Ne faturası bu 6 aydır doğalgaz mı.
Nasıl kesmediler şimdiye kadar.
Hiç mi uyarı gelmedi size.
Sağlıkla doğruun bebeğinizi de.
Can sıkıcı bir durum kayınvalidenizin düşüncesizliği ama tanıyorsunuz işte onları.
Temkinli olmanız gerekiyordu.
Evine girenle de ilgilenmeyin herkesin geliri kendine.
Mutsuz etmeyin boşyere kendinizi..
hamilesin moralini bozmak istemem ama ben evli insanların yok kv yardım etmedi yok annem yardım etmedi serzenişlerini anlamıyorum, evlenmenin anlamı nedir, biz artık olduk piştik kendi evimizi kurmak istiyoruz demektir değilmi, bu durumda kimse benim evimi finanse etmek zorunda değil gerekirse iki eşte çalışsın baksınlar evlerine çocuklarına, anne baba bi oh demesin mi ömrü billah çocuklarıyla mı uğraşsınlar
arkadasim senın okudugundan anladıgın bumu ben yardım etmemesinden zaten mutluyum...su durum icin insanda bıraz dusunce olmazmi dogum olacak bu faturu ortak oda kullanıyor bu elektırıgı...
ben sadece kayınvalideni kastetmedim annenin de böyle bi zorunluluğu yok, elektrik konusunda diyebileceğim bişey yok ödeyecek olsalar öderlerdi zaten
hamilesin moralini bozmak istemem ama ben evli insanların yok kv yardım etmedi yok annem yardım etmedi serzenişlerini anlamıyorum, evlenmenin anlamı nedir, biz artık olduk piştik kendi evimizi kurmak istiyoruz demektir değilmi, bu durumda kimse benim evimi finanse etmek zorunda değil gerekirse iki eşte çalışsın baksınlar evlerine çocuklarına, anne baba bi oh demesin mi ömrü billah çocuklarıyla mı uğraşsınlar
iyide 6 aydir nerdeyse yaz mevsimindeyiz ne dogalgaziymis bu??
sen kendini dusunmezsen kimse dusunmez..3-5 kurusun varsada onuda bebegin icin sakla illaki lazim olacak benden soylemesi...iyice anladimki gercekten insanlar 5 kurusun hesabini yapiyor ya o insana dokunuyor..beklemediklerinden kazik yiyorsun...bu yuzden kendini ve aileni cocugunu dusun...gerisini bos ver..insanlardan ince dusunceyi ise hic bekleme...inan cok yipranirsin.
valla aynı şeyleri yazcaktım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?