Yorumlarınız çok önemli

Bu arada bosanma plani neymis resmen kisiliginizr yapilmis bir hakaret oyle dusunuyorsa o sizi bosamadan siz onu bosayin en azindan ben oyle yapardimm

Ha bu arada bitirirse bitirsin ona muhtaç mısın? Bu adam seni kaldıramıyor işte net. Adam doktor ama kafa taş devri. Sesi soluğu çıkmayan erimdir beyimdir diyen birini alsın ancak öyle paklanır o adam. O höttttt diyecek susacak kadın. Onunn garipppppp çilekeşşş anasına gidilecek sürekli. Hizmet edilecek. Konu sahibi kocan böyle bir tip.

Keyfi olarak 1 hafta nası ayrı kalabiliyosunz eşinizden anlamadım. Ne bileyim bana garip geliyor böyle şeyler.

Merhaba sevgili hanımlar eşimle olan durumlar malum. Bilenler biliyor. Daha yeni bir konu açmıştım annemin şehir merkezine 20 dakika uzaklıkta yazlık evi var diye. Bir haftalık izne çıktım ilk iki gün akrabaları geldi eşimin onları ağırladık sonra da ben yazlığa geçtim. Eşim izinde değil çalışıyor. O merkezde kaldı. Bir kerede yanımıza geldi. Bu ev bahçeli kızım hem anneannesi ile oynuyor hem bende dinleniyorum havadar sakin.yaz başımdan beride hafta sonları geliyoruz kalmaya. Eşimi bugün aradım haftasonu gelecek misin diye bana açtı ağzını yumdu gözünü senin evin orası mı burası mı karar ver. oraya gitmene bişey demiyorum ama en azından kızını getir seveyim geri yatmaya git ne bu hareketlerin kıza yazık olacak davranışların yüzünden diyor. (eğer evliliğimize dair olumlu adımlar almazsak 2017 de bu evliliği bitirecekmiş 2016 başında aldığı karar bu)ben şimdi napayım bu adam Haklı mı toplanıp eve mi döneyim yoksa boşverip iki gün tatiline devam mı edeyim.

Eşinizin sizi ozledigini dusunfum nedense

Keyfi olarak 1 buçuk 2 ay ayrı kalıyorum.
Acayip iyi geliyor valla :)
Guzel cevap
Erkeklere yapisma, tapinma hallerini anlayamiyorum. Gormemis gibi. Buldumcuk gibi.
Yahu adamla mi dogmuslar da ayri kalamiyorlarmis.
Birey olun, kendi ozeliniz olsun. Ayriyken de birbirinizi sevebilir ve iyi birer es olabilirsiniz. Bu aman da kocam zihniyetine uyuz oluyorum.

Esinizin tepkisi ne bu duruma .Esim kuser bana ciddi anlamda

Çok da umrumdaydı..
O da küsüyor.
Kavga ediyoruz.
Bir kaç gün konuşmuyoruz bile.
Kafa dinlemek güzeldir.
Dönünce ilk zamanlar prenses gibi davranıyor hem :D

Sonra yine öküz aynı öküz tabi de.

Valla bana kalsa bir ay yanında bir ayrı dururum ilişkiye renk geliyor :D

Back
X