- 21 Nisan 2016
- 832
- 268
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
merhaba bayanlar ben 30 yaşındayım 4 yıllık evliyim ve tüp bebek tedavisi düşünüyoruz öncesinde yapılan tedaviler başarısız oldu nasip değilmiş şimdi tüp bebek tedavisi yaptıralım diyoruz ama korkuyorum daha önceki aşılama sonucunu kanama ile olmadığını öğrendim ve çok yıkım oldu benim için tahmin edersiniz...şimdi bir de şöyle bir durum var annem yaklaşık 3 hafta önce vefat etti ve birde onun ister istemez üzüntüsü acısı var ve coronadan ötürü annem vefat etmeden öncede bir türlü tedaviye başlayamadık ve her geçen zaman sanki içimdeki o başlama umudu bitiyor ve yerini korku alıyor sanırım daha fazla bekletmemek lazım önümü görmek istiyorum ama bir yanımda çok korkuyor sonu olumsuz olursa diye ve kasımda başlayayalım diyoruz Rabbimin izni ile tabi başlamadan bilemeyiz karamsar olmamak lazım ama aklım da kalbim de ikiye bölündü sanki bir tarafım bayağı sonra yaptır diyor bir tarafım yok yaptır artık diyor sizce ne yapmayalım????? annem hayatta iken de "yaptır önünü gör" demişti bir taraftan coronadan da korkuyoruz gerçi biz bu sene nisan ayında atlattık eşimle şükür şuan iyiyiz eşim bu konuda bana bırakıyor "sen ne zaman tamam dersen o zaman gideriz" diyor sizce nasıl bir yol izleyim hanımlar??? bebek sahibi olmak da çok istiyoruz 4 sene az değil tabi,,, daha önceki açtığım konularda görüşleri okuyordum ama bu sefer benim için yazacağınız her cümle çok çok değerli şimdiden yüreğinize sağlık...Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin...