yorum yaparsanız sevinirim

Karşı komşuyla camlar karşılıklı olmaz ki sizin evin içini nasıl görüyor. Yoksa o da mı gece sizin evde dolaşıyormuş:53:

Karşı apartmandaki komşuymuş yanlış okumuşum! konu sahibi ciddiye almadı yorumlarımızı bari ben kendime cevap vereyim:52:
yorum yaparsanız sevirim diye başlık açmış yorum yaptık ya sevindi gitti demek ki:52:

amanın çok ilginç....
ya kadın yanılıyo çok fena..
yada sizin evde bişeyler oluyo....
inşallah kadın yanlış görüyodur...

bayanlar benimki dert değil aslında sormak istediğim bişey var bizim karşı apartmandaki komşu son bir haftadır geceleri bizim evde başı örtülü bir kadın gördğünü söyluyormuş ama bizim evde öyle biri yaşamıyor annemde yanlış görmüşündür dediği zaman yok kesinlikle gördüm hem de bir kaç kere demiş.bunun ne olduğu hakkında bir fikriniz var mı?

Secenekler arasında,

1 baban eve kadın attı
2 komsunuz sızı kıskanıyor
3 evden cıkararıtp sızın huzurunuzu bozarak sızı rahatsız etmek ıstıyor
4 baska yöne bakıp sızın ev sanıyor
5 gozlerı ıyı gormuyo olabılır
6 manyak :):54:

bzm mahalledekı marketcıde bı sabah ıse gderken bna dedıkı senın annen neden sabah erken asagı dogru gdıyordu
ben hyr annem o saatte dısarı cıkmaz dıyorum adam ısrarla yok annendı dıyo terbıyesız
annemde o saatte evde kardesımı okula gondermek ıcın uyandırmaya fılan calısıyoırdur kadın
var boyle densızler fazla kulak asmamak lazım ,
sımdı gtmıyorum marketıne adam musterı kaybettı cenesı yuzunden

Aynısı bizimde başımıza geldi arkadaşım eski oturdugumuz yerde insanlar meraklıydı biraz bir akşam kapı çaldı karşımızdaki insan bir komşumuz neyse kapıyı açtım kadın diyorki kızım sana kötü bir haberim var annemde içeride namaz kılıyordu neyse ne oldu teyze dedim az önce ana cadde üzerinde annen elinde bavul ile bir arabaya bindi gitti dedi sanırım evi terk etti diyor teyze yanlış görmüssün annem içeride dedim kadın yok diyor o senin annendi neyse annemde içeriden çıktı geldi tabi kadın şok oldu ben yanlış görmüşüm diyor başka bir komşumuz evini terk etmiş gitmiş kadın da annem sanmış

"yaa öyle mi çok ilginç,eskiden o evde yaşamış ve ölmüş bir teyzenin ruhu mu acaba" deseydik daha mı makbule geçerdi acaba?

bence komşu sapık!

Kızlar bir yere gittiğim yok ben çalışıyoru zırt pırt ekrana bakma gibi bir şansım olmuyor hemen kendinize göre yorum yapmayın ayrıca mutfak tarafındaki perde ince olduğundan sokak lambasının ışığndan evi için tam karşı apartmandan belli olur bilmiyorum yeterince açık oldu mu .

Herkes dehşete kapılmış ama bana bişey olmadı :1:
Yanlış görmüştür
Karanlıkta başörtü olarak canlandırıyordur gözünde

Nesi korkunç anlamadım..

Kızlar bir yere gittiğim yok ben çalışıyoru zırt pırt ekrana bakma gibi bir şansım olmuyor hemen kendinize göre yorum yapmayın ayrıca mutfak tarafındaki perde ince olduğundan sokak lambasının ışığndan evi için tam karşı apartmandan belli olur bilmiyorum yeterince açık oldu mu .

o zaman geriye tek bir şey kalıo daha önce de söylediğim gibi komşunuzun sizinle bir sıkıntısı var amacı sizi huzursuz etmek:34:

tulay889235 kullanıcısından alıntı

Mutfağa sadece tül perde değil, güneşlikte tak ışık yansa da kimse bişey görmez :3:

evin içi görünse bile bu insan(kadın mı erkek mi?) niye her gece sizi eve baksın?

bence asıl sorun bu zaten.

Aynısı bizimde başımıza geldi arkadaşım eski oturdugumuz yerde insanlar meraklıydı biraz bir akşam kapı çaldı karşımızdaki insan bir komşumuz neyse kapıyı açtım kadın diyorki kızım sana kötü bir haberim var annemde içeride namaz kılıyordu neyse ne oldu teyze dedim az önce ana cadde üzerinde annen elinde bavul ile bir arabaya bindi gitti dedi sanırım evi terk etti diyor teyze yanlış görmüssün annem içeride dedim kadın yok diyor o senin annendi neyse annemde içeriden çıktı geldi tabi kadın şok oldu ben yanlış görmüşüm diyor başka bir komşumuz evini terk etmiş gitmiş kadın da annem sanmış

ya var boyle sacma ınsanlar komsuya neyse artık kadın evını gercekten terketse de sanane yanı

Back
X