- 23 Nisan 2022
- 705
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.058
- 43
- 34
Bu kesinlikle takıntı değil.takıntılı bir insan olduğum için üzgünüm bişey diyemedim
öyle yaptım ben de. bazı şeyler yaşaya yaşaya içimi bir suçluluk duygusu kapladı. her daim bunu hissediyorum. ben de biliyorum bir şey var altta iyileştiremediğim gün yüzüne bu şekilde çıkıyor. bazıları dalga geçiyor ne sıkıntı yaşadığımı ben biliyorum.Saçmalamak ve abartmak arasında gidip geliyorsun bence..
Sil gitsin,nedir yani..
Çok rahatsız olduysan üzerine birde engelle.
Suna kocan veya sevgilin bile takılmaz.
nasıl bişey takıntıda bir mantık mı varBu kesinlikle takıntı değil.
Takıntı böyle bişey değil!!!
Otostop çekecek kadar rahat ama telefonda bir numara görünce kuruntu yapacak kadar takintilisiniz . Yani uçlarda yaşıyorsunuz destek alın . Otostop çekemem çok korkarım mesela ama birinin numarasını tanımıyorsam silerimilişkmde hep hata yaptığım yönünde bi süre suçlandım. örneğin en başında otostop çektiğim bir gün yeni insanlar tanıyıp muhabbet ettiğim için aldattığımı ima etmişti. ben aylarca kendimi suçladım hep. o dönem geçmişti ama şuan tekrar aynı döneme girdim. sanki aldattım hissi var. hep geçmişi düşünüyorum ve bugün de bu olay olunca elim kolum boaşldı üzüntüden
o resme ait birini kaydetmedim. bu yüzden sordum zaten.Biri bana deseki “rehberimde kayıtlısınız siz kimsiniz ? “
“Ben nerden bileyim siz kaydetmişsiniz , asıl siz kimsiniz!” derim. Hem kaydeden tarafsınız hem de soran. İlginç
bunların arasında 3 yıl var. 3 yıl içinde her adımımı sorgulayan bi insan haline geldim benOtostop çekecek kadar rahat ama telefonda bir numara görünce kuruntu yapacak kadar takintilisiniz . Yani uçlarda yaşıyorsunuz destek alın . Otostop çekemem çok korkarım mesela ama birinin numarasını tanımıyorsam silerim
Mantık yok.nasıl bişey takıntıda bir mantık mı var
Birisi hattını başkasına vermiş olabilir, numara senelerce kullanılmadığı için başkası tarafından satın alınmış olabilir, bir sürü ihtimal var. Asıl garip olan ne biliyor musunuz? Tanımadığınız insana siz kimsiniz diye mesaj yazmanız. Adam yakışıklı mıydı neydi bir insan neden böyle bir şey yapar kibugün whatsapp rehberime bakıyordum öylesine. Ayşe diye kaydettiğim biri vardı. profilinde erkek resmi vardı. daha önce görmemiştim ve küçük görünüyodu yaş olarak. böyle şeylerden hemen nem kapıyorum. aldatmış gibi hissediyorum kendimi. sordum normal bi şekilde rehberimde kayıtlı tanışıyor muyuz vs diye. numarayı 4 ay önce aldım falan dedi. yabancı numara kaydetmemişitm zaten ben de. saatlerdir öncesinde ayşe diye kimi kaydettim diye düşünüyorum çok moralim bozuldu. kuruntu yaptım. takıntılı biriyim kişilik olarak. başına gelen var mı. ne yapmalıyım?
O zaman sizde takıntı olduğunu ve yanlış olduğunu anlayabiliyorsunuz o zaman destek alip bu sorunu çözebilirsiniz . Öyle değil mi farkındasınız durumun zatenbunların arasında 3 yıl var. 3 yıl içinde her adımımı sorgulayan bi insan haline geldim ben
ben gerçekten neden bu kadar kırıcı konuştuğunuzu anlamıyorum. ben bu problemlerim için psikoloşımda. psikolojik danışmana gidiyorum. işsiz atanamamış öğretmenmim. bi ton dert üstüne dert var başımda. ben halimden çok mu memnunum. burası insanların birbirine destek olduğu bi platform değil mi. iyi hissedebilim burdaki mesajları okuyup kendimi rahatlatabileyim diye yazdım. siz oldukça sağlıklısınız belli ki. allah dert vermesin diyim.Birisi hattını başkasına vermiş olabilir, numara senelerce kullanılmadığı için başkası tarafından satın alınmış olabilir, bir sürü ihtimal var. Asıl garip olan ne biliyor musunuz? Tanımadığınız insana siz kimsiniz diye mesaj yazmanız. Adam yakışıklı mıydı neydi bir insan neden böyle bir şey yapar ki
Yok daha neler...oiçimdeki suçluluk hissini yok edemiyorum
destek almaya başladımO zaman sizde takıntı olduğunu ve yanlış olduğunu anlayabiliyorsunuz o zaman destek alip bu sorunu çözebilirsiniz . Öyle değil mi farkındasınız durumun zaten
şizofrensem bi ş.zofrenle muhattap olmayın öyleyse.Mantık yok.
Ama böyle bişey değil.
Paranoya desem o da değil, şizofreni belki
Gerçekten normal değil.
Niye olmayayım kişizofrensem bi ş.zofrenle muhattap olmayın öyleyse.
Psikolojik rahatsızlığınız nedir bilmiyorum ama bu dediğim ihtimalleri düşünmenize engel değildir herhalde. “Fotoğraftakini tanımıyorum demek ki numara el değiştirmiş”, bu kadar basit. Hepimizin bir ton derdi var ve bunun konuyla ilgisi yok.ben gerçekten neden bu kadar kırıcı konuştuğunuzu anlamıyorum. ben bu problemlerim için psikoloşımda. psikolojik danışmana gidiyorum. işsiz atanamamış öğretmenmim. bi ton dert üstüne dert var başımda. ben halimden çok mu memnunum. burası insanların birbirine destek olduğu bi platform değil mi. iyi hissedebilim burdaki mesajları okuyup kendimi rahatlatabileyim diye yazdım. siz oldukça sağlıklısınız belli ki. allah dert vermesin diyim.
başınız sağolsunEvet basima geldi. Kardesim vefat ettikten sonra whatsapp'ta genc bir cocuk fotografi ile cikti profili.
Kardeşimin adi ile ergen cocuk kaydedecek degilim. Belli ki numarayi biri almis dedim sildim.
destek alıyorum farkındayım da durumun ama yazmam rahatlamam gerekiyordu şuan içinNiye olmayayım ki
Kötü, lanet bir insansınız demek değil şizofreni
Öyle oladabilirsiniz, olmayadabilirsiniz.
Tanı koymak benim işim değil.
Yaşadığınız durum basit veya normal bişey değil bunu farkına varırsanız ve takıntı deyip geçiştirmezseniz sizin için daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?