haklısınız vaktinde faarklı davransaydım böyle olmazdı kesinlikle. insan kendinden taviz vermemeliymişbu kim diye düşünene kadar tanımıyorsam silerim ben, çok basit şeylerde bile kendinizi kötü hissederken birde mesaj atmışsınız alemsiniz :)
benim konuda asıl dikkatimi çeken şey size sürekli ihanet ediyormuşsunuz gibi aşırı sıkan manipüle eden sevgiliniz oldu maalesefaslında konu bu olmalıydı keşke kendinizi kurtarsanız ondan
ne bilim bana d ageldi böyle mesaj tanıyorsam tanıdığımı nerden tanıdığımı söyledim tanımıyorsam da engellerim bu açıdan düşünmedim benBen de engelledigim numaralar listesinde farklı yüzler görüyorum. Sanıyorum ki numara iptali yapmışlar. Numaraları başkaları satın almış. Oyle bir sey oldugu düşünüyorum sizde de.
Bu arada birine, "Rehberimde kayitlisiniz tanışıyor muyuz?" diye sorulmaz. Biri bana bunu derse ağzına tükürürdüm.
güzel bakışınız ve yorumunuz için teşekkür ederim.Hepimizin hataları yanlışları var. Hepimiz mutlaka biyerlerde bişeyleri mahfetmişizdir. Beşer şaşar derler. Kendinizi hatalarınızla eksikliklerinizle kabul etmezseniz hayat size zından olur. Tabi hayatınızdakilere de. Bu da hatalarınızın artmasına ve kendinize olan güveninizin zedelenmesine yol açar. Hayatınızdakiler de sizden uzaklaşır.
Mükemmel olsak adımıza insan denmezdi. İnsan: unutan demek.
Kendinizin hatalarını açığını aramak yerine onlarla yüzleşin derim
Eskiden kayıtlı biridir hat sahibi değişmiştir belki. bende öyle var mesela lise arkadaşlarımın numaraları diye kayıtlı fotolar maşallah absürt anladım ki sahipler değişmişbugün whatsapp rehberime bakıyordum öylesine. Ayşe diye kaydettiğim biri vardı. profilinde erkek resmi vardı. daha önce görmemiştim ve küçük görünüyodu yaş olarak. böyle şeylerden hemen nem kapıyorum. aldatmış gibi hissediyorum kendimi. sordum normal bi şekilde rehberimde kayıtlı tanışıyor muyuz vs diye. numarayı 4 ay önce aldım falan dedi. yabancı numara kaydetmemişitm zaten ben de. saatlerdir öncesinde ayşe diye kimi kaydettim diye düşünüyorum çok moralim bozuldu. kuruntu yaptım. takıntılı biriyim kişilik olarak. başına gelen var mı. ne yapmalıyım?
"Merhaba, ismim xxx yyy, rehberimde numaraniz Ayşe diye kayıtlı. Ben hangi Ayşe oldugunuzu çıkaramadım. Eger beni taniyorsanız, kendinizi tanıtabilir misiniz?"ne bilim bana d ageldi böyle mesaj tanıyorsam tanıdığımı nerden tanıdığımı söyledim tanımıyorsam da engellerim bu açıdan düşünmedim ben
En ufak detayına kadar yazmadık herhalde konuyu anlatırken mesajda kendimi güzelce ifade ettim zaten karşı tarafa. Çok yersiz bi yorum yaptığın. Ben şöyle dedim o şöyle dedi şöyle oldu diye en ince detayına kadar anlatmadım. Genel hatları bu zaten. Ne biçim insanlar var anlamıyorum. Derdimizi yazıyoruz buraya. Destek alabilelim diye. Kadının en büyük düşmanı yine kadın. Allah başınıza vermesin bu sıkıntılı hisleri huzursuzluğu başka da bişey demiyorum"Merhaba, ismim xxx yyy, rehberimde numaraniz Ayşe diye kayıtlı. Ben hangi Ayşe oldugunuzu çıkaramadım. Eger beni taniyorsanız, kendinizi tanıtabilir misiniz?"
Şeklinde bir mesaj yazmak ile;
"Merhaba numaranız bende kayıtlı, tanışıyor muyuz?" demek bir mi?
Doğru iletişim kurmayı öğrenin bir zahmet.
Herhalde öyle oldu ilk gördüğüöde çok stres olmuştum bi tık iyiyim. Sadece burdaki duyarsız saçma sapan yorum yapıp insanı daha çok buhrana sokan insanlara kızgınım.Bazen arama gelir kim diye bakmak için a diye kaydeder bakarım. Belki sizde öyle yapmak için kaydetmişsinizdir. En iyi ihtimal bu.
Allah başka dert vermesinbugün whatsapp rehberime bakıyordum öylesine. Ayşe diye kaydettiğim biri vardı. profilinde erkek resmi vardı. daha önce görmemiştim ve küçük görünüyodu yaş olarak. böyle şeylerden hemen nem kapıyorum. aldatmış gibi hissediyorum kendimi. sordum normal bi şekilde rehberimde kayıtlı tanışıyor muyuz vs diye. numarayı 4 ay önce aldım falan dedi. yabancı numara kaydetmemişitm zaten ben de. saatlerdir öncesinde ayşe diye kimi kaydettim diye düşünüyorum çok moralim bozuldu. kuruntu yaptım. takıntılı biriyim kişilik olarak. başına gelen var mı. ne yapmalıyım?
SanadaAllah başka dert vermesin
Ben kuruntu yaptım. Farklı çözülmeyen sıkıntılarım yansıması olarak bi süredir yaşıyorum bu sıkıntıyı inşallah hallolur en kısa zamandaAldatsanız anlardınız emin olun . Belki numarasını değiştirdi Ayşe belki kargo belki o an bi sağlık ocağından biri bilemiyorum
Çekilesi olanlara yaz o zamanÇok takıntılısınız ya hiç çekilmez… sizin gibi biri bana rehberimde kayıtlısın kimsin diye mesaj atmıştı direkt engel atmıştım. Ben ne biliyim yani
pskolojik danışmana gidiyorumTakıntılarınız için psikolojik destek alıyor musunuz?
Allah razi olsun.başınız sağolsun
Yanlış anlamazsanız, psikiyatrist misiniz?Mantık yok.
Ama böyle bişey değil.
Paranoya desem o da değil, şizofreni belki
Gerçekten normal değil.
Tanı koymadım seçenek söyledim.Yanlış anlamazsanız, psikiyatrist misiniz?
Değilseniz rica ediyorum tanı koymayın, çünkü daha önce de dediğim gibi, insanları rencide edici şekilde kullanılıyor bu hastalıklar ve gerçekten kırıcı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?