Yorum sizin

kadının o parayı yemediği ne malum eşinize bişey olsa size vereceği ne malum ya da çok sıkışık olduğunuzda verecek mi? bana öyle bi para verilmedi demesi yeterli kanıtta yoksa geçmiş olsun bir bardak soğuk su içersiniz.

Çok şaşkınım hiç akrabalık bağı bile yokmuş kaldı ki bi bağ bile olsa ne alaka kimi ilgilendirir evin içi. Ablacım inşallah kötü şeyler çıkmaz cidden canı gönülden diledim bunu..
Teşekkür ederim dileğin için.. Dün eşim ile sakince konuştum bak böyleyken böyle olur sana 1 ay müddet dedim karışmıcam ama bir bakmışsın ben yokum falan dedim bayağı şeyler konuştuk 360 derece döndü yanlız hemen inanmam zaten biraz süre geçmesi lazım parayı da getirdi elime verdi

kadının o parayı yemediği ne malum eşinize bişey olsa size vereceği ne malum ya da çok sıkışık olduğunuzda verecek mi? bana öyle bi para verilmedi demesi yeterli kanıtta yoksa geçmiş olsun bir bardak soğuk su içersiniz.
O soğuk suyu ben kadına içiricem parayı aldırdım zaten

Sizce normal mi eşinizin evinin birikimini başka bir kadında biriktirmesi. Hadi kadın anormal bence kocanız daha anormal. Bu çok ciddi bir ayrılık sebebi .kadının kocasına söyleyin sizi tutan ne .ne kadar saçma şeyler bunlar
Tam anlamı ile hemen ya tamam ayağına yatmasam da sakince konuştum bişiler olacak gibi ama işte orada çalıştığı sürece olmaz

Teşekkür ederim dileğin için.. Dün eşim ile sakince konuştum bak böyleyken böyle olur sana 1 ay müddet dedim karışmıcam ama bir bakmışsın ben yokum falan dedim bayağı şeyler konuştuk 360 derece döndü yanlız hemen inanmam zaten biraz süre geçmesi lazım parayı da getirdi elime verdi

Böyle kötü, pis düşünceli kadınlar var gerçekten, sen kendini o kadına göster abla meydanı boş buldum sanmasın eşinden de elini eteğini çekme ciddiyetini görsün. Böyle şeyler çok duyuyoruz bu tip kadınlar laf cambazı gibi eşinizi epey bir kandırmış aklına girmiş yaptığını doğru zannediyor. Sevindim, aklı başına gelir böyle böyle eşinizin inşallah. Rica ederim.

Bu kadar kolay mı oldu. Eee şimdiye kadar neden bekledin daha önce konuşsaydın. O 360 derece döndüyse aynen devam edecektir.180 derece dönmesini sağla.

Merhabalar benim bir derdim var eşim ile.. Abartıyor muyum yorum sizlerin.. Eşim 4 yıldır bir firmada çalışıyor ve 40 yaşlarında bir kadın ile beraber kadın evli bir çocuklu eşim evimizde olan biteni anlatmakla kalmıyor akıl alıyor ve ona göre devam ediyor.. Para birikimi yapılacaksa bu kadında kalıyor herhangi kararlar bu kadının keyfine göre alınıyor yeri geliyor huzursuzluk çıkıyor sizce bu durum ne kadar normal
HİÇ normal değil. Hayır 40 yaş öyle çok yaşlı da değil . Bence otururun eşinizle enine boyuna kavga edin senin kendi aklın yok mu elin kadınından akıl alıyorsun diye sağlam tartışın. Ve diyinki ya benim de 40 yaşlarında bi adamı akıl hocam olarak sohbet muhabbet her şeyimi anlatmama dediklerini yapmama izin verirsin ya da başka iş bul
Yada ayrılalım a kadar götür. Bunu da fıtı fıtı koşarak kadına sormaz herhalde.. tövbe yarabbim neler duyuyoruz her gün.. evlenmeye korkar oldum

Böyle kötü, pis düşünceli kadınlar var gerçekten, sen kendini o kadına göster abla meydanı boş buldum sanmasın eşinden de elini eteğini çekme ciddiyetini görsün. Böyle şeyler çok duyuyoruz bu tip kadınlar laf cambazı gibi eşinizi epey bir kandırmış aklına girmiş yaptığını doğru zannediyor. Sevindim, aklı başına gelir böyle böyle eşinizin inşallah. Rica ederim.
Tek umudum bu aklı başına gelmesi umarım gelir

Back
X