- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Bende maalesefHer gün bu foruma bir daha girmicem diyorum her girdiğimde de yeni bir cins insan türü ile tanışıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende maalesefHer gün bu foruma bir daha girmicem diyorum her girdiğimde de yeni bir cins insan türü ile tanışıyorum.
Küfür ediyorum benEşine oHaaaaa ve çüşşşş diyesim geldi. Ne alaka arkadaş!!!!!!
Eşinizin de ondan kalır yanı yok hatta ona bu fırsatı veren eşiniz en büyük suçlu üzgünüm ama. Çok üzücü bir durum ve katlanıcak bir şey cidden değil. Burda insanlar evine karışan kv ye, anneye vs katlanamazken, böyle dış kapının mandalı bile olamayacak bir insan sizin hayatınızı yönetiyorRuh sağlığı bozuk uzmanı
Dünya dHer gün bu foruma bir daha girmicem diyorum her girdiğimde de yeni bir cins insan türü ile tanışıyorum.
Eşimin zaten bütün suç o izin vermese kadın hayatıma müdahale edemez kiEşinizin de ondan kalır yanı yok hatta ona bu fırsatı veren eşiniz en büyük suçlu üzgünüm ama. Çok üzücü bir durum ve katlanıcak bir şey cidden değil. Burda insanlar evine karışan kv ye, anneye vs katlanamazken, böyle dış kapının mandalı bile olamayacak bir insan sizin hayatınızı yönetiyor
Attığı mesajları VS silmiyorum zatenElinizde delil olsun ayrılacaksanız. Mesaj olarak yazın bütün bunları o da bunu kabul edecek şekilde cevap vermiş olsun. Hiç değilse tazminat vs alırken sıkıntı yaşamayın
Hayatta her türlü cinsten yaratık var buda böyleBende maalesef
Ekran görüntüsü de alıp dosyalayın ne olur ne olmazAttığı mesajları VS silmiyorum zaten
Nasıl sınır çiziyorsunuz? Delilleri topluyormuşsunuz sanırım, aynen devam edin. Sonra da basın tekmeyi. İnsan eşiyle hayatı paylaşır, elalemin kadınıyla paylaşıyorsa, sizinle evli olmasının amacı ne? Sadece aynı evi ve yatağı paylaşmak değildir ki evlilik. Terbiyesiz herif.Bir ara çok kavga ettik bıraktı şimdiler de tekrar devm dedi bende sınırımı çiziyorum
Ekran görüntüsü de alıp dosyalayın ne olur ne olmaz
Kadınla telefonla neden konuşsun ki zaten dip dibe çalışıyorlar haftanın 6 günüKonu sahibi hiç kadınla olan mesajlaşmalarına bakıyor musunuz? Telefon dökümüne veya?
Her türlü pislik konuşulacak kadar vakitleri de var maşallahKadınla telefonla neden konuşsun ki zaten dip dibe çalışıyorlar haftanın 6 günü
Acaba evde bu konuyla alakalı kavga ettiğinizi eşiniz anında haber veriyor mu onu merak ettim. Hiç bakmasıysanız bir bakın bence.Kadınla telefonla neden konuşsun ki zaten dip dibe çalışıyorlar haftanın 6 günü