• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruma acık...

kadınların üniversite mezunu olması çile çekmemeleri yanlış mı, kötü mü??
sen çekmek istersin çekersin kimileride çekemz okuyupta boşanmayıp çile çekende var okumanın nesi kötü

hayır yanlış anladın okumak kotu anlamında demedım.zaten fıkır bana aıt olarak dıle getırmedım..aıleler yada dıs etkenlerden bahsettım.yoksa tabıkı ulkemızde krıyer olarak mükemmel yerde olupta evlılıgını yürütmek zorunda kalan cok bayan var

Ben varım :D

Evlilik şans işi falan değil.
Flört ya da nişanlılık dönemi süresince yaşanan sorunlar,
üzeri kapatılan konular evlenince ayyuka çıkıyor.

Düzelir, her şey geçer, değişir diye başlanıp,
değişen evlilik çok nadirdir...

Aslında her iki taraf da en baştan olaylara yaklaşımını belli ediyor da,
kızlarımız nedense çoğu şeyi gözardı ediyor...

Bir de hep söylerim.
''Erkegin adam olduğu yerde, kadın her zaman hanımefendidir...''

ya cüdana ben senın konularını okumustumda esım hep aılesını savunur bı kılıf uydurur bu onun huyu
esım ben ızın vermeden kredı cekıcek nası engellıcem
kayınvalıdem kızıma hos olmayan kelıme kullandı
ne bıleyım tuhaf..ama her problemı anlatmadan once bız esımle cook ıyı anlaşırız ıyı evlılıgımız var ama......seklınde sorunlardan bahsetmıssın..
bı anlam veremdım

ya cüdana ben senın konularını okumustumda esım hep aılesını savunur bı kılıf uydurur bu onun huyu
esım ben ızın vermeden kredı cekıcek nası engellıcem
kayınvalıdem kızıma hos olmayan kelıme kullandı
ne bıleyım tuhaf..ama her problemı anlatmadan once bız esımle cook ıyı anlaşırız ıyı evlılıgımız var ama......seklınde sorunlardan bahsetmıssın..
bı anlam veremdım

1.Evet eşim ailesini savunur, ancak ne bana ne de onlara laf söyletir
2. Kredi olayında en sevdiği amcasıydı kıramamıştı ama amcası krediyi çekmekten vazgeçti.
3. Kvdem ile çok iyi anlaşırız , daha bir gün olsun kötü bir laf söylememiştir ve ilk defa böyle bir kelime kullanmıştı.
Orda da yazmışım zaten.
Birden ağzından çıkmıştı, oğlumun tepkisi üzerine de kıpkırmızı olmuştu.

Bunlar eşle anlaşmamaya sorun teşkil eden konular mı?

1.Evet eşim ailesini savunur, ancak ne bana ne de onlara laf söyletir
2. Kredi olayında en sevdiği amcasıydı kıramamıştı ama amcası krediyi çekmekten vazgeçti.
3. Kvdem ile çok iyi anlaşırız , daha bir gün olsun kötü bir laf söylememiştir ve ilk defa böyle bir kelime kullanmıştı.
Orda da yazmışım zaten.
Birden ağzından çıkmıştı, oğlumun tepkisi üzerine de kıpkırmızı olmuştu.

Bunlar eşle anlaşmamaya sorun teşkil eden konular mı?

Sanirim yeterince aciklama yapmissin. :1:

Sorunsuz evlilik yoktur ama bu kucuk sorunlari cozmek bile seninki gibi bir yetenek ister. Iki tarafin yaklasimlari her zaman cok onemlidir.

Şimdiki düşüncelerimle şunu söyleyebilirim.

Yaşım genç, mesleğim var. O zaman evlenmeyip de işe girseydim, namusumla güzel mesleğimle çalışmaya başlasaydım ve en azından 4 - 5 senede taksitle bir eve girseydim, bugün bu kadar başım ağrımazdı.

o bile bir dayanak oluyor insana...

şimdi aile apartmanında her günüm zehir...

sorunlar bitmiyor...

e ne vardı bu kadar aceleye? cahillik işte...

yine de çalışma imkanım var.

kader işte... aile de kader, meslek de kader... ama cüzi irade diye bir şey var. yani seçme hakkı... birinden birini seçiyoruz..

ben evlenmeden biliyordum aynı apartman olayını bile bile kabul ettim şimdi şikayet ediyorum. herkes çalış mutlaka demişti ben yapmadım.

ama şimdi eşime açık açık söylüyorum ilk fırsatta çalışıcam diye. tamam diyor.

milletin lafı o zaman bitmeyecek belki ama bir tutanağım olur. eşiminkiyle geçiniriz benimkiyle ev flan alır kurtuluruz diye düşünüyorum.

belki bu da çözüm değildir...

Başlık çok güzel olmuş,gerçekten yoruma çok açık bir konu.

Benim de takıldığım sorular var aslında.
Erken evlenmek mi,geç mi ?
Görücü usulü mü,kendin tanışmak mı ?
Evlenmeden birlikte yaşamak mı yaşamamak mı ?
Veya hatta evlenmeden birlikte olmak-olmamak ?

Aslında evlilik zor,sonuçta birisiyle hayatı paylaşıyorsunuz.
Çok anlaştığınız bir arkadaşınızla tatile gidince bile anlaşmazlıklar çıkabiliyorken...
Sürekli aynı insanla uyum sağlamak epey çaba istiyor.

evlilk çok güzel ama seni tamamlayan eşini bulmuşsan:31:böyle biri varsa hayatında hiç bir şeyin sorun olacağını zannetmyorum.yaşanan sorunlarında kolay çözülebleceğini düşünüyorum.herkese mutlu evlilikler temenni ediyorum.:34:

hiç evlenmedim ama doğru insanı bulduktan sonra evlilik bence güzel birşey .karı-kocadan çok iki sevgili gibi olmak evlilikte bence monotonluğu kurtarır . doğru insanı bulmak önemli en önce .

eşimi çok seviyorum belki erken ama iyiki onunla evlenmişim diyorum ama malesef bir arkadaşta söylemiş çok dikkatli olmak gerekiyor eşimle ilgili hiç soru işaretim olmadı tanıştığımız günden beri allah ta yaşatmasın.ama ailesi aslında nişan söz arasında bile üzüleceğimi biliyordum ve üzülüyorumda...ama her şey dört dörtlük olmuyor evet aileler çok önemli ama uzaklarsa eşinizde bağımlı değilse senede bir sorun oluyor...yinede çok dua ederek hayırlısını isteyerek evlenmek gerekiyor bu zamanda çok zor çünkü.adamlarda kadınlarda değişiyor maddi manevi sıkıntılar işin içine girince

nişanlıyken ben bu adamla evlenirsem ya o ya ben katil oluruz diyen ben,şimdi iyikide eşimle evlenmişim bi başkasıyla asla yapamazmışım diyorum :nazar:
nişanlıyken çok sorun yaşadık ama evlenince hepsinin boş olduğunu anladık...
bencede evlilik şans işi ben şanlı taraftaymışım :nazar:

Back
X