Yorum yapar mısınız?

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Biriyle görüşmüştüm arkadaşım vasıtasıyla ama annemlerde biliyordu. Ben bir defa görüştüm beğenmedim hiç içim ısınmadı ve tekrar görüşmeyi istemiyorum. Ama annemler bir daha görüş ilk başta kimse bir şey anlamaz diyip duruyor. Kimsenin hatrı için görüşmek konuşmak ve kimseyi umutlandırmak istemiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız?

Istemiyorsam konuşmam ben bir kere beğenmedimse istediği kadar konuşalım fikrim değişmez.

Kendimden emin değilsem bir kere daha görüşürdüm. Ama ben kesinlikle isinmadim, istemiyorum asla dersem gorusmezdim sanirim.

Ben olsa anneme soylerim istemiyorum zorla mi die sizin demenizle olacak is deil derdim sonucta sizin hayatiniz kimse icin evlenemezsiniz ya.

Yani 2.kez görüşüp kesin kararını verip yüz yüze de bitirebilirsiniz, sonradan aklın kalacağına görüş derim ben..

Gönülsüz it, davara hayır etmez

Biraz ağır bir tabir ama benim içimden ne zaman bir sey gelmese bu deyimi kullanıyorum.

Biriyle görüşmüştüm arkadaşım vasıtasıyla ama annemlerde biliyordu. Ben bir defa görüştüm beğenmedim hiç içim ısınmadı ve tekrar görüşmeyi istemiyorum. Ama annemler bir daha görüş ilk başta kimse bir şey anlamaz diyip duruyor. Kimsenin hatrı için görüşmek konuşmak ve kimseyi umutlandırmak istemiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız?
Hayir sakin ailen istiyor diye gorusme.. sonucta isinamamissin.. zaten basta isinamayan sonradan isinamiyor..

Bence

İğrendin hiç içinin alma ihtimali yoksa görüşme.

Begeni hissetmedim ya da nötr. Bi kez daha görüşebilirsin

bunu baskıcı bir tavırla mı söylediler size yoksa iyimser bir yaklaşımla mı ?
ailenizin genel olarak evlenmenizle ilgili yoğun bir istekle var mı ?

İlk anda ısınanlar da sonradan pişman olabiliyor , burda bu kadar boşanma konusu neden var , eşim değişti vs. Evlilikten ne beklediğini biliyor musun? Sadece aşk romantizm hayali kuruyorsan yanlış seçim yapabilirsin.
Adamı tanımadan kestirip atma bence.
Ama fiziksel olarak itici geldiyse zaten olmaz o zaman görüşme tabi.

Hayır yok hatta birçok kişiyle kendileri istemedi görüşmemi. İyimser ve yumuşak bir dille söylediler

o zaman iyimser bir şekilde yada belki kendilerince bazı şeylere artı puan verdikleri için denemenizi istiyorlardır.
ben de yıllar önce böyle birşey yaşadım. ilkinde hiç elektrik almadığımı söylediğim halde bir kerede karar verilmez diye diye konuşup durmuşlardı. 2. görüşmede de sonuç değişmedi. ki zaten fikrim sabitti ben sadece değişmediğimi somut şekilde görmeleri için 2. kez görüştüm. sonrasında ısrar etmediler.

İlk anda ısınanlar da sonradan pişman olabiliyor , burda bu kadar boşanma konusu neden var , eşim değişti vs. Evlilikten ne beklediğini biliyor musun? Sadece aşk romantizm hayali kuruyorsan yanlış seçim yapabilirsin.
Adamı tanımadan kestirip atma bence.
Ama fiziksel olarak itici geldiyse zaten olmaz o zaman görüşme tabi.
Aslında ben sadece fiziksel olarak düşünmüyor değilim. İlk görüşte bir şeyler hissedilmesi gerektiğini de savunmuyorum. Zevkleri, hobileri vs. Bunlarda benden çok farklı

Back
X