- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi dr_patoloji
Bence eşiniz misafirliğe gelecek yakınları için çağırıyor sizi çocuk bahane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 km mi? Adam haklı, niye akşam yatmaya evinize gitmiyorsunuz ki? 8 km ben yürürüm ya, otobüsle 10-20 dakkalık yol.8 km dolmuşla yarım saat
1 hafta için böyleymis sadece. Tüm yaz değil8 km mi? Adam haklı, niye akşam yatmaya evinize gitmiyorsunuz ki? 8 km ben yürürüm ya, otobüsle 10-20 dakkalık yol.
Ya da en azından hafta da 2-3 gün kendi evinizde yatın bari.
Evet sonradan farkedip editledim yorumumu. Çocuk mocuk hikayedir o zaman; adam sabah ütülü gömleğini, akşam yemeğini istiyor muhtemelen.1 hafta için böyleymis sadece. Tüm yaz değil
Dedikleriniz doğrudur ama kafam burda rahat evimizde mutlu değilim çok sıcak odalar karanlık ruhum o kadar sıkılıyor ki. En azından burda yemek derdim yok. Kızımla bir iki saatte olsa annem ilgileniyor ve ben ders çalışıyo ru m. İş arkadaşlarım bile siz neden bu eve yerleşmiyorsunuz diye bize kırdılareşinizin bence biraz hakkı var, hem sizle tatil yapamaması, hem sizin onu kızından uzak bırakmanız, hemde haftasonlarıda hep orada geçirmeniz gibi olaylar karşı tarafı sıkmış bunaltmış olabilir. hee sizde haklısınız tabi, sizin yaptığınız şey gayet masum ama onunkide özlem ve stresten kaynaklanıyor bence, onu da anlamak lazım. biraz eşinizin yanına gidin bence tatilde ona jestler yapın kalbini alın.
Dedikleriniz doğrudur ama kafam burda rahat evimizde mutlu değilim çok sıcak odalar karanlık ruhum o kadar sıkılıyor ki. En azından burda yemek derdim yok. Kızımla bir iki saatte olsa annem ilgileniyor ve ben ders çalışıyo ru m. İş arkadaşlarım bile siz neden bu eve yerleşmiyorsunuz diye bize kırdılar
Dedikleriniz doğrudur ama kafam burda rahat evimizde mutlu değilim çok sıcak odalar karanlık ruhum o kadar sıkılıyor ki. En azından burda yemek derdim yok. Kızımla bir iki saatte olsa annem ilgileniyor ve ben ders çalışıyo ru m. İş arkadaşlarım bile siz neden bu eve yerleşmiyorsunuz diye bize kırdılar
Adam haftaiçi çalışıyor, haftasonunu da ailesiyle geçirmek istiyor belki. Ama siz yaz başından beri her haftasonunu annenizle geçirmeyi tercih ediyorsunuz. Ve tatilde çocuğun babasıyla geçireceği zamanı da gasp ediyorsunuz. Bir olur, iki olur ama her haftasonu diyorsunuz. Eşinize de yazık. Mesele gel-e-memek değil, istese gelir tabi, kısa mesafe zaten ama belki kayınvalidesinin yazlığında geçirmek istemiyor tüm haftasonlarını. Sadece sizinle ve çocuğuyla birlikte olmak istiyor olamaz mı? Bir hafta gidiyorsanız bir hafta eşinizin istediği şekilde değerlendirmelisiniz haftasonunu. Çocuğuyla vakit geçirmek istiyorsa gelsin, ben böyle istiyorum demek çok bencilce görünüyor
Eşi yaz boyu dolmuş dolmuş, bir yerden sonra patlamış olabilir. Neden bir haftalık izninde söyledi diye zamana çok takılmamak lazım. Sabrı o zaman tükenmiş demek ki.genel olarak yazdıklarınız doğru
ama bunu konu sahibinin 1 haftalık izninde değil de diğer haftaların birinde dese daha makul olabilirdi sanki
bir de geçen hafta sonu konu sahibi evde eşinin ailesi ile idi sonra yazlığa gitti oradan da Pazartesi olmadan dönecek ve işe gidecek
adamın o evden bunaldığı belli ama tatilini o evde öldürme güneye git demiş
neden organizasyon yapmadınız
sanki kız ile uzağa gitmeyi gözünüz yemedi anneniz onunla ilgilensin istediniz gibi geldi
bakın mesleğiniz zor eşiniz yıpratıcı vs olabilir ama özellikle geçen seneki kalem konusundan sonra sizin de hatalarınız olabileceğini düşünüyorum
karşılıklı yapıcı olamayacaksanız 2017 yi beklemeyin zira hem ikiniz hem de kızınız yıpranıyor
çizin yolunuzu yaşayın huzurla