hayırDaha önce de yaptıklarınızı hatırlamama durumu oldu mu?
rehberimde yabancı insan bulundruma adetim yoktur garipseyip sordumdurduk yerde bir insana numaranizi kaydetmisim siz kimsiniz diye mi sordunuz?
ben uzun süredir kendimi bir sebep yokken suçlu hisseiyorum. her an kendi açığımı bulacağım hissi var içimde. yaşadığım bi kaç olaydan kaynaklanıyor sanırım bu da.Daha önce ordan burdan tanıdığınız ayse hanim artık o numarayı kullanmıyor bu açıkça ortada. Neden hemen aldatıyor muyum diye kuruntu yapıyorsunuz anlamadim ?
Gerçek suçluluk duyduğunuz olay nedir? , bu yaşadığınız temel sorununuzun tetiklenmesi.ben uzun süredir kendimi bir sebep yokken suçlu hisseiyorum. her an kendi açığımı bulacağım hissi var içimde. yaşadığım bi kaç olaydan kaynaklanıyor sanırım bu da.
ilişkmde hep hata yaptığım yönünde bi süre suçlandım. örneğin en başında otostop çektiğim bir gün yeni insanlar tanıyıp muhabbet ettiğim için aldattığımı ima etmişti. ben aylarca kendimi suçladım hep. o dönem geçmişti ama şuan tekrar aynı döneme girdim. sanki aldattım hissi var. hep geçmişi düşünüyorum ve bugün de bu olay olunca elim kolum boaşldı üzüntüdenGerçek suçluluk duyduğunuz olay nedir? , bu yaşadığınız temel sorununuzun tetiklenmesi.
oiçimdeki suçluluk hissini yok edemiyorumKuruntu yapıcak bir şey yok bence, çok takıyorsanız silin engelleyin gitsin hatırlamadığınıza göre önemli biri değil zaten
cok rahatsiz edici karsi taraf icin.rehberimde yabancı insan bulundruma adetim yoktur garipseyip sordum
numara el değiştirmiş ben ayşe diye birini hatırlayamıyorum. hatırlayamadıkça da kötü hissediyorum kendimiSakın kocan,sevgilin vs duymasin bu durumu..
Mazallah ilişkiniz sonlanır,evlerden ırak ; konu komşuya rezil olursunuz.
Yahu bacım madem tanımıyorsun sil gitsin.
Sanki adamla aşk yaşayıp kocana caktirmamak adına Ayşe yazmış gibi neden hallenip tripleniyorsun ?
Ha diyorsan ki anlattığin gibi yaptım,kocam da Ayşe'nin kartal bakışlı sevgilim olduğunu anladı..
O zaman geçmiş olsun.
Yani ateş olmayan yerden de duman çıkmaz,başkası olsa siler geçer.Yanlis kayıt ettiğini düşünür yahut numaranın el değiştirdiğini.
Senin gibi kivranmaz..
Sanki eşinin, sevgilinin yelinde görmüşsün.bugün whatsapp rehberime bakıyordum öylesine. Ayşe diye kaydettiğim biri vardı. profilinde erkek resmi vardı. daha önce görmemiştim ve küçük görünüyodu yaş olarak. böyle şeylerden hemen nem kapıyorum. aldatmış gibi hissediyorum kendimi. sordum normal bi şekilde rehberimde kayıtlı tanışıyor muyuz vs diye. numarayı 4 ay önce aldım falan dedi. yabancı numara kaydetmemişitm zaten ben de. saatlerdir öncesinde ayşe diye kimi kaydettim diye düşünüyorum çok moralim bozuldu. kuruntu yaptım. takıntılı biriyim kişilik olarak. başına gelen var mı. ne yapmalıyım?
durduk yerde bir insana numaranizi kaydetmisim siz kimsiniz diye mi sordunuz?
Saçmalamak ve abartmak arasında gidip geliyorsun bence..numara el değiştirmiş ben ayşe diye birini hatırlayamıyorum. hatırlayamadıkça da kötü hissediyorum kendimi
takıntılı bir insan olduğum için üzgünüm bişey diyemedimSanki eşinin, sevgilinin yelinde görmüşsün.
Hayır öyle olsa az çok bu tepkini anlıcam ama bunu niye dert ettin de , peşine düştün de, yazdın da sil veya kalsın
Niye aldatmış gibi hissediyosun kendini
Hayır zum oluncaya kadar içtim de , bişeyler yaşamak istedim de unuttum mu diye düşünüyosun?
Çok garip ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?