- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi fatmasimsek55
-
Sirf evlenip yuva kurulunca unutuldugunu sanmiyorum. Ben beni tatmin edicek bir hayat arkadasi ariyorum her anlamda. Eger yuva kurmakla olsaydi ben bunu yillar önce yanlis birisiyle yapmistim. Rabbim hayirlisini versin.O hayata devam ettiği için böyle düşünüyorsun sende yeniden evlensen yuva kursan bence aklına bile gelmez
Ne kadar oldu boşanali :)O duygusal boslugumu doldurucak kisi beri gelsin o vakit :)
Inanin sevmiyorum. Ben bu konuda kendimi cok iyi taniyorum. Eger sevseydim söylerdim. Ama hayatimin en güzel caglarini benden caldi evet bu dogru belkide bunun icin unutamiyorumdur. Hatta ben onu hic sevmiyodum zorla asik etmistim kendimi ona sözde iyi birisi diye.Sanırım kendinizede itiraf edemiyosunuz seviyorsunuz,olur insanız Yüreğir söz geçmez aklınıza gelmesinin başka bı anlamı yok bana göre bir de hayatınızın belli bir kısmını gasp etmiş bir adam unutmazsaz ki imkansız bu da bir anlam demek ki başka bir anlamda varmış yazınca farkettim.
Illaki atlatamadigim seyler var. Oda su ki kendime cok kiziyorum. O neden beni bu kadar asagilarken ben ona o degeri verdim beni eziklemesine göz yumdum. Benimle dalga gecmesine eyvallah dedim. Ve ailemi o s......z icin üzdüm yiprattim. Bak yine aklima gelince tiksinti geldi bana. Igreniyorum o insanlardan. Kendime cok kizginim coooook.Atamadığınız atlatsmadığınız birşey var ki geride Bırakamıyorsanız bende yardım almayı denediniz mi
Amiiiinnnn insallah :)Aynen benimde sevmememe ve tiksinmeme rağmen boş vaktim çok fazla olduğu için sık sık aklıma geliyor.Duygusal boşluktan hemde benimki çok uzun zaman olmadı.Yeni sayılır.O yüzden sanırım.Çok Şükür iyiyim.Umrumda değil ama.Rabbim karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın İnşaallah..
O ask hemen gelip hayirlisiyla beni bulsun bi zahmet belliki bende is yok bu konuda :)Duygusal tatmin saglayamamissin biten iliskin sonrasi.
Yeni bir ask lazim size : )
Bu kızgınlıkla Ömür boyu yaşayamazsın bunun için yardım al sende bi insansın yanlış insana değer vermiş olabilirsin ama geçti gitti hayat devam ediyor hepimiz hata yaptık zamanındaIllaki atlatamadigim seyler var. Oda su ki kendime cok kiziyorum. O neden beni bu kadar asagilarken ben ona o degeri verdim beni eziklemesine göz yumdum. Benimle dalga gecmesine eyvallah dedim. Ve ailemi o s......z icin üzdüm yiprattim. Bak yine aklima gelince tiksinti geldi bana. Igreniyorum o insanlardan. Kendime cok kizginim coooook.
Cok haklisiniz ben en iyisi psikolog randevumu hemen ayarlayim. Ben bu insanlarin aklima gelmesini istemiyorum. Ne halleri varsa görsünler.Bu kızgınlıkla Ömür boyu yaşayamazsın bunun için yardım al sende bi insansın yanlış insana değer vermiş olabilirsin ama geçti gitti hayat devam ediyor hepimiz hata yaptık zamanında
Ayben öyle hayat herseye rağmen guzel kendine zehir etmeCok haklisiniz ben en iyisi psikolog randevumu hemen ayarlayim. Ben bu insanlarin aklima gelmesini istemiyorum. Ne halleri varsa görsünler.
Inanin kendi hayatimi yasiyorum. Egleniyorum. Isimde gücümdeyim. Belkide kabullenemiyorum yasadiklarimi. Hayirlisi artik Rabbim büyük :)Ayben öyle hayat herseye rağmen guzel kendine zehir etme
Yardım al canım insan bazen hiç tanımadığı birine Herşeyi anlatmak istiyor ya senin de öyle bşy e ihtiyacın olabilir :))Inanin kendi hayatimi yasiyorum. Egleniyorum. Isimde gücümdeyim. Belkide kabullenemiyorum yasadiklarimi. Hayirlisi artik Rabbim büyük :)
Eskiden herseyimi herkese anlatirdim. Sirf bunun icin chat sitelerine girer tanimadiklarimlada dertlesirdim. Ama baktimki faydasi yok. Kendim söyleyip, kendim agliyorum. Simdi ise kapali kutuyum. Kimseye biseyimi kolay kolay anlatmiyorum.Yardım al canım insan bazen hiç tanımadığı birine Herşeyi anlatmak istiyor ya senin de öyle bşy e ihtiyacın olabilir :))
Cagirin siz isteyin gelsin insaallahO ask hemen gelip hayirlisiyla beni bulsun bi zahmet belliki bende is yok bu konuda :)
Yanlızlık çekiyorsun biraz da galibaEskiden herseyimi herkese anlatirdim. Sirf bunun icin chat sitelerine girer tanimadiklarimlada dertlesirdim. Ama baktimki faydasi yok. Kendim söyleyip, kendim agliyorum. Simdi ise kapali kutuyum. Kimseye biseyimi kolay kolay anlatmiyorum.
Valla banada gelsin artik o ask hayirlisiyla lütfeeeennn. Gelsin ve cokta iyi olsun. :)Cagirin siz isteyin gelsin insaallah
Bende is yok ile olur mu hic.bende yasadiginiz seyleri yasadim.: )
Ask geldi cokta iyi oldu : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?