öder ben ödemeye kalksamda ayıp olur deyip sadece yol parası ile çıktım gittim.
size şöyle bir örnek vereyim. Bunu birebir kuzenim yaşadı!
kuzenim kendi ayakları üstünde duran işi gücü yerınde parası cebinde kendi parasıyla aldıgı arabası olan kimseye muhtaç olmayan bir kız.
biri ile tanışmaya yemeğe gidiyor. çocuk kalkarken adisyonu almıyor (kuzenimde çok uyanıktır.) bi çocuga bakıyor bi adisyona bakıyor çocukta buna bakıyor neyse kuzeim adisyonu alıyor çocuk almayınca. kasaya gidiyor, kasiyer soruyor siz mi ödicesiniz kuzenımle çocuk yanyana duruyor. kuzenimde adam benim,tabiki ben ödicem diyor. çocuğa kal geliyor. yanyana duran adama el sallıyor hadi sana gülegüle diyor. kuzenim hesbı ödüyor.çocuk daha ayıkamamışken. hadi sana eyvallah diyor. :)
birebir yaşanmış gerçek bir hikayedir :) umarım ders almışsındır.
Sen niye utanıyorsun ki utanması gereken o sanki yıllardır süre gelen ilişkiniz varmış gibi hareket etmiş öyle olsa tamam bir şey değil her zaman erkek ödememeli ama bu yaptığı odunluk değil ağaçlık o derece işte. Hiç bir şey yapma bence bırak ne hali var ise görsün terbiyesi herif.
Ya o densizlikte bir adamı kendine güldürürsün başka da bir şey olmaz yaptığın ile ders mi alcak pişmanlık mı duyacak ? Aksine zevk alır karaktersiz sana abuk sabuk dönüş yapar daha çok moralin bozulur.
hala ordamısın kıs sen =)
yani demek istediğim adama sinir oldunuz anlıorum ama sanki cok dusunuorsunuz bunun uzerıne. cicek mi yollasam falan da yazmısınız bi yere.
adama ders vermeye calısacagına, kendi hayatına bak. bi dahakı sefere böle yabani erkekler denk geldiğinde bas tekmeyi gitsin. =).
işte benim de huyum pis gelemiyorum böyle şeylere bu düşünmek değil sinir olmaktır ve ben çok sinir oldum hala mesajlar atıyor. şerefsiz demiş s...r git demiş gelde delirme zor sabrediyorum walla
ceyren boşver adam bambaşka bir kafaya sahip, kafası güzel... hiç takma ya, naparsa yapsın...
tabii, sinirlenmesi normal şok yaşamıştır o,iyi olmuş okuması, görmüştür "gerçek"leri :13: