- 15 Ekim 2016
- 6.848
- 12.351
- 248
Olayları hepmi bu kadar abartırsınıznumara el değiştirmiş ben ayşe diye birini hatırlayamıyorum. hatırlayamadıkça da kötü hissediyorum kendimi
Otostop çekecek kadar rahat ama telefonda bir numara görünce kuruntu yapacak kadar takintilisiniz . Yani uçlarda yaşıyorsunuz destek alın . Otostop çekemem çok korkarım mesela ama birinin numarasını tanımıyorsam silerim
Eğer imkanınız varsa bir psikoloğa görünün çünkü bu evham ve kuruntu çok fazla yıpratır sizi.ben uzun süredir kendimi bir sebep yokken suçlu hisseiyorum. her an kendi açığımı bulacağım hissi var içimde. yaşadığım bi kaç olaydan kaynaklanıyor sanırım bu da.
Destek almanızı öneririm. Hiç normal değil.bugün whatsapp rehberime bakıyordum öylesine. Ayşe diye kaydettiğim biri vardı. profilinde erkek resmi vardı. daha önce görmemiştim ve küçük görünüyodu yaş olarak. böyle şeylerden hemen nem kapıyorum. aldatmış gibi hissediyorum kendimi. sordum normal bi şekilde rehberimde kayıtlı tanışıyor muyuz vs diye. numarayı 4 ay önce aldım falan dedi. yabancı numara kaydetmemişitm zaten ben de. saatlerdir öncesinde ayşe diye kimi kaydettim diye düşünüyorum çok moralim bozuldu. kuruntu yaptım. takıntılı biriyim kişilik olarak. başına gelen var mı. ne yapmalıyım?
Mantık yok.
Ama böyle bişey değil.
Paranoya desem o da değil, şizofreni belki
Gerçekten normal değil.
Evet zaten buraya derdimizi anlatıyoruz daha da dertleniyoruzYanlış anlamazsanız, psikiyatrist misiniz?
Değilseniz rica ediyorum tanı koymayın, çünkü daha önce de dediğim gibi, insanları rencide edici şekilde kullanılıyor bu hastalıklar ve gerçekten kırıcı oluyor.
Benim de yaklaşık 8 senedir aynı hat o kadar çok düşündüm ki kim diye içime sıkıntılar girdiBence çok normal bir durum (10 senedir aynı hattı taşıyan biri olarak)
Rahatsız olduysanız silin engelleyin boşverin
Bu durumunuzun altında temelinde başka bir sebep var bu sebebi bulmak ve atlatmak için psikolojik destek almalısınız bence ilerde daha şiddetli bi şekilde bu sorunu yaşamamak için kendinize yardım edinben uzun süredir kendimi bir sebep yokken suçlu hisseiyorum. her an kendi açığımı bulacağım hissi var içimde. yaşadığım bi kaç olaydan kaynaklanıyor sanırım bu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?