yorumlar mısınız

Saçmalamak ve abartmak arasında gidip geliyorsun bence..
Sil gitsin,nedir yani..
Çok rahatsız olduysan üzerine birde engelle.
Suna kocan veya sevgilin bile takılmaz.
öyle yaptım ben de. bazı şeyler yaşaya yaşaya içimi bir suçluluk duygusu kapladı. her daim bunu hissediyorum. ben de biliyorum bir şey var altta iyileştiremediğim gün yüzüne bu şekilde çıkıyor. bazıları dalga geçiyor ne sıkıntı yaşadığımı ben biliyorum.

Otostop çekecek kadar rahat ama telefonda bir numara görünce kuruntu yapacak kadar takintilisiniz . Yani uçlarda yaşıyorsunuz destek alın . Otostop çekemem çok korkarım mesela ama birinin numarasını tanımıyorsam silerim

bunların arasında 3 yıl var. 3 yıl içinde her adımımı sorgulayan bi insan haline geldim ben

Birisi hattını başkasına vermiş olabilir, numara senelerce kullanılmadığı için başkası tarafından satın alınmış olabilir, bir sürü ihtimal var. Asıl garip olan ne biliyor musunuz? Tanımadığınız insana siz kimsiniz diye mesaj yazmanız. Adam yakışıklı mıydı neydi bir insan neden böyle bir şey yapar ki

bunların arasında 3 yıl var. 3 yıl içinde her adımımı sorgulayan bi insan haline geldim ben
O zaman sizde takıntı olduğunu ve yanlış olduğunu anlayabiliyorsunuz o zaman destek alip bu sorunu çözebilirsiniz . Öyle değil mi farkındasınız durumun zaten

ben gerçekten neden bu kadar kırıcı konuştuğunuzu anlamıyorum. ben bu problemlerim için psikoloşımda. psikolojik danışmana gidiyorum. işsiz atanamamış öğretmenmim. bi ton dert üstüne dert var başımda. ben halimden çok mu memnunum. burası insanların birbirine destek olduğu bi platform değil mi. iyi hissedebilim burdaki mesajları okuyup kendimi rahatlatabileyim diye yazdım. siz oldukça sağlıklısınız belli ki. allah dert vermesin diyim.

şizofrensem bi ş.zofrenle muhattap olmayın öyleyse.
Niye olmayayım ki
Kötü, lanet bir insansınız demek değil şizofreni
Öyle oladabilirsiniz, olmayadabilirsiniz.
Tanı koymak benim işim değil.
Yaşadığınız durum basit veya normal bişey değil bunu farkına varırsanız ve takıntı deyip geçiştirmezseniz sizin için daha iyi olur

Psikolojik rahatsızlığınız nedir bilmiyorum ama bu dediğim ihtimalleri düşünmenize engel değildir herhalde. “Fotoğraftakini tanımıyorum demek ki numara el değiştirmiş”, bu kadar basit. Hepimizin bir ton derdi var ve bunun konuyla ilgisi yok.

destek alıyorum farkındayım da durumun ama yazmam rahatlamam gerekiyordu şuan için

bu kim diye düşünene kadar tanımıyorsam silerim ben, çok basit şeylerde bile kendinizi kötü hissederken birde mesaj atmışsınız alemsiniz :)

benim konuda asıl dikkatimi çeken şey size sürekli ihanet ediyormuşsunuz gibi aşırı sıkan manipüle eden sevgiliniz oldu maalesef aslında konu bu olmalıydı keşke kendinizi kurtarsanız ondan

Ben de engelledigim numaralar listesinde farklı yüzler görüyorum. Sanıyorum ki numara iptali yapmışlar. Numaraları başkaları satın almış. Oyle bir sey oldugu düşünüyorum sizde de.

Bu arada birine, "Rehberimde kayitlisiniz tanışıyor muyuz?" diye sorulmaz. Biri bana bunu derse ağzına tükürürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…