yorum yaparsanız sevinirim

Bazen loş ışıkta göz yanılması olur ya belki komşunuz bir gün rastgele bakarken göz yanılması oldu ve o günden sonra iyice takip etmeye başladı.
Böyle şeyler etkileyici olduğu için de kafasında canlandırıyor olabilir. :26:

Çok mu derin düşündüm ne? :44:

bazen loş ışıkta göz yanılması olur ya belki komşunuz bir gün rastgele bakarken göz yanılması oldu ve o günden sonra iyice takip etmeye başladı.
Böyle şeyler etkileyici olduğu için de kafasında canlandırıyor olabilir. :26:

çok mu derin düşündüm ne? :44:

belki de canım bende bilmiyorum ınş öledir ama:d

Mutfak pencerenize güneşlikte takın akşam olunca perdeleri çekersiniz bakalım yine aynı şeyi söyleyecekmi bizim mutfakta dahil bütün pencerelerde güneşlik vardır akşam lambayı yakınca çekeriz tülün altından sizde böyle yapın bakalım komşu yine nasıl davranacak

yok kızlar akıl sağlığı yerinde bir kadın ve öyle durduk yere söylemez ya da bir kere sölese göz yanılgısı derim ama son günlerde sık sık sölemeye başlamış gece uyuyamadım böle bişey olabilir mi diye?
Evinizde misafiriniz olabilir ermiş bi bayan korkmanıza gerek yok onlar insanlara zarar vermezler ama dikkatli olmalısınız.evin içinde abdestsiz dolaşmayın günahlardan uzak durun çarpılabilirsiniz...

[sıze=3]mutfak pencerenize güneşlikte takın akşam olunca perdeleri çekersiniz bakalım yine aynı şeyi söyleyecekmi bizim mutfakta dahil bütün pencerelerde güneşlik vardır akşam lambayı yakınca çekeriz tülün altından sizde böyle yapın bakalım komşu yine nasıl davranacak [/sıze]

aynen canım söledim anneme

evinizde misafiriniz olabilir ermiş bi bayan korkmanıza gerek yok onlar insanlara zarar vermezler ama dikkatli olmalısınız.evin içinde abdestsiz dolaşmayın günahlardan uzak durun çarpılabilirsiniz...

bizim evde sürekli namaz kılınır canım aman bana görünmesi de öle bişey varsa bile allah korusun

bayanlar benimki dert değil aslında sormak istediğim bişey var bizim karşı apartmandaki komşu son bir haftadır geceleri bizim evde başı örtülü bir kadın gördğünü söyluyormuş ama bizim evde öyle biri yaşamıyor annemde yanlış görmüşündür dediği zaman yok kesinlikle gördüm hem de bir kaç kere demiş.bunun ne olduğu hakkında bir fikriniz var mı?

bence ya kendiyle alakalı sorunları var ya da insanları korkutmak gibi bir hobisi..

Fizik kurallarına ve biyolojik görme prensiplerine göre eğer ışık sizin pencerenizi yaklaşık
45 derecelik açı ile kesmiyorsa ve düzlemi de aynı değilse sokak lambası ışığı ile içeriyi
görmesi zor... Zaten tam karşıdan ışık alıyorsa camdan ışık yansır ve yine görüntü elde
edilmez. Ancak o odanın ışığı yanıyorsa net bir görüntü elde eder. Bu durumda ya geceleri
mutfak ışığınızı açık unutuyorsunuz ya da komşunuz bu aralar farklı konulara merak saldı...

İçinizin rahatlaması için ben olsam şöyle yapardım madem hep görüyor gördüğü anda sizi arasın sizde hemen mutfağa gidin mesela nerdeyse bakın belki annenizi yansımadan öyle görüyor yada bir objeyi insana benzetiyor olabilir.

Hee bunun dışında bir durumsa Allah'tan başörtülü bir kadın görüyor bir adam görmüyor yani.

Sizi korkutmak için yapıyor olabilirmi? aranız nasıl? belki bir ihtimal.

Ben olsam hergece kontrol etmesini ve hemen o anda beni aramasını isterdim.

içinizin rahatlaması için ben olsam şöyle yapardım madem hep görüyor gördüğü anda sizi arasın sizde hemen mutfağa gidin mesela nerdeyse bakın belki annenizi yansımadan öyle görüyor yada bir objeyi insana benzetiyor olabilir.

Hee bunun dışında bir durumsa allah'tan başörtülü bir kadın görüyor bir adam görmüyor yani.

Sizi korkutmak için yapıyor olabilirmi? Aranız nasıl? Belki bir ihtimal.

Ben olsam hergece kontrol etmesini ve hemen o anda beni aramasını isterdim.

belki de bir objeyi öle sanıyor bilmiyorum eğer bi daha zaten öle birşey olursa aramasını sölicem

bizim evde sürekli namaz kılınır canım aman bana görünmesi de öle bişey varsa bile allah korusun

Evde namaz kılınıyorsa annen sen vs basınızda yazma bir an mutfağa gelmiş olablirsîniz
Komşu dürbün kullanmıyorsa sadece başörtülü bir kadın görmüş yüzünü de görmemiş ya
Düşünemiyor mu bu evde kadın olması abes bir durum mu
Ay röntgenliyor resmen efor sarf etmiş de görmüş pes

Evinizde misafiriniz olabilir ermiş bi bayan korkmanıza gerek yok onlar insanlara zarar vermezler ama dikkatli olmalısınız.evin içinde abdestsiz dolaşmayın günahlardan uzak durun çarpılabilirsiniz...

Böyle korkutmayın insanları. Eğer insan inanıyorsa namazını kılar günahlardan uzak durur. Başörtülü ermiş teyze ya evdeyse çarpar diye değil. Günah ve sevapların karşılığını ancak Rabbim verir.

Konu sahibi arkadaşım korkmayın çarpılmazsınız, etkilenip de ev huzurunuzu bozmayın. Ama komşunuzu bilemeyeceğim böyle şeylerle uğraştığına göre çoktan çarpılmış

belki de bir objeyi öle sanıyor bilmiyorum eğer bi daha zaten öle birşey olursa aramasını sölicem

Teyzem bizdeydi sabah namazına kalkmış odaya girmiş sakallı bir zat oturuyor amanın
Işığı açınca sehpa ve üzerindeki çiçekmiş meğer sakallı dede:52:

Back
X